anam nerdeyse oğlumla yaşıtsın tabi annen sayılırım 1yaş var aranızdaYa ne yaşlısı 38 yaşlı mı 44 yaşlı mı ben de orta yaşlıyım o zaman 22 yaşla
Dur aday göstereyim var miydi öyle bi en kategorideanam nerdeyse oğlumla yaşıtsın tabi annen sayılırım 1yaş var aranızdaben takımın en yaşlısı en çılgını en alınganıyım bu seneki en alıngan üye olarak enlerde beni gösterebilirsiniz
Şuanlk yok canm ins boyle devam ederGünaydın ervam
Kaçamak yok değil mi pazar rehaveti ile
Kolay gelsin tatlım :) eşin de yardım etsin bi zahmet yaniAy kıyamam kuzum bilenler bilir ben Boğa burcu bir kadınım tembel im yaniis dediğim ev değil ev kalksa yürüse gitse takılmam kardeşim geliyor arada, annem soruyor ha bire, kocam sağ olsun balkonları koridoru falan temizledi.
Benin is çamaşır katlama iki üç parça ütü. Yorgan çıkartmak için kocama hurcu indirmeye ikna etmeha bir de kocam ev ödevi verdi firma analizlerim var. Bu adam beni kullanıyor is için ya hadi hayırlısı
Özetle sen ciddiye alma beni
Bende.yaşlı yani.yasanmisliklarim.var ama 9.saaaten az uyku beni.asla kurtarmiyorYavrum hayat geçiyooor ..uyu uyu nereye kadar ... A ha pzt geldi hoooop bir bakıyorsun yine hafta sonu .
Yaşlılıktan benim ki zaar
Geçmiş olsun canım nasıl geçti IGünaydın sinava girdim yeni geldim eve çok açtım yemek ha,irliycak halim yok
Atom icymsn cnmaz önce dedim aynada şu göbüşüme bakayım ne alemde ay bir mutlu oldum karnım dümdüz göründü gözüme
Vayy tebrim ederim kuzum.az önce dedim aynada şu göbüşüme bakayım ne alemde ay bir mutlu oldum karnım dümdüz göründü gözüme
Hah kaptanim. Gulyuzlum ağzın bal yesin.. kalorisiz olsun tabeeeBu konuda biraz hayalperest olmaktan çıkacağım ben .
Tavsiyeler güzel ama ... Benim oğlumda 4 yaşına kadar o paketli hiç bir ürünle tanışmadı desem yeridir .
Eeee sonra ne oldu ? Anaokulda ödül ...şeker , kek , çikolata ...
Okul başladı ... kendi gidip bir şeyler almaya başladı ..
Oluyor yani .. Her gün her gün çok tüketmesin kafi benim için .
Ay abla senin gibi dikkatli ve bilgili birinin oğlu böyle kilolu olduysa ay ben zir cahil bu konuda bebem tombak degil şimdi de . Obez yapmam inşallah ilerde bebemievet bacım hatta 125 kiloydu biraz vermiş üniversitede düzensiz beslenme düzensiz uyku zor vermesi ancak kendi isterse verecek bir sır vereyim bu zayıflamak isteyişimin 2. nedenide oğlum beni örnek alsında kilo versin diye sporada yalvarıyorum ama nafile derslerden vakit ayıramıyorum diyor
Evet dimi kız darısı bizé olsun. Hala 4 aylık gebe gibiyim su yemek ten sonraVayy tebrim ederim kuzum.Ben de bugün bi bakayım dedim hic begenmedim kendilerini
Benim ablam öyle toTO yook kızda sirti karnina yapisms derler yaAyy bende çok zayıf kadın sevmiyorum ama ya ... Valla hasetlikten değilAzıcık hat olacak şöyleee
Darisi bize olsunEvet dimi kız darısı bizé olsun. Hala 4 aylık gebe gibiyim su yemek ten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?