Sagolasinn cani.m insallah herkesin iyio gecer
ahu sen 6 7 saat uyuyormuşsun maşallah ben okadar uyusam zil takıp oynayacam şaka biyana düzgün uyuyabiliyorsan yeterli yetişkin bir birey için 6 7 saat uyku onları takma kafana ama sen hiç tahlilerini yaptırmadın sana kaçkere dedim bir dr git ve tahlilerini yaptır.Günaydın güzeller
Sabah 4-5 e kadar uyuyamadım sonra da 9 da aynenböyleyim.günlük 6-7 saat anca uyuyorum zayıflamamı etkilermi az uyuma.ama ne olursa olsun bu sefer zayıflıyacağım ömrümün hiçbiryerinde böyle kararlı olmamıştım bu sefer başka inşallah bozulmaz.dün mesela kv ye giderken evde çorba ve yoğurt yedim orda yememen gereken şeyler olur aç karnına yemek zorunda kalırım diye gerçekten gitsemki mantı var sofraya bile oturmadım çocuklarıma böldüm mantıyı hiç yemedim benim şişman görümce (eskiler bilir 150cm 75 kilo) ben ondan 3 beden büyükmüşüm gibi davranır yemiycen mi yemiycen mi deyip durdu en şişman rekorunu ona devretmemden korkuyo sanırım.haydi inşalllah olacak olacak olacak mucize olacaaaak
İyi pazarlar hanımlar
Aus acık manüde açık vermeyim
Ay abla derste yazinı okudum .ay güldüm ben de . Bisküvi katkılı die koymiyim dedimm kendi yaptigim havuçlu kek koydumvorones çoçuğa kekmi yedirdin kız allah iyiliğini vere geberdecem seni bebe bisküvisi ver diyecem pek tasvip etmesemde ondan daha iyidir belkide allah seni ne etmeye kahkahyla güldüm bide yazmış bura canımsın yaaaaa.
Cok tatlisin delimmmmm yaaaSagolasinn canimm kardesim sinava gelecek yeri bilmeyince erkenden geldik megersem benim kendi evimin dibiymis hahha ne guldumm birde sabah sabaah nenelrr gibi sapka örüyorum arabada iyice çıldırdım beenn
Yok yavruma vermem etipuf buyuynce kendi görüp alır galiba..é anası ndan gorcek . Dikkat ederimm insallah. Yemem yanındaSen şükret etipuf vermemiş
Yok yavruma vermem etipuf buyuynce kendi görüp alır galiba..é anası ndan gorcek . Dikkat ederimm insallah. Yemem yanında
Ooooo benn bize neler orecenm nelerr sevgi pitirciklarimizaaa nasil olsa ben 9 ay yatar hahahaha güzel şeyler olacak birtanemm emin ol bol boll örgü bendennCok tatlisin delimmmmm yaaacok guldum yaaa. Kolay gelsin tatliş. Bebiş şapkasi mi bize mi yapiyon
Ooooo benn bize neler orecenm nelerr sevgi pitirciklarimizaaa nasil olsa ben 9 ay yatar hahahaha güzel şeyler olacak birtanemm emin ol bol boll örgü bendenn
herkese oncelikle kocaman gunaydin.dun hic giremedim gecmisi okuyacagim. ev isi derken cocukta hasta oldu onunla ilgilendim.dunku menum
sabah: yagda bir yumurta
bir dilim peynir
domates tere bibet
1 tane milfoy
ogle yok gec kahvalti ve islerden dolayi
aksam: sadece bulgur pilavi biraz tursu ile
1.5 lt su
2 tane form cayi
spor butun gun cckla ilgilenme ve temizlik
Yaaaa işte böyle uyutmazlar haattuuunnAaaaaaaa bende neden rüyamda hep nanayı gördüm diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?