- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Aynen diyetisyen verdi adını duyunca bile midem bulanıyo ben onu aç karnına nasıl içtim ya sabah sabahsoğan suyunu diyetisyenmi verdi saadet ilginç
6-7 saat iyi bence. Keşke ben de 6-7 saat uyusam ben 10 saatten aşağı zor uyurumGünaydın güzeller
Sabah 4-5 e kadar uyuyamadım sonra da 9 da aynenböyleyim.günlük 6-7 saat anca uyuyorum zayıflamamı etkilermi az uyuma.ama ne olursa olsun bu sefer zayıflıyacağım ömrümün hiçbiryerinde böyle kararlı olmamıştım bu sefer başka inşallah bozulmaz.dün mesela kv ye giderken evde çorba ve yoğurt yedim orda yememen gereken şeyler olur aç karnına yemek zorunda kalırım diye gerçekten gitsemki mantı var sofraya bile oturmadım çocuklarıma böldüm mantıyı hiç yemedim benim şişman görümce (eskiler bilir 150cm 75 kilo) ben ondan 3 beden büyükmüşüm gibi davranır yemiycen mi yemiycen mi deyip durdu en şişman rekorunu ona devretmemden korkuyo sanırım.haydi inşalllah olacak olacak olacak mucize olacaaaak
Aynen diyetisyen verdi adını duyunca bile midem bulanıyo ben onu aç karnına nasıl içtim ya sabah sabah
6-7 saat iyi bence. Keşke ben de 6-7 saat uyusam ben 10 saatten aşağı zor uyurum
Ayrıca fesat görümcegöstereceğiz ona şişman kimmiş
Abla zaten sen benim idolümsün10 saat mi
Max. 5 saat . Daha fazla sersem yapar beni.
Olsun kuzucum önemli değil geldi geçti
Abla zaten sen benim idolümsünnasıl yapıyon ne yiyon içiyon demicem menülerin de burda bilmiyorum sende başka bi şey var nasıl yapıyorsun o kadar az uykuyla
❤ ❤ ❤ ❤ ❤Olsun kuzucum önemli değil geldi geçtiiyiyim şükür ♡♡
Ben 5 saat uyumak için alarm kuruyorum zorlanarak uyanıyorum uyanınca hala uykum oluyo sende bence olmuyo o yüzden kolayca uyanıyorsun her günYavrum hayat geçiyooor ..uyu uyu nereye kadar ... A ha pzt geldi hoooop bir bakıyorsun yine hafta sonu .
Yaşlılıktan benim ki zaar
❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Ben 5 saat uyumak için alarm kuruyorum zorlanarak uyanıyorum uyanınca hala uykum oluyo sende bence olmuyo o yüzden kolayca uyanıyorsun her gün
Estağfurullah kuzummm neremiz yaşlı ayollYavrum hayat geçiyooor ..uyu uyu nereye kadar ... A ha pzt geldi hoooop bir bakıyorsun yine hafta sonu .
Yaşlılıktan benim ki zaar
Estağfurullah kuzummm neremiz yaşlı ayoll
ben kabul ediyom yaşlılığı hatta geçen tayt giydim arkadaşların gözleri pörtledi utanmıyonmu abla 50 yaşına geldin tayt giyoyon diye durun dedim zayıflayım mini etekte giyecemGenciz tabii yavrum ... ne yaşlılığı ... yaşanmışlık yazacaktım yaşlılık olmuş
Maşallah maşallah
Estağfurullah kuzummm neremiz yaşlı ayoll
Ya ne yaşlısı 38 yaşlı mı 44 yaşlı mı ben de orta yaşlıyım o zaman 22 yaşlaben kabul ediyom yaşlılığı hatta geçen tayt giydim arkadaşların gözleri pörtledi utanmıyonmu abla 50 yaşına geldin tayt giyoyon diye durun dedim zayıflayım mini etekte giyecem
He tamam o zaman, yaşanmışlık daha uygun oldu tatlımGenciz tabii yavrum ... ne yaşlılığı ... yaşanmışlık yazacaktım yaşlılık olmuş
Ohhh sefan olsun giy tabi canımben kabul ediyom yaşlılığı hatta geçen tayt giydim arkadaşların gözleri pörtledi utanmıyonmu abla 50 yaşına geldin tayt giyoyon diye durun dedim zayıflayım mini etekte giyecem
Oooo iyii günlerde kullan canimm kardesim icinde ayrica teşekkür ederimm.
Hahhaaa çılgın ablam benimben kabul ediyom yaşlılığı hatta geçen tayt giydim arkadaşların gözleri pörtledi utanmıyonmu abla 50 yaşına geldin tayt giyoyon diye durun dedim zayıflayım mini etekte giyecem
Yardim edecek kimse yok mu canim? Yakin olsak yardima gelirdim ♡♡Günaydın canlar
Valla günaydın cidden çünkü yarım saat önce uyandım dünya işim var ve benim midem bulanıyor deli gibi
Ay kıyamam kuzum bilenler bilir ben Boğa burcu bir kadınım tembel im yaniYardim edecek kimse yok mu canim? Yakin olsak yardima gelirdim ♡♡
fatma cılgınlığım diz boyu :)))) 50yaşınada gelsem dağ bayır gezesim varAy kıyamam kuzum bilenler bilir ben Boğa burcu bir kadınım tembel im yaniis dediğim ev değil ev kalksa yürüse gitse takılmam kardeşim geliyor arada, annem soruyor ha bire, kocam sağ olsun balkonları koridoru falan temizledi.
Benin is çamaşır katlama iki üç parça ütü. Yorgan çıkartmak için kocama hurcu indirmeye ikna etmeha bir de kocam ev ödevi verdi firma analizlerim var. Bu adam beni kullanıyor is için ya hadi hayırlısı
Özetle sen ciddiye alma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?