Sagolasinn canimm kardesim sinava gelecek yeri bilmeyince erkenden geldik megersem benim kendi evimin dibiymis hahha ne guldumm birde sabah sabaah nenelrr gibi sapka örüyorum arabada iyice çıldırdım beennSen yaparsın kuzucum
Sagoladinn2 canim teşekkür ederimm siyah kircilli oruyorum simdii insallah olur netten ornek cikardimm.Orerimm kiz ne olcakk siyahDelyDoly canım dün unutmuşum kaptan yardımcılığın hayırlı olsun kardeşinede başarılar rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun bir şapkada bana ör siyah olsun:)))) boş oturma oralarda.
Teşekkür ederimm canimm sagolasinn
yanlız değilsinGünaydınnnnnn
Keyifli mutlu huzurlu pazarlar(pazar değil mi bugün , tutturdum )
Kolay gelsinnnTeşekkür ederimm canimm sagolasinnRabbim bütün sinava gireceklere yardim etsin devam bende
Kalktım valla
yıllardır örgü örmüyom belkide unutmuşumdur boyun fıtığı oldum boynum ağrır diye cesaret edipte elime almıyorum.Sagoladinn2 canim teşekkür ederimm siyah kircilli oruyorum simdii insallah olur netten ornek cikardimm.Orerimm kiz ne olcakk siyah
soğan suyunu diyetisyenmi verdi saadet ilginçKolay gelsinnn
Kalktım vallasoğan suyu içtim bi de ıyy yazma şunu dedim diyetisyene dinlemedi. Zorla kendini iç dedi zorladım burnumu tıkadım içine limon sıktım içtim
okadar ciddi ağrılar geçirip parmaklarım uyuşunca açıkçası tırstım bacım ya... ama severim örgü örmeyiSabah sabah büyük sınav vermişsin saadet
Yasom bende de fıtıklar bol ama olmasaydı da örgü , tığ ile aram limoni
Canimm bende eglencesine gecen tig ile amugurmi oyuncak ordum bebelere hediye ettim yelek hirka ordum anama dedim ne kadar bebe varsa memlekette giydir sırtına koca bir poset ormustum Bana iyi geliyor stresimi atmam icin bu da nasipse gelin kizimiza netten ornekle gidiyorum cok begendim kendime de orecegim.yıllardır örgü örmüyom belkide unutmuşumdur boyun fıtığı oldum boynum ağrır diye cesaret edipte elime almıyorum.
Sagolasinnn kaptanı deryamm canim Rabbim herkese zihi acikligi versinnervahafsa bir çatala kaç patates kızartması sığar havuz problemi çözelim mi
Yeme tatlım yeme ... pattisi yiyeceksen at fırına .
kelebekolacam tövbe de doktorum 3 dursa 3 gün gecikir listeye girmen hem
DelyDoly kardeşine ve tüm sınava gireceklere başarılar ..Zihinleri açık olsun .
yasom7272 günaydın ve kocaman aminnnnnnnn .
littlecoffeedoc kalktın değil mi
Sagolasinnn kaptanı deryamm canim Rabbim herkese zihi acikligi versinnervahafsa bir çatala kaç patates kızartması sığar havuz problemi çözelim mi
Yeme tatlım yeme ... pattisi yiyeceksen at fırına .
kelebekolacam tövbe de doktorum 3 dursa 3 gün gecikir listeye girmen hem
DelyDoly kardeşine ve tüm sınava gireceklere başarılar ..Zihinleri açık olsun .
yasom7272 günaydın ve kocaman aminnnnnnnn .
littlecoffeedoc kalktın değil mi
Valla canim mantigini anlayasa 3 kez 3 sira söktüm ilk kez örüyorum anlatimli tsrife ile yapiyorum.Bitince kendi ordugumu atacagim eğlenceli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?