Ablam birde hani paylaşım alanında alıntı yaparken yazıları değiştirmeden yapılıyordu sanırım, yazı ekleyebiliyor ama başkasının yazısını silmiyordukTeşekkürler canım ..görüp göreceğin tek bireysel derece .
400-500 ausa geri döneceğim artık
Ablam birde hani paylaşım alanında alıntı yaparken yazıları değiştirmeden yapılıyordu sanırım, yazı ekleyebiliyor ama başkasının yazısını silmiyorduk
Hayır dediği için açıklama yapmış ondandir belkiHmmmm asıl konunun dışına çıkmış gibi geldi o kısım düzeltirim
Hayır dediği için açıklama yapmış ondandir belki
Evet canım aslında tekrar yazmaya yüzüm yok ama özledim sizi bu yıl okul çok yoğun ev çok yoğun ve en önemlisi de küçük oğlum telefon bağımlısı oldu yanında telefonu elime alamıyorumTeşekkürler arselka .. çok fazla gitti bu hafta şok diyetle ...daha olmaz :))
kayıplardaydın ?
Geçmiş olsun canım nane kekik gibi birseyler içŞekerler ya benim midem çok kötübulantım var atom icemedim. Biraz çekirdek bir kucuk tuzlu kurabiye yedim bastırır mı diye faydası olmadı bir mandalina çeyrek muz yedim yine aynı. Öğlen saf arı sütü tükettim ondan sonra oldu ne olduysa
Şekerler ya benim midem çok kötübulantım var atom icemedim. Biraz çekirdek bir kucuk tuzlu kurabiye yedim bastırır mı diye faydası olmadı bir mandalina çeyrek muz yedim yine aynı. Öğlen saf arı sütü tükettim ondan sonra oldu ne olduysa
Evet canım aslında tekrar yazmaya yüzüm yok ama özledim sizi bu yıl okul çok yoğun ev çok yoğun ve en önemlisi de küçük oğlum telefon bağımlısı oldu yanında telefonu elime alamıyorum
tesekkur ederim tatlim. Biraz daha durayim olmazsa yaparim. Sen nasilsin ? Yogunsun sanirim. Kaç kilosun canım?Geçmiş olsun canım nane kekik gibi birseyler iç
Aynen öyle canım daha iki yaşındaHmmm fena bir bağımlılık ... Önlem almaya bak . Yaşı kaç bilmiyorum ama eline hiç almaması gerek .
Sanirim ari sutunden canımGeçmiş olsun saydınım ya . Süt yapmış olabilir .
Ben genelde biraz peynir ekmekle o bastırma işini hallediyorum . mandalina iyi gelmeyebilir , çekirdekte
Hmmm fena bir bağımlılık ... Önlem almaya bak . Yaşı kaç bilmiyorum ama eline hiç almaması gerek .
Evet canım ya bu aralar çok yoğun ve yorgun hissediyorum kendimi maalesef diyet de yapamıyorum 69 oldum yinetesekkur ederim tatlim. Biraz daha durayim olmazsa yaparim. Sen nasilsin camim? Yogunsun sanirim. Kaç kilosun canım?
Aynen öyle canım daha iki yaşında
Sanirim ari sutunden canımilk kez tukettim kokusu ve tadi cok keskindi genzim yandi resmen ne biliyim canim iyi gelir diye ne varsa tukettim
Evet canım o yüzden evde telefonu kullanmaya çalışıyorum çok fazla diyet çok kötüMutlaka başka bir şeye yönlendir ... şu an tam oyunla keşfetme zamanı .
Telefonla beraber algıları körelmesin .
Diyet durumun ne alemde ?
Evet canim aynen de oyleKıyamam ya .
İnsanın bir yeri ağrıyınca ... nasıl canı orda oluyor değil mi?
Evet canim aynen de oyletedavi oncesi takviye olarak kullanayim dedim ama ilk gunden boyle olunca bilemedim devam edebilir miyim? Ama dayanirim yeter ki mucizem gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?