sagolasın tavsiyelerin çok kıymetliÖyle kaşık kaşık yemesini beklemeyin emen bebeğin o suan sadece tanıyor tadiyor. 1 çay kaşığı bile bazen kafi gelir oyüzden az pişirin
YA ben öyle dikkat edemiom.galiba. Ben yerken o da istio. Yoğurdun içiné kek kâtip ezip verdim bugün. .Öğlen.
Akşam da biz yemek yerken sotenin suyuna ekmek ezip verdim bi kaç kaşık ..aglio du vermeyince. Açtı galiba.
Ben de bi gün veriosam bı gün vermiom bişi. . 6 ay bitsin bakalim. Henüz bi düzen yok
evli değilsen papatya çayı maydanoz ve adaçayı iyi geliyor.Merhaba iyi akşamlar :) menümü yazayım
Kahvaltı 12.00
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin tuzsuz
1 bardak yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği
4 yk maydonozlu lor peyniri
Ara 14.00
10 badem
2 kuru kayısı
Ara 16.00
1 muz
1 sade activia içine 1 yk çörek otu
1 kepekli galeta
Akşam 18.30
4 kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara 21.00
1 muz
1 mango
1 bardak süt
Su: 1 lt
Egzersiz yok
Kızlar ben hala regl olamadım ya napsam bilmiyorum ki bi öneriniz var mı adet söktürücü?
Evli değilim teşekkür ederim adaçayı ya da papatya alayım yarınevli değilsen papatya çayı maydanoz ve adaçayı iyi geliyor.
Bıçak birşeyler içmek lazım, iklim değişikliği malumMerhaba iyi akşamlar :) menümü yazayım
Kahvaltı 12.00
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin tuzsuz
1 bardak yeşil çay
4 yk maydonozlu lor peyniri
Ara 14.00
10 badem
2 kuru kayısı
Ara 16.00
1 muz
1 sade activia içine 1 yk çörek otu
1 kepekli galeta
Akşam 18.30
4 kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara 21.00
1 muz
1 mango
1 bardak süt
Su: 1 lt
Egzersiz yok
Kızlar ben hala regl olamadım ya napsam bilmiyorum ki bi öneriniz var mı adet söktürücü?
İklim değişikliği, uyku düzensizliği, hastalık, kulak zarımın delinmesi, kullandığım ilaçlar, stres... Say say bitmez sebeplerBıçak birşeyler içmek lazım, iklim değişikliği malum
Ayyy kizz ciktin miii sess et catliyomm burdaa
Canimm teşekkür ederimm şimdii bende örnek olmalıyım donass yemiyoruuzz kizlarr cok kötü bir seyy
Davina haber et kız ben de merak ediyorum
Valla ben de evde kalcam diye korkuyorum tamam 22 yaşındayım ama korkuyorum çünkü 28 yaşında mezun olucam zaten sevgilimden yeni ayrıldım düzgün erkek yok dünyada gelmeyin üstüme ağlarım
Kaptann dk 1 gol 1 ahahagüzel de görünüyo vallaha Ey ahali soran olursa kaptan beni teşvik etti
Canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
Tabi bu iş çok sorumluluk demek eyle kaçamak neyin yapameyon
Menum 19.11.2016 Cumartesi
Sabah
2 tavuk brgr
2 kk peynir
9 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay
Oglen
2 küçük lahmacun
Akşam
2 yk bulgur
Bol salata
3 lt su 2 bardak yesil cay 1 nescafe sade 45 dakika yürüyüş
Hayirlii aksamlar canlarimm ip aldim gelirken boyunluk ve sapka öreceğim gelin adayimiza hedaye
Davina diyetisyen randevu nasıl geçti
Canım geçecek, kendini üzme lütfen, negatifliği çekme kendineİklim değişikliği, uyku düzensizliği, hastalık, kulak zarımın delinmesi, kullandığım ilaçlar, stres... Say say bitmez sebepler
Öğlen verdi de ben bugün geç kalktığım için atladım Öğleni malesef@DERSAADET canım öğlen yemek vermedi diyetisyen bi de akşam niyeti 4 kepçe çorba bakalım bende salı gidecem
İnşallah canım bugün sanki biraz açılmış gibi geldi kulağımın tıkanıklığı ama psikolojik de olabilir inşallah geçecek :)Canım geçecek, kendini üzme lütfen, negatifliği çekme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?