Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler canım ..görüp göreceğin tek bireysel derece .

400-500 ausa geri döneceğim artık
Ablam birde hani paylaşım alanında alıntı yaparken yazıları değiştirmeden yapılıyordu sanırım, yazı ekleyebiliyor ama başkasının yazısını silmiyorduk

Ablam birde hani paylaşım alanında alıntı yaparken yazıları değiştirmeden yapılıyordu sanırım, yazı ekleyebiliyor ama başkasının yazısını silmiyorduk

Hmmmm asıl konunun dışına çıkmış gibi geldi o kısım düzeltirim

Şekerler ya benim midem çok kötü bulantım var atom icemedim. Biraz çekirdek bir kucuk tuzlu kurabiye yedim bastırır mı diye faydası olmadı bir mandalina çeyrek muz yedim yine aynı. Öğlen saf arı sütü tükettim ondan sonra oldu ne olduysa

Teşekkürler arselka .. çok fazla gitti bu hafta şok diyetle ...daha olmaz :))

kayıplardaydın ?
Evet canım aslında tekrar yazmaya yüzüm yok ama özledim sizi bu yıl okul çok yoğun ev çok yoğun ve en önemlisi de küçük oğlum telefon bağımlısı oldu yanında telefonu elime alamıyorum

Geçmiş olsun canım nane kekik gibi birseyler iç

Geçmiş olsun saydınım ya . Süt yapmış olabilir .

Ben genelde biraz peynir ekmekle o bastırma işini hallediyorum . mandalina iyi gelmeyebilir , çekirdekte

Hmmm fena bir bağımlılık ... Önlem almaya bak . Yaşı kaç bilmiyorum ama eline hiç almaması gerek .

Sanirim ari sutunden canım ilk kez tukettim kokusu ve tadi cok keskindi genzim yandi resmen ne biliyim canim iyi gelir diye ne varsa tukettim

A arselka Canim şu an 67 lerdeyim, kilom 70 e dayandı bir ara, az gidiyor öz gidiyor şükür. Dikkat et kendine. Vakit buldukca gel kopma bizden. İzinde miydin sen canım? Ne zaman döneceksin aramıza :)

Kıyamam ya .
İnsanın bir yeri ağrıyınca ... nasıl canı orda oluyor değil mi?
Evet canim aynen de oyle tedavi oncesi takviye olarak kullanayim dedim ama ilk gunden boyle olunca bilemedim devam edebilir miyim? Ama dayanirim yeter ki mucizem gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…