cok.zor ama dayan bizimde bugun karadeniz gunu wardi yemekhanede kiymali pideler tatlilari mesur sutlaclari laz boregi serbetli tatlilarofise çikolata şelalesi getirmişler
resmen sınanıyorum
#direnceyda
@Dersaadet_ kuzu sabah gelmissin neden bildirim yapmadın, Saat 12 yi geçti?
Canım ben diyetisyende tartılıyorum biliyorsun saat 8 e kadar vakit yok muydu@Dersaadet_ daha yeni 2.hafta oldu be güzelim, ne olur bir karardan dolayı pişman etmeseniz
Hahhahhaa bittin dohturr sennn vızııırr vızırrarı kovanına yaklaşıyom gibi bi his var ama naber nanaaa
Maalesef bu paylaşım alanı için. Yinede sabah haber verseydin keşkeCanım ben diyetisyende tartılıyorum biliyorsun saat 8 e kadar vakit yok muydu
Ama benim saat 16 gibi bildirim yaptığım da oldu problem olmadı neden bu hafta böyle? Henüz paylaşım sayfasına bildirim yapmayan takımlar da var ben anlamadımMaalesef bu paylaşım alanı için. Yinede sabah haber verseydin keşke
çok şükür dersaadet geldi.ay napim uzak duramıyorum nanadan çekiyo beni.Hahhahhaa bittin dohturr sennn vızııırr vızırr
anneme bu ne dediğimizde cevap vermek istemezse ne-cük derdiDohtuurrr buu neeee
Saadetcim takım kuralları 12 kadar bildirim .Ama benim saat 16 gibi bildirim yaptığım da oldu problem olmadı neden bu hafta böyle? Henüz paylaşım sayfasına bildirim yapmayan takımlar da var ben anlamadım
Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Hülyam ablasını kaybetmiş
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..
Sabırlar diliyorum arkadaşıma
AAaaaaa başı sağolasunn canımmm Rabbim Hülyaya sabırlar versin.Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Hülyam ablasını kaybetmiş
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..
Sabırlar diliyorum arkadaşıma
Teellliim gönder banaa ben öğütürümçok şükür dersaadet geldi.ay napim uzak duramıyorum nanadan çekiyo beni.
anneme bu ne dediğimizde cevap vermek istemezse ne-cük derdibenim necükler.dağıtayım da bitireyim.ama 3 gün bile uzak durmak krizleri azaltıyo.
Benim saat 12den önce bildirim yapma imkanım her zaman olmuyor okulum var diyetisyene bazen akşam bazen sabah gidiyorum ders durumuma göre. Haftaya da mesela randevum 15.45 te. 16 gibi yazabilirim. Neyse canınız sağolsun.Saadetcim takım kuralları 12 kadar bildirim .
Ama eger senin imkanın bu saatte ise nanişe haber vermen lazımki sürekli burda beklemesine gerek kalmasın
Daha önce söylediysende unutmuş olabilir
yokyaaa nana beni doğrasın kör bıçakla gözünü üzerimde hissediyorum.Teellliim gönder banaa ben öğütürüm
Vallala biziii toptann kescekk gibii fırtınnaa öncesii sessizlikkkkkk hayır değil pekkkkyokyaaa nana beni doğrasın kör bıçakla gözünü üzerimde hissediyorum.