Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahu sen 6 7 saat uyuyormuşsun maşallah ben okadar uyusam zil takıp oynayacam şaka biyana düzgün uyuyabiliyorsan yeterli yetişkin bir birey için 6 7 saat uyku onları takma kafana ama sen hiç tahlilerini yaptırmadın sana kaçkere dedim bir dr git ve tahlilerini yaptır.

İyi pazarlar hanımlar

Aus acık manüde açık vermeyim

Valla aklından çıkmasın ... Burada o kaçamak tatilden bol kaçamakla dönüp , dilime dolanman için bekliyooor olacağım

Şaka maka derken kilocuğunun yanına geliverdimmmm , az kaldı geçerim de seniii

İmza Tellioğlu

Ay abla derste yazinı okudum .ay güldüm ben de . Bisküvi katkılı die koymiyim dedimm kendi yaptigim havuçlu kek koydum

Sagolasinn canimm kardesim sinava gelecek yeri bilmeyince erkenden geldik megersem benim kendi evimin dibiymis hahha ne guldumm birde sabah sabaah nenelrr gibi sapka örüyorum arabada iyice çıldırdım beenn
Cok tatlisin delimmmmm yaaa cok guldum yaaa. Kolay gelsin tatliş. Bebiş şapkasi mi bize mi yapiyon

Yok yavruma vermem etipuf buyuynce kendi görüp alır galiba..é anası ndan gorcek . Dikkat ederimm insallah. Yemem yanında

Bu konuda biraz hayalperest olmaktan çıkacağım ben .

Tavsiyeler güzel ama ... Benim oğlumda 4 yaşına kadar o paketli hiç bir ürünle tanışmadı desem yeridir .

Eeee sonra ne oldu ? Anaokulda ödül ...şeker , kek , çikolata ...

Okul başladı ... kendi gidip bir şeyler almaya başladı ..

Oluyor yani .. Her gün her gün çok tüketmesin kafi benim için .

herkese oncelikle kocaman gunaydin.dun hic giremedim gecmisi okuyacagim. ev isi derken cocukta hasta oldu onunla ilgilendim.dunku menum
sabah: yagda bir yumurta
bir dilim peynir
domates tere bibet
1 tane milfoy
ogle yok gec kahvalti ve islerden dolayi
aksam: sadece bulgur pilavi biraz tursu ile
1.5 lt su
2 tane form cayi
spor butun gun cckla ilgilenme ve temizlik

Ooooo benn bize neler orecenm nelerr sevgi pitirciklarimizaaa nasil olsa ben 9 ay yatar hahahaha güzel şeyler olacak birtanemm emin ol bol boll örgü bendenn

Örgü bilmiyorum ama kayınvalide üstattır bu konuda ... Bebekleriniz gelsin adresinize minnak yelekler yollamayan aus 150 kilo olsun

Geçmiş olsun çok ersesi .
Sık hastalanıyorlar bu mevsimlerde ...salgınlar dolu .

Menü pek sağlıklı olmamış , hafta içi daha dengeli olur umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…