Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun rabbim çoçuklarımıza hastalık vermesin inş. haddim olmayarakta menüne yorum yapayım günün kötü geçtiği için sanırsam kötü bir menü olmuş o miflöy yerine keşke ekmek yeseydin 2.si bulgurda turşuda ödem yapar öğün atlamadan yemek yiyebilirsen senin için iyi olur.

5yaşına kadar oğluma hiç hazır gıda vermedim hatta çukulatayı bile yemezdi nezamanki şehir değiştik akrabalar çoğaldı her önüne gelen bişey verdi ve 187boyunda 117kilo çoçuk oldu cocuk derken 21yaşında morbid obez allahıma yalvarıyorum inş oda kilo versin diye.

Erkekler Kulübünde onu da takıma alalım yaso .

Fazla imiş cidden . Spor yapıyor mu ?

Örgü bilmiyorum ama kayınvalide üstattır bu konuda ... Bebekleriniz gelsin adresinize minnak yelekler yollamayan aus 150 kilo olsun
Amaaa yaa sennn cansinn kuzummm coookk teşekkür ederimm teyzasi anasinin olacagi kesin ama teyzesii olmasin tombiss yaa150 cok yane kuzum benim

Erkekler Kulübünde onu da takıma alalım yaso .

Fazla imiş cidden . Spor yapıyor mu ?
evet bacım hatta 125 kiloydu biraz vermiş üniversitede düzensiz beslenme düzensiz uyku zor vermesi ancak kendi isterse verecek bir sır vereyim bu zayıflamak isteyişimin 2. nedenide oğlum beni örnek alsında kilo versin diye sporada yalvarıyorum ama nafile derslerden vakit ayıramıyorum diyor

Müthiş bir örnek olacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…