Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyy kuzucumm nasilsin nerelerdesin nasil gidiyor okul Bilge'cim ozledim seni tatliş

Ay kendimi tanıtmadım hiiç, tanışmadığımız arkadaşlarımız için
İsmim Bilge, 17 yaşındayım.. 2015 Haziran ayından berii bu takımdayım.. Listede vs. olmasam da çoğu zaman okulumdan dolayı o kadar güzel insanlar biriktirdim kii burda arada uğramadan yapamıyorum Boyum 1.70 civarı kilom ise sınav haftasından çıktııım ve 3 haftadır hiç tartılmadım Bilmiyorum nasıl olucak yarın sabah

Bir de sanırım kaptan değişikliği olmuş.. @nananais Ablam neden kaptanlığı devrettin bilmiyorum ama senin için hayırlısı olsun
Bir de yeni kaptanımız @Ausencia Hayırlı,uğurlu olsun

Afiyet bal şeker olsun , sofranız hep huzurlu olsun ... ne güzel bir kayınvalide için böyle güzel anılmak ...

Göbeğe gelinceeeee spor şart saydınım
Amin tatlim insaAllah. Sagolsun melek gibi bir anne ♡♡♡ Allah basimizdan eksik etmesin.
Evet tatlim ya sanirim 1 ay da olsa spora başlayacağım yoksa gidecegi falan yok göbişin ve ben spora gidince 2-2,5 saat giderim deli gibi kaptiririm kendimi Evde asla yapamiyorum kendi kendime. Kalabalikta hatun kisilerle spor iyi oluyor

Hoşbulduum beniim canım ablam seni çok özlemişim

Benim güzel ablaaam Ben iyiyim çok şükür, okul ve dershane bayağı yorucuu ama olsun idare ediyoruz Sen nasılsıın
Iyiyim tatlimm kolayliklar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin kuzucum hayat devam ediyor, bebek sahibi olabilmek icin ugraşıyorum hâlâ, mutlu sona bir gün ulaşacağım elbet. Allah var umutsuzluk yok

Menüm
düzenli değil pek
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen
ton balığı
salata
2 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
ara
birazdan meyve
Canim bence menun guzel baya duzeldi artik

Canm menun guzel zaten sen citirsin masallah
Gayet basarili bnce cnm

Menulerinde kacamak olmuyr cnm guzel boyle devam telli oglum

Menun kalabalk ama cz yok cnm zaten az yemeyin kilo veremessnz dylr
Cnm bence onceki menulerine gore iyi su cizlarida bir cikarta bilsek hayatmzdan tamamen
Kaptanm zaten menune soylicek laf yok herzamnki gibi masallahi var
Canm ablm disarda olmana ragmem iraden super biz olsak hemen saliyoruz kndimizi evde devam edrz diye

Merhabalar Bilge canım Bende bir ablan sayılırım canım hatta teyze 38 yaşındayım ve nanamın ısrarları ile ona soluk aldırmak için devraldım kaptanlığı .

7 takımın farklı bir enerjisi varmış cidden ..gelenin kopamadığını bende farkettim . Liste miste kimsenin gözü görmüyor burada.

Tartıl hele bakayım yarın , bende merak ettim kaç çıkacaksın

Saydınım bende düşünüyorum bu ara . Yaza yapmam imkansız .. Kışın gittim gittim .

Sabah oğlumu okula bırakıp , işe uğruyorum ya ... ordan çıkıp 10-11 gibi gitsem . O saatler genelde boşum .

Başka türlü olacağı yok . Kollarım çok geniş ...şimdi kilo verince iyice gözüme batıyorlar .

Hoşgeldin aramıza cnm

Hemen sevkim kiriliyo ya kaptanm bir sihirli degnek gelse hepimize dokunsa vermiz olsak

Yavrum sihirli değnek bizim irademiz .
Elimizdeki en güçlü silah o bu yolda.

Kilo yapan yiyecekler belli , yapmayanlar belli . Formül basit ; yapanları hayatından çıkar , yapmayanları listene sok.

Ve sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…