aslında cok yürürüm dr um ama arabam yok
sabahları baya yol yürüyorum severimde yürümeyi.merdiven cıkmam basen yapıyomus
bi kadındoğumcuya gitmem lazım ama banada itici geliyor.erteliyom sürekli.aslında eve eliptik almak istiyorum ama galiba tayin olup taşınacagız.yerm yurdum bi kesinleşmedi.
elimden geleni yapıcam
aaa bunlar nerden çıktı
Başı sağolsun. Dönüşümüz Allah'a... Sabırlar diliyorum Allah gani gani rahmet eylesin.Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Hülyam ablasını kaybetmiş
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..
Sabırlar diliyorum arkadaşıma
Seferoğullarındannn küççükkk hedayeee yesin tellim diyeeaaa bunlar nerden çıktı
aaa sizden korkulur,şaştım kaldım ben kurtlar sofrasına düşmüşümSeferoğullarındannn küççükkk hedayeee yesin tellim diyeeZafere giden yolda herşey mübahh olayıı kuzumm
hani şu kötü hastalıkla mücadele eden biri vardı omu?Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Amaaa olmaz kiii yaaaa buuu neee yaaaa uykucuuu teyzeye yedirrr kzuumm yimee
aynen canım işin o kısmı var zaten , o kadar uğraşıyoum spor yapıyorum çöpe atmamdiil
yemiyen 1 pişmansa,yiyen 1000 pişman oluyo,onu yakman için sahada kaç depar atman lazım onu düşün
bizim gibiler için kıyafet daha zor.özellikle tesettürlüysen.mantolarımın alt düğmeleri hep açık yoksa omuzları düşecek bi beden almam lazım
ofise çikolata şelalesi getirmişler
resmen sınanıyorum
#direnceyda
@Ausencia ablamin yanına git
cok.zor ama dayan bizimde bugun karadeniz gunu wardi yemekhanede kiymali pideler tatlilari mesur sutlaclari laz boregi serbetli tatlilar
yemedim sadece bakmakla yetindim
Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Ins cnmtopanın kızlar sarılıp ağlaşalım @kelebekolacam @ervahafsa
tabikide ağlamak yokk spora devam edicez ve ve mutlu olduğumuz görüntüye ulaşıcaz
Hahhahhaaa ben zuzuyummm yaaaaaa sizden korkulur,şaştım kaldım ben kurtlar sofrasına düşmüşüm
Listelerde kilonu düzelttim ama annemi dışarı çıkmam lazımken bekliyorum ki gelemezsem kalmasın. Eğer bunu bana sabah geldiginde deseydim bunu sorun etmezdimAma benim saat 16 gibi bildirim yaptığım da oldu problem olmadı neden bu hafta böyle? Henüz paylaşım sayfasına bildirim yapmayan takımlar da var ben anlamadım
Ne dktrsn cnmaslında cok yürürüm dr um ama arabam yok
sabahları baya yol yürüyorum severimde yürümeyi.merdiven cıkmam basen yapıyomus
bi kadındoğumcuya gitmem lazım ama banada itici geliyor.erteliyom sürekli.aslında eve eliptik almak istiyorum ama galiba tayin olup taşınacagız.yerm yurdum bi kesinleşmedi.
elimden geleni yapıcam
Duzeltmemek söz konusu değildi ki zaten canımKaptan-ı derya7. Takım sultanı @nananais hâtun
Bildirimimi saymışsın ben biraz üzülmüştüm ama haber vericem bundan sonra yine de düzeltmişsin çok teşekkür ederimbu hafta kaçamak yapmıcam sözz
Allah sabır versin toprağı bol olsun ablamaeben .!.:Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Allah rahmet eylesin basi saolsnHanımlar bugun üzücü bir haber aldım
aile hekimiNe dktrsn cnm