Hain yelli oğlu olacak değilim ya tabi ki sefer oğluyum
Açtım bir word dosyası ... inceden inceden rapor peşindeyim
Çokk yemeeeeeeee , seferoğlusun hala unutma
Hain yelli oğlu olacak değilim ya tabi ki sefer oğluyum
Benim bilgisayar gittiği için telefonla yapıyordum, akıllı telefon olunca pek güven olmuyor malum
Aaayy beni bi ara telefon servise gitti, tablatle ne iskeceler çetin, herkes takır takir konuşuyor ben 20 sayfa geriden geliyorum, bide meraklıyımdır ne konuştular diyeBenimde tel gidik ...bozuldu .Evdeki yedek takoza kaldım
Bu hafta kavuşurum yeni tele.
Aaayy beni bi ara telefon servise gitti, tablatle ne iskeceler çetin, herkes takır takir konuşuyor ben 20 sayfa geriden geliyorum, bide meraklıyımdır ne konuştular diye
İşin çok zor, ben rahat olduğum için anlayamamBen evde de işte de pc ye alışığım . Ama elimde bir telim olsa hiç fena olmazdı . Aralarda giremiyorum şu an .
İşin çok zor, ben rahat olduğum için anlayamam
Bir uyku bastırdı sormayın gitsin iyi yorulmuşum bugün :) iyi geceler seviyorum sizi
Mersi tatlimmmm ♡♡♡Afiyet olsunn kizlar kocamann masallah sizlereeeBetulina sana da afiyet olsunn kuzumm
Evet cnm cok tokum hakkaten ♡♡Dolu dolu sağlıklı yemişinnnn baciii. Afiyet olsun.
Bende cok zorluyrm abla aslnda yapmamam lazim etafdakiler bu cocuk niye niye kilo almyo dedikce iyice zorlym babasi grse kzar saglikli olsn kilo lu olmasn der ama bnvoronesim malesef çalışan annenin cocuğu olmak kötü önce kreşler bakıcılar dışarda yemek üstüne yatılı okul şimdide üniversite derken çoçuğuma sahip çıkamıyorumkimalesef obez oldu aslında birazda suçlu benim şöyleki bigün yemek yemiyordu ağladım ve içten öyle dua ettimki dua kabul anına denk geldim galiba allahım ne olur birgün acıktım desin bana ben yemek yetiştiremeyim dedim böyle duamı edilir ettim işte malesef ha şimdi yemek yiyomu hayır hep düzensiz akşama kadar aç gezer gelir yemek yer biraz sonra sabaha aburcubur of bilmiyom inşallah düzelir şimdde dua anına denk gelsemde dularım kabul olsa. SAKIN yemiyorsa zorlamayın çoçuklarınızı YALVARIYORUM
Delidoly ablann verdigi soda yogurt kuru cnmo ne ola ki
Sanki az olmus menum cnmBugünkü menüm
Kahvaltı
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Ara
2 ceviz
Ögle
Çorba
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Peynirli salata
AyAusencia tatlım nasıl gidecek bu göbiş hiç bilmiyorum ya
Ben de senin menülerini cok begeniyorum canısı
Ay evet sağolsun canim k.validem canim anam dünya kadar balik yaptı bize sagolsunbir de üstümüz kokar diye kendisi pişirdi hepsini sagolsun Allahim omrunu uzun eylesin insaAllah basimizdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?