kerevizin tadı daha baskın enginara göre.. lifli bir sebze, özellikle karaciğere çok faydalı derler.. ben bizim tabloda bulamayınca sorayım dedim... aslında yemeğini yapıyorlar da ben sadece haşladım doğrayıp salatama kattım..
size üye davet ettimmm
canim sadece bir kisilik yerimiz var onuda zalimi icin bekliyoruz...o arkadasi malesef reddetmemiz lazim
bende listeyi 8 görünce 2 de bu hafta giricek var dedim bi kişi daha alırsınız die düşünmüştüm dur bakalım gelirse bize alırız
önce bize cağırıcaktım sonra sizin sayınız daha az gibi geldi yanlıs gelmiş
bugünkü menümü de yazayım... olmuş mu söyleyin bakalım :26:
kahvaltı
1 tam buğday ekmeği
domates, salatalık, taze nane
zeytin ezmesi
1/2 tatlı kaşığı light labne peyniri
1 tatlı kaşığı light reçel
öğlen
mantarlı omlet
enginarlı yeşil salata
yoğurt
akşam
kapuska
salata
yoğurt
bir başlarsam devamı gelir ama dün yapamadım.. başlicam inşallah en kısa zamanda..
Ya napiyim,ara sira böyle oluyor bana.Kesinlikle ama kesinlikle midemin kazintisi gecmiyor kalorili biseyler yemedikce.O zamanda psikolojim bozuluyor yemezsem.Cünkü aklim hep midemde oluyor.Ve maalesef dünde böyle günlerden biriydi.Bugünde mahvoldu,nutellali ekmek falan yedim.Ama yarin zaten bisey yiyemiycem,cünkü yarin aksama kadar klinikte olucam.Bagirsaklarima bakilicak.Narkoz verip uyutucaklar beni.O da beni sarsicak.Bakalim artik.Ama yarindan itibaren yarisa devam kuzum.Hem cuma baslamiycakmiyiz biz
gülüm duymasın senin bu halini ...
kız yarısa girdik sen takımını kaybettirmek için uğrasıon galibaaa
Evet tatlim ama yukarida dedigim gibi oldukiz ne oluyor sana...bu yediklerin sana kat kat ++++++++ olarak donecek okadar iyi gidiyorsun..yapma azerim...hem 4.takimla yarisada girdik rezil olmayalim...kacamak yapmak yokkkkkkkkkkkkkk
ben bugun yine yaptim yanaklarim pancar gibi kizardi
nerde acilmis kiz bende benimkini kandirayimGanfi$im yarim Spiegelung olacak ama cuma günü kesin alicam kesin.Esimde demin telefon etti,yeni bir ayakkabici aciliyormus,oraya yarin sabah gidelim dedi.Sasirdim,Allah Allah.Benim ki alisveristen nefret eder be.Ilginc
Sabahtan oraya gidicez,insallah kendime birsey bulurum yaaaa
Ganfi$im yarim Spiegelung olacak ama cuma günü kesin alicam kesin.Esimde demin telefon etti,yeni bir ayakkabici aciliyormus,oraya yarin sabah gidelim dedi.Sasirdim,Allah Allah.Benim ki alisveristen nefret eder be.Ilginc
Sabahtan oraya gidicez,insallah kendime birsey bulurum yaaaa
Ya napiyim,ara sira böyle oluyor bana.Kesinlikle ama kesinlikle midemin kazintisi gecmiyor kalorili biseyler yemedikce.O zamanda psikolojim bozuluyor yemezsem.Cünkü aklim hep midemde oluyor.Ve maalesef dünde böyle günlerden biriydi.Bugünde mahvoldu,nutellali ekmek falan yedim.Ama yarin zaten bisey yiyemiycem,cünkü yarin aksama kadar klinikte olucam.Bagirsaklarima bakilicak.Narkoz verip uyutucaklar beni.O da beni sarsicak.Bakalim artik.Ama yarindan itibaren yarisa devam kuzum.Hem cuma baslamiycakmiyiz biz
:84:[/B]
Slm kızlar ben geldimmm.
Frangı canım taze enginarı nerden buldun çıktımı kız ?
Hava güzel içim açıldı bugün ama bir uyuşukluk var üstümde elimi kımıldatmaya halim yok .
o recel ne öyleeeee
ligyt da olsa recek sonucda içinde seker var ve 1 gr bile seker yasak montideee........
ben bugun yine yaptim yanaklarim pancar gibi kizardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?