geçmiş olsun rabbim çoçuklarımıza hastalık vermesin inş. haddim olmayarakta menüne yorum yapayım günün kötü geçtiği için sanırsam kötü bir menü olmuş o miflöy yerine keşke ekmek yeseydin 2.si bulgurda turşuda ödem yapar öğün atlamadan yemek yiyebilirsen senin için iyi olur.herkese oncelikle kocaman gunaydin.dun hic giremedim gecmisi okuyacagim. ev isi derken cocukta hasta oldu onunla ilgilendim.dunku menum
sabah: yagda bir yumurta
bir dilim peynir
domates tere bibet
1 tane milfoy
ogle yok gec kahvalti ve islerden dolayi
aksam: sadece bulgur pilavi biraz tursu ile
1.5 lt su
2 tane form cayi
spor butun gun cckla ilgilenme ve temizlik
Yaaaa işte böyle uyutmazlar haattuuunn
Ne alması, hala pijama ile oturuyorumAldın mı malzemelerine pişireceksin ... boşsun da
5yaşına kadar oğluma hiç hazır gıda vermedim hatta çukulatayı bile yemezdi nezamanki şehir değiştik akrabalar çoğaldı her önüne gelen bişey verdi ve 187boyunda 117kilo çoçuk oldu cocuk derkenBu konuda biraz hayalperest olmaktan çıkacağım ben .
Tavsiyeler güzel ama ... Benim oğlumda 4 yaşına kadar o paketli hiç bir ürünle tanışmadı desem yeridir .
Eeee sonra ne oldu ? Anaokulda ödül ...şeker , kek , çikolata ...
Okul başladı ... kendi gidip bir şeyler almaya başladı ..
Oluyor yani .. Her gün her gün çok tüketmesin kafi benim için .
5yaşına kadar oğluma hiç hazır gıda vermedim hatta çukulatayı bile yemezdi nezamanki şehir değiştik akrabalar çoğaldı her önüne gelen bişey verdi ve 187boyunda 117kilo çoçuk oldu cocuk derken21yaşında morbid obez allahıma yalvarıyorum inş oda kilo versin diye.
Canimsin sennn benim balimmmm Allah razi olsun dusünmen yeter kuzucummmOoooo benn bize neler orecenm nelerr sevgi pitirciklarimizaaa nasil olsa ben 9 ay yatar hahahaha güzel şeyler olacak birtanemm emin ol bol boll örgü bendenn
Amaaa yaa sennn cansinn kuzummm coookk teşekkür ederimm teyzasiÖrgü bilmiyorum ama kayınvalide üstattır bu konuda ... Bebekleriniz gelsin adresinize minnak yelekler yollamayan aus 150 kilo olsun
evet bacım hatta 125 kiloydu biraz vermiş üniversitede düzensiz beslenme düzensiz uyku zor vermesi ancak kendi isterse verecek bir sır vereyim bu zayıflamak isteyişimin 2. nedenide oğlum beni örnek alsında kilo versin diye sporada yalvarıyorum ama nafile derslerden vakit ayıramıyorum diyorErkekler Kulübünde onu da takıma alalım yaso .
Fazla imiş cidden . Spor yapıyor mu ?
evet bacım hatta 125 kiloydu biraz vermiş üniversitede düzensiz beslenme düzensiz uyku zor vermesi ancak kendi isterse verecek bir sır vereyim bu zayıflamak isteyişimin 2. nedenide oğlum beni örnek alsında kilo versin diye sporada yalvarıyorum ama nafile derslerden vakit ayıramıyorum diyor
Bu sabah daha iyiyim tatlim sagolasın düşünmüşsünsaydin78 nasıl oldun canım?
Hayrli olsn yari kaptanmSagolasinn canimm kardesim sinava gelecek yeri bilmeyince erkenden geldik megersem benim kendi evimin dibiymis hahha ne guldumm birde sabah sabaah nenelrr gibi sapka örüyorum arabada iyice çıldırdım beenn
ben kilo ver dedikçe nediyo biliyonmuMüthiş bir örnek olacağına eminim
sevindim canım inşallah daha iyi olursun.Bu sabah daha iyiyim tatlim sagolasın düşünmüşsün
ben kilo ver dedikçe nediyo biliyonmuanne sen küçüçük kaldın anne ddeiğin açık kilolu olur karışma bana verecem.
Sagol tatlım insaAllah ♡♡sevindim canım inşallah daha iyi olursun.
Günaydın kızlar
ona göre küçük kaldım bacım yoksa hala kiloluyum hatta tombalakAyy bende çok zayıf kadın sevmiyorum ama ya ... Valla hasetlikten değilAzıcık hat olacak şöyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?