Kzlar benim menum
Sabah
Yarm yumurta
Yarm dometes salatalik
Ceyrek simit
3 zeytin
Kk peynir
Kahvaltyi gec yaptigmdan
Ogle aksam bir
2 kepce mercimek corbasi
Bol salata
Bir bardak ayran
Oyy kuzucumm nasilsin nerelerdesin nasil gidiyor okul Bilge'cimSelamlarBir sürü alıntı var teker teker bakıcam hepsine birazdan
Yarın sabah tartılıyorum ve elimden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışıcamTartı fotoğrafını atarım yarın sabah
Benim güzel ablaaamOyy kuzucumm nasilsin nerelerdesin nasil gidiyor okul Bilge'cimozledim seni tatliş
Amin tatlim insaAllah. Sagolsun melek gibi bir anne ♡♡♡ Allah basimizdan eksik etmesin.Afiyet bal şeker olsun , sofranız hep huzurlu olsun ... ne güzel bir kayınvalide için böyle güzel anılmak ...
Göbeğe gelinceeeeespor şart saydınım
Ya benim düşüncelii ablaam çok tatlısıınAnnemmmmm kuzummmm benim küçük arkadasm gelmiş
Ay gel arada ya. Valla bazen aklıma gelion etiket yapcektm sonra kuzum ders calisiodur Diom rahatsz etmiyim
Hoşbuldum ablamVay efendım kımler gelmıs hosgeldın canım bu yıl unv sınavına gırıyomusun
Hoşbulduum beniim canım ablam seni çok özlemişimtünaydın...... geçmişe şöyle kısaca baktım umarım herkes iyidir ? öncelikle @Daydream15 hülyam başın sağolsun bitanem rabbim gani gani rahmet etsin hepinize sabır güç versin söylenecek çok söz varsada sözün bittiği boğazımıza düğümlendiği son nokta
2gündür gelemiyorum yarım yamalak baktım herşeye kilo veren veremeyen herkesi emekleri için kutlarım bu emek işidir @_AYNURA_ _ canım kaptanım hg din özlemişim hepinizikoza16 hoş din çitlembiğim
@nananais sevgili kardeşim sen kaptanlığı bırakmak istemişsin elbette sebebi vardır sormayacam bile çünkü insanların özel hayatlarının bir bölümünü bilebiliyoruz seninde illaki bir özel nedenin vardır biliyorum ve seni sevdiğimizi ve değer verdiğimizi biliyosun
Ausencia canım kaptanlığın hayırlı olsun ve bu hafta verdiğin kilodan dolayı kocaman alkış
gözüme bişey takıldı söylemeden geçemeyecem söylemessem dilim şişer biliyom @masumm ve bir arkadaş daha sanırsam zayıflama ürünü almış yada alacak hatta cromdan bahsedilmiş şöyle gözüme çaldı elinizi ayağınızı öpeyim böyle ürünler almayın bir sağlıkçı olarak vereceği zararları buraya yazmamak için zor tutuyorum kendimi lütfen içmeyin böyle ürünler başaramıyorsanız kilo vermeyi lütfen bir diyetisyene gidin mutlaka tahlilerinizi yaptırın ve az yemeyin az yiyeyerk kilo verilmez düzgün sağlıklı beslenerek veriliyor kilolar bunun en iyi örneği benim yaşım itibariyle ve bir sürü sağlık sorunum olmasına rağmen 7ayda 20 kilo verdim verilebiliyor vermek marifet değil korumak marifet tabi ben başaramadım ama genede kendimi kutluyorum arada kafama vursamda
gelir gelmez bir polemiğin içine dahil oldum ama buradan gitmek bana yaramıyor biliyorum beni tanıyanlar bilirler alınganımdır ama asla kin tutmam kimseyi kırmak istemem kırdımsa kaçgün kahrederim o yüzden kusuruma bakmayın yeni tanıyanlarda beni anlarlar zaman içinde çok konuşmuşum destan yazdım ellam yeter gidem iyi hafta sonları.atladığım bişey varsa kusura bakmayın.
Hoşbulduum ablacıımkoza16 kozam kuzum hos geldin...kilo falan almadin demi?
