Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

soğan suyunu diyetisyenmi verdi saadet ilginç
Aynen diyetisyen verdi adını duyunca bile midem bulanıyo ben onu aç karnına nasıl içtim ya sabah sabah

6-7 saat iyi bence. Keşke ben de 6-7 saat uyusam ben 10 saatten aşağı zor uyurum
Ayrıca fesat görümce göstereceğiz ona şişman kimmiş

10 saat mi

Max. 5 saat . Daha fazla sersem yapar beni.

Abla zaten sen benim idolümsün nasıl yapıyon ne yiyon içiyon demicem menülerin de burda bilmiyorum sende başka bi şey var nasıl yapıyorsun o kadar az uykuyla

Yavrum hayat geçiyooor ..uyu uyu nereye kadar ... A ha pzt geldi hoooop bir bakıyorsun yine hafta sonu .

Yaşlılıktan benim ki zaar

Olsun kuzucum önemli değil geldi geçti iyiyim şükür ♡♡
❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Yavrum hayat geçiyooor ..uyu uyu nereye kadar ... A ha pzt geldi hoooop bir bakıyorsun yine hafta sonu .

Yaşlılıktan benim ki zaar
Ben 5 saat uyumak için alarm kuruyorum zorlanarak uyanıyorum uyanınca hala uykum oluyo sende bence olmuyo o yüzden kolayca uyanıyorsun her gün

Genciz tabii yavrum ... ne yaşlılığı ... yaşanmışlık yazacaktım yaşlılık olmuş
ben kabul ediyom yaşlılığı hatta geçen tayt giydim arkadaşların gözleri pörtledi utanmıyonmu abla 50 yaşına geldin tayt giyoyon diye durun dedim zayıflayım mini etekte giyecem

Estağfurullah kuzummm neremiz yaşlı ayoll

ben kabul ediyom yaşlılığı hatta geçen tayt giydim arkadaşların gözleri pörtledi utanmıyonmu abla 50 yaşına geldin tayt giyoyon diye durun dedim zayıflayım mini etekte giyecem
Ya ne yaşlısı 38 yaşlı mı 44 yaşlı mı ben de orta yaşlıyım o zaman 22 yaşla

Genciz tabii yavrum ... ne yaşlılığı ... yaşanmışlık yazacaktım yaşlılık olmuş
He tamam o zaman, yaşanmışlık daha uygun oldu tatlım
Ohhh sefan olsun giy tabi canım Yakıştıktan sonra yaşın ne önemi var. Kıskananlar çatlasın

Oooo iyii günlerde kullan canimm kardesim icinde ayrica teşekkür ederimm.

Yardim edecek kimse yok mu canim? Yakin olsak yardima gelirdim ♡♡
Ay kıyamam kuzum bilenler bilir ben Boğa burcu bir kadınım tembel im yani is dediğim ev değil ev kalksa yürüse gitse takılmam kardeşim geliyor arada, annem soruyor ha bire, kocam sağ olsun balkonları koridoru falan temizledi.

Benin is çamaşır katlama iki üç parça ütü. Yorgan çıkartmak için kocama hurcu indirmeye ikna etme ha bir de kocam ev ödevi verdi firma analizlerim var. Bu adam beni kullanıyor is için ya hadi hayırlısı

Özetle sen ciddiye alma beni

fatma cılgınlığım diz boyu :)))) 50yaşınada gelsem dağ bayır gezesim var sırtımda çantam tek katlı bahçeli ev yapıp domates biber yetiştiresim var vs vs vs ah biz bu tembellikle ne yapacağız bilmiyom biri gelsede etrafı temizlese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…