Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yavrum sihirli değnek bizim irademiz .
Elimizdeki en güçlü silah o bu yolda.

Kilo yapan yiyecekler belli , yapmayanlar belli . Formül basit ; yapanları hayatından çıkar , yapmayanları listene sok.

Ve sabır
Canim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyor

Ya benim düşüncelii ablaam çok tatlısıın Nasılsıın, Ömer nasıl
İyi minnoşum şükür. . Ben de bü saat oldu uykum gelmio yavru yatarken bend e .yatsam iyi olcekti. Sabaha karşı kalkip uyumuo sonraa derse gidiom her sabah . Tembel 12. Sinflarim var.onlarla ugrasiom. Sen kaç oldun bu sene. Öpüyoruz seni

Kaptanim yorumladinnn emme ben aciktimmmmm. Hem de çok .. uykum gelmio. Neyse yatım bariiii. İyi gecelerrr

Kaptanım napacaz bu kolları zayıflayınca küçülmüyor mu valla bi kolum Ebru şallınıın bi bacağı kadar beden olda kollar çektiriyor kolları bolarsam beden büyüyor bende kol çalışmalarına başlıycam bi üçgen vücut da benim en sevmediğim yer kollarım
Canim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyor
Canım burda olmasaydın 3 ayda 5 kilo daha alacaktın olacaktın 84 e şimdi kaçsın 74 baya bi kârdasın

Benim misafirlerde bire geliyo du gittikleri
Görümcemler terasta soba mangal var diye bize gelirler Pazar'ları arada.arada dediğim ya her pazar yada iki haftada bi pazar sağolsunlar 3 kilo hamsi bi kilo çinekop alıp gelmişler guzineye atılan patatesi biberi kestaneyi mantarı saymıyorum.bende yanlarında yedim hem pazarı (abartmamak şartıyla) vücudu şaşırtmak adına free gün ilan ettim yolum uzun pes etmemem lazım.geçmiş okudum menümü yazayım
Sabah
2dilim tb ekmeğinden karışık tost
bir haş.yumurta
Peynir
3 zeytin
Ara yarım muz
İkindi
2 kase çorba
Akşam
Hamsi tava
1 çinekop
Salata
2 dl ekmek
Bir lokma patates
Ara
3-4 kestane
Bir haftadır açtım bugün iyi doydum
Su 1,5 spor yok

Saat kaç oldu ben hala delirecem ya
Akşam kızla oğlan kavga etti kedi ile köpek gibiler benimde sabır taşı çatladı ikisini de şöyle biraz patakladım şimdi de vicdan azabından uyuyamıyorum 8 yaşındaki oğlan biraz ağladı sonra tınlamadı geri yanımıza geldi kız odasından çıkmadı 10 yaşında ergenlik tripleri başladı küs yattı inadı inat ben olsam annem gelse hemen sarılırdım ama yok oğlan dayıya kız halaya derler ya işte benim kızda evdeki görümce

***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/84.7/0.6/%0.70)
saferan (117.8/117/0.8/%0.68)
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90.2/90,1/0,1/0,11%)
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)
Ecemavi(73.2/73.3/-0.1/-%0.14)
ipekyol(75/75/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.54

Ay ne buldum ben 7.takimdaymisim 4 yıl önce muhtemelen gebelik dolayısıyla ayrimisim.

İyi geceler canım .

Gezmelere doyamadın tabii . Hele Kadıköy diyorsun ya içim nasıl cız ediyor

Niye ki çok mu özledin gel beraber gezerizki dün çengelköydeydim maç yüzünden gitmedik kadıköye tırrrstık :)

Bu arada yarın Squat a başlayacağım program indirdim varmı bana yoldaş olmak isteyen

Hangi program canım? Bir ara baslamıştım ama devam edememiştim

Geçmiş olsun çok ersesi .
Sık hastalanıyorlar bu mevsimlerde ...salgınlar dolu .

Menü pek sağlıklı olmamış , hafta içi daha dengeli olur umuyorum
auscum gunaydin ben bugun 4 gunluk diyete basladim gecmisi okuyarak geldigim icin yorumunu simdi.gordum.2 tane yimirtayi yedim bile bakalim nasil olacak ama benim iki yumurta midemi cok bulandirdi

Geçmiş olsun canımİnsanın evladı hasta olunca bütün enerjisi çöküyor,inşallah tez zamanda şifasını bulur

tesekkur ederim canim. haftasonu.maalesef bazen duzenli olamiyor.ama duzene girmk zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…