Iyiyim tatlimmBenim güzel ablaaamBen iyiyim çok şükür, okul ve dershane bayağı yorucuu ama olsun idare ediyoruz Sen nasılsıın
Canim bence menun guzel baya duzeldi artikMenüm
düzenli değil pek
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
Öğlen
ton balığı
salata
2 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
ara
birazdan meyve
Canm menun guzel zaten sen citirsin masallah
Gayet basarili bnce cnmHayirli aksamlar canlar öldüm bugun salak gibiyim.
Menum 20.11.2016 Pazar
Sabah
Az sucuk 1 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
3 bardak cay
Oglen
Az menemen
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Akşam
1 kepce corba
10 adt hamsi bugulama
Bol salata
2 lt su
Menulerinde kacamak olmuyr cnm guzel boyle devam telli oglumMerhaba şekerler @roxen2303 @vorones ortiler bugünkü menüm
Sabah
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 incir 2 ceviz 4 badem
2 bardak çay
Öğlen
1 dilim çavdar ekmeği ve biraz peynir ve 3 ince dilim sucukla yapılmış yağsız tost
1/2 bardak yoğurt
Akşam
1 porsiyon hamsi tava (saymadım küçüktü bayağı yedim)
2 ceviz
Bol salata ve yeşillik
3-4 catal kaya koruğu salatası limon z.yagî sarımsaklı
Ara
Kayısı çayı
Gece
Atom içerim
Su:1,5 lt.
Spor: yok
Iyi aksamlar fistiklar...gecmis mesajlarinizi okumak cok keyifli...ben evde yoktum...once komsuya gittik kizimla sonra kocayla alisverise gittik...bugun leptine pek dikkat edemedim...menumu yazayim...
Sabah:2yumurta,2dilim ekmek,salatalik,lor
Ara komsuda:bi hosbes,2tanede gutab diyoruz biz(incecik hamurun arasina peynir ve yesillik koyup yagsiz tavada pisiririz gozleme mi diyosunuz bilmiyom )
Aksam:2sekersiz diyet biskuvi ve tarcinli sut,mandalina...
Menun gzle cnm hosbesi görmüyorum
Su 2.5litre olacak...spor da daha yok...alisveris yuruyusum var
Menun kalabalk ama cz yok cnm zaten az yemeyin kilo veremessnz dylrBugünkü menüm
Sabah 08.00
Soğan kürü
Kahvaltı 08.30
1 haşlanmış yumurta
4 yk maydonozlu lor peyniri
5 tuzsuz siyah zeytin
6 tane çeri domates
2 küçük salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Ara 11.30
10 badem
2 kuru kayısı
Öğlen 13.00
6 ızgara köfte
Salata
Ara 15.30
1 sade Activia içine 1 yk çörek otu
1 kepekli Galeta
Akşam 18.30
4 kepçe mercimek çorbası
1 kepekli galeta
Salata
Ara 20.30
1 çarkıfelek meyvesi
1 muz
1 bardak süt
Su: 2,5 lt uyuyana kadar 3 lt içicem
Egzersiz yok
Cnm bence onceki menulerine gore iyi su cizlarida bir cikarta bilsek hayatmzdan tamamenSabah yarim kek yarım pogaca
Öğlen
İki kaşarlı yumurta kızartma
Az peynir 3 zeytin ekmek avuç kadar
Tahinpekmez (valla küçük bu kase hepsini siyirdim ekmekle )
Aksam
3 çatal makarna
4 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık tavuk sote
3 kasik çorba tarhanà . Sevmedim icmedim
1kasé yoğurt salata spor evde temizlik
Su az çay çok
Cayin yanina 2 kremali bisküvi 1 incir 1 cezerye
Kaptanm zaten menune soylicek laf yok herzamnki gibi masallahi varBugün günlerden derbiydi bizim evde hatunlar ...Maçı aldık geldik ...El Clasico
Menü yazıp geçmişe uçayım
Pazar Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan sade nescafe
1 elma
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 yumurtalı lorlu/yulaflı/maydanozlu omlet
Öğle
1 kase yoğurt
1 kırmızı köz biber
1 dlm kepekli etimek
Ara
1/2 muz
Akşam
2 ızgara çinekop
Salata
Su 1.8 lt
Spor gezme :)
Canm ablm disarda olmana ragmem iraden super biz olsak hemen saliyoruz kndimizi evde devam edrz diyeİyi geceler
Menüm :
Sabah :
Omlet . Peynir . 1dl .Jambon
Salatalık . Domates . 2 zeytin .
