Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay abla senin gibi dikkatli ve bilgili birinin oğlu böyle kilolu olduysa ay ben zir cahil bu konuda bebem tombak degil şimdi de . Obez yapmam inşallah ilerde bebemi
voronesim malesef çalışan annenin cocuğu olmak kötü önce kreşler bakıcılar dışarda yemek üstüne yatılı okul şimdide üniversite derken çoçuğuma sahip çıkamıyorumki malesef obez oldu aslında birazda suçlu benim şöyleki bigün yemek yemiyordu ağladım ve içten öyle dua ettimki dua kabul anına denk geldim galiba allahım ne olur birgün acıktım desin bana ben yemek yetiştiremeyim dedim böyle duamı edilir ettim işte malesefha şimdi yemek yiyomu hayır hep düzensiz akşama kadar aç gezer gelir yemek yer biraz sonra sabaha aburcubur of bilmiyom inşallah düzelir şimdde dua anına denk gelsemde dularım kabul olsa. SAKIN yemiyorsa zorlamayın çoçuklarınızı YALVARIYORUM

ben geldim. Fena bir eğitim maratonundaydım, nete hiç giremedim malesef. Şimdi döndüm, hemmen bilg açtım, size yazayım dedim

ay kaç günlük menüm duruyor, önce onları yazayım bari

N Nana
çarşambadan sonra meyveye dikkat etmeye başladım.

PERŞEMBE MENÜ

SABAH
2 yumurta
domat
salatalık

ÖĞLEN
yoğurt
4 çiğköfte

AKŞAM
kıymalı patlıcan
yoğurt

CUMA MENÜ

SABAH
peynir
2 eti form
domat,salatalık
yeşillik

ARA
çay bardağı smothie

ÖĞLEN
yoğurt
kızarmış salam

AKŞAM
Kereviz yemeği

CUMARTESİ MENÜ

salamlı yumurta
domat,salatalık
bir dl tb ekmek

ÖĞLEN
et sote
salata

ARA
iki çatal triliçhe

AKŞAM
ekmeksiz döner
salata

PAZAR

SABAH
bir yumurta
peynir
2 zeytin
domat,salatalık
bir dl kızarmış ekmek

ÖĞLEN (saat 15.00)
brokoli çorba
yoğurtlu havuç salatası
tavuk sote

ARA
2 mandalina

AKŞAM
yoğurt (düşünüyorum)

Bi çılgında benim hemde tembel sırf eve temizlikçi tutabilmek için çalışmak istiyom maaşımın yarısını vermeye hazırım benim hayallerimdede off roadda çamurların içinde araba sürmek bangijumping yapmak veee en başta da Maldivler'e gidip dalış yapmak var hayallerimi gerçekleştireceğim inşallah zaten o yüzden bebeleri erken yaptım ayağıma dolanmasınlar diye

Menüm
düzenli değil pek
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen
ton balığı
salata
2 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
ara
birazdan meyve

Bende hasta yatağında.sabah misafirim vardı oglede dışarda isim eve girdim döküldüm resmen eşimde yok.ilac içmeyi sevmedigimden bide öyle pek hastalanmadigindan evde ilaç yok sanıyordum tanıtım numunesi buldum ateşim düştü ama sanki bütün bedenimi kesiyorlar.
Çocukları sağ salim bi yatiraydim.
Pazar banyoları da kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…