- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Hahahhaha önümnüzdekii maçlara bakalımm inşallahh zatii seferler olarakk kahır oldumm şimdikHep dely'nin yüzünden3. gün bırakmayaydı şoku
Hayır senin yüzündenHep dely'nin yüzünden3. gün bırakmayaydı şoku
İyiyim bebikimOhhhhh şükürrr gitmişş keçilerrnanam bebekimm nasılsınnn
Kızzzz delyy bendenn de delyy nereyee gidiyonn yukardakiiiiii yazııı ne haydaaaaa olduuu muu buuuu hiçç aşkolsunnn yaaaaaİyiyim bebikim
Karahiplere mii kaçacann hayrolaaa çılgınnnnMerhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederimSanırım bu konuda hem fikiriz.
aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz
Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz
Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun
Çok geçmiş olsun canım sağlık olsunda verilir kilolarBenim biraz karışık. 66ya indim sonra ameliyat oldum 1 ay önce. Hastanede 64tüm derken ameliyat sonrası 20 günde 7 kilo alıp 71i gördüm
Kızzz kaptannnn çıldırdıı yaaÇok geçmiş olsun canım sağlık olsunda verilir kilolar
Karahipler de neKarahiplere mii kaçacann hayrolaaa çılgınnnn
hızına yetişemiyorum bu takımın ben yaKızzz kaptannnn çıldırdıı yaabırakıpp kaçtıı gibi olduu Alla allaaa öylede seviyordukk
Heee kocaysa tamam kaçabilirsin sen yeterki mutlu olKarahipler de nekacsam kacsam kocaya kaçarım
Aynen öyle hızlı giden hızlı geliyor çok uzun süre yapılmaz detokslar. Yavaş gitsin gelmesin inşallahSağol canım benim
Eski sisteme geri dönüyorum ama az gitsin öz gitsinBiraz moral oldu bu hızlı gidiş ...sürekli yapmaya gelmez
Ben geçmişte göremedim mesajını takımı mı bırakıyorsunnn ama nedenMerhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederimSanırım bu konuda hem fikiriz.
aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz
Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz
Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun
Şelale mi çikolata mi adresi alayım lütfen kim niye nasıl yapar böyle birseyiofise çikolata şelalesi getirmişler
resmen sınanıyorum
#direnceyda
Ay ablamHanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Hülyam ablasını kaybetmiş
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..
Sabırlar diliyorum arkadaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?