Canim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyorYavrum sihirli değnek bizim irademiz .
Elimizdeki en güçlü silah o bu yolda.
Kilo yapan yiyecekler belli , yapmayanlar belli . Formül basit ; yapanları hayatından çıkar , yapmayanları listene sok.
Ve sabır
İyi minnoşum şükür. . Ben de bü saat oldu uykum gelmio yavru yatarken bend e .yatsam iyi olcekti. Sabaha karşı kalkip uyumuo sonraaYa benim düşüncelii ablaam çok tatlısıınNasılsıın, Ömer nasıl
Kaptanim yorumladinnn emme ben aciktimmmmm. Hem de çok .. uykum gelmio. Neyse yatım bariiii. İyi gecelerrrHiiiiiiç kıskanmadımmmm hiiiiiiiççççç
Benim de aram kendileri ile hiiç hoş değil saydınım . Pörtlek pörtlek duruyor orda münasebetsiz
Çok iyi iş çıkarmışın tellioğlum
Betülümmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiii
Yeter ne zaman son bulacak bu ayrılık ?
O kadar gün içinde iki çatal tirileçenin aramızda lafı olmaz diyorum bu arada
Tubam keyifsizim yazmışsın , nasılsın şimdi ?
Menünü ben dengeli buldum ... iyi değil dediğin ekmek sayısı herhalde .onu da 2/2/1 yapmışsın akşam 1 iyidir sana yanında pilav türevleri , patates vs yok ise ...
Geçmiş olsun çok kelebeğim doktorum . Bende oldum olacağım sanki yokluyor .
Şu kola ahhh şu kola ... Et tavuk vs ile gidiyor zıkkım biliyorum da ..gitmesin ya ..zararlı .
Çok az davim ya . Kıtlık diyeti gibi .
bende de balık vardı akşam .
Seviyorum senin menüleri saydın . Bol bol her şeyden var . Kaçamak , cızzz yok .
Kayınvalide hamsi partisine çağırmış demek
Tatlım iyi akşamlar sana da .. 2 yumurta varsa 2 dlm ekmek fazla kahvaltıda ... öğlen yağsız gözleme hadi tamam ..akşam nerde ... yoğurt nerde salata nerde ...bi sıcak çorba nerde
Akşam meyve sayın 1 olsa iyi olurdu saadetim .
Onun dışında hem doyurucu hem sağlıklı ...beğendim gitti
Hmmm kahve var , biber var , yoğurt var ... iyi ya .. 5/3 ü yakalıyorum hemen her gün .
Cansu daha düzenli gelmeye fırsatın olacak mı canım ?
Düzenli menü yazsan ... bizimkileri okusan ... inan sana çok faydası olacak buranın .
Vermen gereken çok kilo var ve burası tam senlik , katılırsan
Kaptanım napacaz bu kolları zayıflayınca küçülmüyor mu valla bi kolum Ebru şallınıın bi bacağı kadar beden olda kollar çektiriyor kolları bolarsam beden büyüyor bende kol çalışmalarına başlıycam bi üçgen vücut da benim en sevmediğim yer kollarımMerhabalar Bilge canımBende bir ablan sayılırım canım hatta teyze 38 yaşındayım ve nanamın ısrarları ile ona soluk aldırmak için devraldım kaptanlığı .
7 takımın farklı bir enerjisi varmış cidden ..gelenin kopamadığını bende farkettim . Liste miste kimsenin gözü görmüyor burada.
Tartıl hele bakayım yarın , bende merak ettim kaç çıkacaksın
Saydınım bende düşünüyorum bu ara . Yaza yapmam imkansız .. Kışın gittim gittim .
Sabah oğlumu okula bırakıp , işe uğruyorum ya ... ordan çıkıp 10-11 gibi gitsem . O saatler genelde boşum .
Başka türlü olacağı yok . Kollarım çok geniş ...şimdi kilo verince iyice gözüme batıyorlar .
Canım burda olmasaydın 3 ayda 5 kilo daha alacaktın olacaktın 84 e şimdi kaçsın 74 baya bi kârdasınCanim ya ben cok yavas verym buraya geleli uc ayi gecmistir ama ben daha 79 74 dustum sinirm bozluyor
İyi geceler canım .
Gezmelere doyamadın tabii . Hele Kadıköy diyorsun ya içim nasıl cız ediyor
Bu arada yarın Squat a başlayacağım program indirdim varmı bana yoldaş olmak isteyen
günaydın canım,bende herkese güzel ve hayırlı bir hafta dilerimEki Görüntüle 1914555 Eki Görüntüle 1914555
Gunaydinn günaydınnnn musmutluuu bir haftayaaa bir gunee gunaydinnn canlarr hayirli bi
auscum gunaydin ben bugun 4 gunluk diyete basladim gecmisi okuyarak geldigim icin yorumunu simdi.gordum.2 tane yimirtayi yedim bile bakalim nasil olacak ama benim iki yumurta midemi cok bulandirdiGeçmiş olsun çok ersesi .
Sık hastalanıyorlar bu mevsimlerde ...salgınlar dolu .
Menü pek sağlıklı olmamış , hafta içi daha dengeli olur umuyorum
Geçmiş olsun canımGünaydınnnnnnn 7. takımın afet-i devranları
Ana oğul evdeyiz bugün . Okula göndermedim , uyuyor şimdi . İki lokma bir şeyler yedirip ilacını verdim ...cmt dr a götürdüm ...mikrop kapmış bağırsakları
tesekkur ederim canim. haftasonu.maalesef bazen duzenli olamiyor.ama duzene girmk zorundageçmiş olsun rabbim çoçuklarımıza hastalık vermesin inş. haddim olmayarakta menüne yorum yapayım günün kötü geçtiği için sanırsam kötü bir menü olmuş o miflöy yerine keşke ekmek yeseydin 2.si bulgurda turşuda ödem yapar öğün atlamadan yemek yiyebilirsen senin için iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?