Geçecekİnşallah canım bugün sanki biraz açılmış gibi geldi kulağımın tıkanıklığı ama psikolojik de olabilir inşallah geçecek :)
Regl olmayınca da stres oldum iyice çünkü şiştikçe şişiyorum
Güzel liste şekerEki Görüntüle 1913972
Menüm bu canlar
Sen şükret etipuf vermemiş@vorones çoçuğa kekmi yedirdin kız allah iyiliğini vere geberdecem senibebe bisküvisi ver diyecem pek tasvip etmesemde ondan daha iyidir belkide allah seni ne etmeye kahkahyla güldüm bide yazmış bura canımsın yaaaaa.
Eşimle kaçtık 2 gün, hem iş hem tatil diyelim
iyi akşamlar kızlar
menüm şöyle :
sabah : 2 fincan şekersiz kahve, 4 rulokat ( minik rulo gofret )
kahvaltı : peynir ve terayagında yumurta ile lavaş,1 fincan çay, 1 dilim tereyaglı ballı kızarmış ekmek ( oy oyy sopalar geliyoo)
ögle : 2 parça tavuk, yarım lavaş
akşam : 2 parça tavuk 4 kaşık z yaglı barbunya, 2 bardak ayran
akşam : 1 fincan çay, 2 minik rulokat gofret
akşam ara : meyveli yogurt
su : 3 lt.
Amanin bi gidiyom bi geliyorum sayfalar ucmus...uca uca okuyup geldim...ben de bugun kizimla oylen uykusuna bi uyudum.uyandim saat 6...hazir yemek te yoktu.bi kosu hem evdekilere hem kendime yemek yaptim yedim yudum yikadim da geldim...
DelyDoly canim hayirli ugurlu olsun insallah...kaptanim sectiyse vardir bi bildiyi eminim...
aeben sultan rakip takimlardayiz biz senlen....oh oh ne iyi ettin de yedin o kurabiyeleri o ekmekleriiii...yarasin tosunuma
Kızlar ikinci olmuşuz
Demin yaptım ben canım zatenNana diyet gruplarındaki oylama sorusuna cevap vermeden önce kaptan değişikliğinin orada bildirimi gerekli değil mi ?
Demin yaptım ben canım zaten
Bu arada tebrikler, bireysel de 3. Olmuşsun
Tebrikler canım devamı gelir inşallahTeşekkürler canım ..görüp göreceğin tek bireysel derece .
400-500 ausa geri döneceğim artık
Tebrikler canım devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?