Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bugün okadar yoğun bir gündüki anlatamam işler yoğundu gelen giden hiç uğrayamadım geçmişi fırsat buldukça okuyacağım inşallah

Sizlere bahsettiğim diyetisyen tanıdığım var demiştim ya ona götürdüm tahlillerimi normalde ben diyetisyen listelerinden nefret ederim bi fikrini alayım dedim en azından bu insülin direnci nasıl kırılır diye
Oda sağolsun gerçeği yüzüme vurdu şuan gerçek yaşım 35 ama metabolizmam 9 yaş daha büyük 44 yaşında çalışıyormuş bana sağolsun bir örnek liste verdi ama liste görmeniz lazım benim yediklerimden çok çok fazla bakalım işe yararsa diyetisyenle devam edeceğim sanırım çünkü vücudumdaki gel gitler artık yaşam kalitemi de düşürüyor bu dalgalanmalar moralimide bozmaya başladı

Nanacım ben takımda paylaşım yaptığm süre içerisinde senin kaptanlığından gayet memnun oldum zaten 7.takımada senin başarı öykünü okuyarak gelmiştim

Eğer benimde cevap vermem gerekiyorsa gerçi listede olmayanlar buna cevap vetecek mi bilmiyorum ama Ausencia yada DelyDoly arkadaşımız olabilir aeben ablamızın yoğunluktan başkan olmak isteyeceğini sanmıyorum ama oda olabilir

Merhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederim Sanırım bu konuda hem fikiriz.
aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz

Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz

Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun

Karahiplere mii kaçacann hayrolaaa çılgınnnn

Ben geçmişte göremedim mesajını takımı mı bırakıyorsunnn ama neden

Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım

Hülyam ablasını kaybetmiş

İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..

Sabırlar diliyorum arkadaşıma
Ay ablam İnnalillah ve inna ileyhi raciun

Çok çok üzüldüm Rabbim sefaati ile muamele etsin konuşursan bizim dileklerimizi de iletir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…