Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ne yaşlısı 38 yaşlı mı 44 yaşlı mı ben de orta yaşlıyım o zaman 22 yaşla
anam nerdeyse oğlumla yaşıtsın tabi annen sayılırım 1yaş var aranızda ben takımın en yaşlısı en çılgını en alınganıyım bu seneki en alıngan üye olarak enlerde beni gösterebilirsiniz

Kolay gelsin tatlım :) eşin de yardım etsin bi zahmet yani

Yavrum hayat geçiyooor ..uyu uyu nereye kadar ... A ha pzt geldi hoooop bir bakıyorsun yine hafta sonu .

Yaşlılıktan benim ki zaar
Bende.yaşlı yani.yasanmisliklarim.var ama 9.saaaten az uyku beni.asla kurtarmiyor
Karpuz.gibiyim
Yata yata..

Bekarken rahatım yerindeydi.tabii
Ay ne.uyirdum.ne.uyurdum.

Sinavi olanlara basarilar
Umarim iyi gecmisti
gecmistir Nare83 cum
Haftaya da aöf vizeler var simdiden.derdi beni.gerdi poff
1.de 4 yanlış bir.dogruyu götürür yapmışlar
3 dersjm kaldi ama.işim yaş sanırım..

Hah kaptanim. Gulyuzlum ağzın bal yesin.. kalorisiz olsun tabeee
Yani kendimi paraliyim ediyim bebem onu yemesin bunu derken eninde sonunda tanışır yani zararlı olduğunu neyin ogretiriz ama benim yığen meselà anasi blw ... şu kendisi yesin muhabbet ini uyguladı güya . En son gördüm sokak şokak bak ev demiom dışarı da yiyebilio die .tabak elinde ağzına bi lokma girsin die geziom du yenge .. Annem de yani bebeğin babananesi bi gün yenge evde yokken verdim çocuğa kahvalti da çikolatali ekmek.. hahaha haa çok da güzel doydu .. bilmem ne die anlatio du.. işin kötü tarafı yenge kendini paralar yok tam buğday un olsun ekmek yok çikolata asla . . Ha haklı ben dé öyle olurum belki ama işte öyle hayal ettiğimiz gibi olmuo. .

Ay abla senin gibi dikkatli ve bilgili birinin oğlu böyle kilolu olduysa ay ben zir cahil bu konuda bebem tombak degil şimdi de . Obez yapmam inşallah ilerde bebemi

Ayy bende çok zayıf kadın sevmiyorum ama ya ... Valla hasetlikten değil Azıcık hat olacak şöyleee
Benim ablam öyle toTO yook kızda sirti karnina yapisms derler ya
diz ve dirsekleri insan öldürür cinsten olur ki kafan carparsa her zaman ben tombak oldum yanlarında 57 kilo ken bile . Ama işte onun gibi hiç olmak istemezdim dedikce. Cekemedgimden öyle diom saniolar da değil valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…