Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagoladinn2 canim teşekkür ederimm siyah kircilli oruyorum simdii insallah olur netten ornek cikardimm.Orerimm kiz ne olcakk siyah

ervahafsa bir çatala kaç patates kızartması sığar havuz problemi çözelim mi
Yeme tatlım yeme ... pattisi yiyeceksen at fırına .

kelebekolacam tövbe de doktorum 3 dursa 3 gün gecikir listeye girmen hem

DelyDoly kardeşine ve tüm sınava gireceklere başarılar ..Zihinleri açık olsun .

yasom7272 günaydın ve kocaman aminnnnnnnn .

littlecoffeedoc kalktın değil mi

Sabah sabah büyük sınav vermişsin saadet

Yasom bende de fıtıklar bol ama olmasaydı da örgü , tığ ile aram limoni
okadar ciddi ağrılar geçirip parmaklarım uyuşunca açıkçası tırstım bacım ya... ama severim örgü örmeyi türkan şoray kirpiğimi olsa yoksa zeki müren göbeğimi

yıllardır örgü örmüyom belkide unutmuşumdur boyun fıtığı oldum boynum ağrır diye cesaret edipte elime almıyorum.
Canimm bende eglencesine gecen tig ile amugurmi oyuncak ordum bebelere hediye ettim yelek hirka ordum anama dedim ne kadar bebe varsa memlekette giydir sırtına koca bir poset ormustum Bana iyi geliyor stresimi atmam icin bu da nasipse gelin kizimiza netten ornekle gidiyorum cok begendim kendime de orecegim.
ama ben siyah kircilli oruyorum bitince atsrim

Sagolasinnn kaptanı deryamm canim Rabbim herkese zihi acikligi versinn

Sagolasinnn kaptanı deryamm canim Rabbim herkese zihi acikligi versinn

Günaydın güzeller
Sabah 4-5 e kadar uyuyamadım sonra da 9 da aynen böyleyim.günlük 6-7 saat anca uyuyorum zayıflamamı etkilermi az uyuma.ama ne olursa olsun bu sefer zayıflıyacağım ömrümün hiçbiryerinde böyle kararlı olmamıştım bu sefer başka inşallah bozulmaz.dün mesela kv ye giderken evde çorba ve yoğurt yedim orda yememen gereken şeyler olur aç karnına yemek zorunda kalırım diye gerçekten gitsemki mantı var sofraya bile oturmadım çocuklarıma böldüm mantıyı hiç yemedim benim şişman görümce (eskiler bilir 150cm 75 kilo) ben ondan 3 beden büyükmüşüm gibi davranır yemiycen mi yemiycen mi deyip durdu en şişman rekorunu ona devretmemden korkuyo sanırım.haydi inşalllah olacak olacak olacak mucize olacaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…