Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Büyük kizimda yurtdisindaydik organik ürünler elimin altindaydi.kabak patates havuç kendi tadında tuzsuz bile acayip lezzetliydi.keci sütü verdim organik.cok şükür yavrum çok sağlıklı biraz istanbulun havası çarptı ama onun dışında yaşı 9 antibiyotik kullanımını nadirdir.

Merhaba iyi akşamlar :) menümü yazayım

Kahvaltı 12.00
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin tuzsuz
1 bardak yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği
4 yk maydonozlu lor peyniri

Ara 14.00
10 badem
2 kuru kayısı

Ara 16.00
1 muz
1 sade activia içine 1 yk çörek otu
1 kepekli galeta

Akşam 18.30
4 kepçe mercimek çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata

Ara 21.00
1 muz
1 mango
1 bardak süt

Su: 1 lt
Egzersiz yok

Kızlar ben hala regl olamadım ya napsam bilmiyorum ki bi öneriniz var mı adet söktürücü?

evli değilsen papatya çayı maydanoz ve adaçayı iyi geliyor.

Bıçak birşeyler içmek lazım, iklim değişikliği malum

Ayyy kizz ciktin miii sess et catliyomm burdaa

Mesaj attım sana whatsapptan ama gitmemiş kuzum :) haber verdiydim salında önden :))))

Canimm teşekkür ederimm şimdii bende örnek olmalıyım donass yemiyoruuzz kizlarr cok kötü bir seyy

Hayırlı olsun ikizim başkan yardımcısı kişisi seni

Az sonraaaaaa

Yine lahmacun :) yazık banaaaaaaa...

Davina diyetisyen randevu nasıl geçti

İyi gibiydi canım aşağı yazdım şimdi

BUgünkü menü

Kahvaltı
Peynirli sandviç
Süt

Ögle akşam bir
Çiğköfte
Ayran

Ara sütlü kahve

Diyetisyen randevum iyi geçti.
700gr vermiş gözüküyorum ama aslında 1,5 kilo yagdan vermişim. Vücudum ödem yaptıgı için 700 olarak yansımış. Suyu azalttım ya o yüzddn olmuş. Tekrar arttırmamı söyledi. İki hafta fix menü verdi. Hep aynı şeyler olacak bir iki seçenek dışında. Biraz sıkılaştıralım seni dedi :) bana güzel geldi menü

Ben de menumu yazayim...

Sabahi da aksami da gec yedim bu gun...

11.00 yesillikli omlet,lor,1dilim ekmek,yarim trabzon hurmasi,2kuru kaysiyla cay

19.00salata(havuc,lor,yumurta)1haslama tavuk kanadi,pul bib.li yogurt,1dilim ekmek,2kuru kaysiyla cay

2.5litre su...spor yok

@DERSAADET canım öğlen yemek vermedi diyetisyen bi de akşam niyeti 4 kepçe çorba bakalım bende salı gidecem
Öğlen verdi de ben bugün geç kalktığım için atladım Öğleni malesef

Canım geçecek, kendini üzme lütfen, negatifliği çekme kendine
İnşallah canım bugün sanki biraz açılmış gibi geldi kulağımın tıkanıklığı ama psikolojik de olabilir inşallah geçecek :)
Regl olmayınca da stres oldum iyice çünkü şiştikçe şişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…