1-2 patates kız.
Öğlen :
Yahni . Salata . Cacık .
Pastırma .
Akşam :
Sıcacık köy tandırından ablaların ellerinden 2dl ekmek kadar pide. 2 kş koyun yogurdu .
Su yine az .
Spor yok .
Eve geldik şimdi .
Ausencia bacım sana söz verdiğimden yazıyorum . Yarın artı çıkarım fazlabi kaçamak yapmasamda
Bu haftada fulll dışardayım. Diyet nekadar olur bilemem . Yarın arkadaşta günüm var , salı sohbet , çarşamba kurs , perşembede dışarda günüm var
AyAusencia tatlım nasıl gidecek bu göbiş hiç bilmiyorum ya
Ben de senin menülerini cok begeniyorum canısı
Ay evet sağolsun canim k.validem canim anam dünya kadar balik yaptı bize sagolsunbir de üstümüz kokar diye kendisi pişirdi hepsini sagolsun Allahim omrunu uzun eylesin insaAllah basimizdan eksik etmesin[/QUOTE
Masallah cnm ne guzel kayinvaliden hakknda boyle soyleyebilmek her kayinvalide boyle olsa gerci hakkni yememek lazm bnm kayinvalidem cok yapr saolsn her konuda gelip evimizi bile temzler
cnm vremiyorm ya napcagmi sasrdm yineErvam iyice kuş kadar yemeğe başladın sen ya
Ay kendimi tanıtmadım hiiç, tanışmadığımız arkadaşlarımız için
İsmim Bilge, 17 yaşındayım.. 2015 Haziran ayından berii bu takımdayım.. Listede vs. olmasam da çoğu zaman okulumdan dolayı o kadar güzel insanlar biriktirdim kii burda arada uğramadan yapamıyorumBoyum 1.70 civarı kilom ise sınav haftasından çıktııım ve 3 haftadır hiç tartılmadım Bilmiyorum nasıl olucak yarın sabah
Bir de sanırım kaptan değişikliği olmuş.. @nananais Ablam neden kaptanlığı devrettin bilmiyorum ama senin için hayırlısı olsun
Bir de yeni kaptanımız @Ausencia Hayırlı,uğurlu olsun
Amin tatlim insaAllah. Sagolsun melek gibi bir anne ♡♡♡ Allah basimizdan eksik etmesin.
Evet tatlim ya sanirim 1 ay da olsa spora başlayacağım yoksa gidecegi falan yok göbişinve ben spora gidince 2-2,5 saat giderim deli gibi kaptiririm kendimi Evde asla yapamiyorum kendi kendime. Kalabalikta hatun kisilerle spor iyi oluyor
Hoşgeldin aramıza cnmAy kendimi tanıtmadım hiiç, tanışmadığımız arkadaşlarımız için
İsmim Bilge, 17 yaşındayım.. 2015 Haziran ayından berii bu takımdayım.. Listede vs. olmasam da çoğu zaman okulumdan dolayı o kadar güzel insanlar biriktirdim kii burda arada uğramadan yapamıyorumBoyum 1.70 civarı kilom ise sınav haftasından çıktııım ve 3 haftadır hiç tartılmadım Bilmiyorum nasıl olucak yarın sabah
Bir de sanırım kaptan değişikliği olmuş.. @nananais Ablam neden kaptanlığı devrettin bilmiyorum ama senin için hayırlısı olsun
Bir de yeni kaptanımız @Ausencia Hayırlı,uğurlu olsun
Kzlar hepinizin menusune alinti yapmaya calistim bi kusur a affola yorum yapmaya yeni başladım
Hemen sevkim kiriliyo ya kaptanm bir sihirli degnek gelse hepimize dokunsa vermiz olsakSüper olmuş ervam ...gel öpecem
Senin geçen hafta şişlikti ama ... veremedim diye düşünme .
Gelinim hoşgeldinBenim güzel ablaaamBen iyiyim çok şükür, okul ve dershane bayağı yorucuu ama olsun idare ediyoruz Sen nasılsıın
Hemen sevkim kiriliyo ya kaptanm bir sihirli degnek gelse hepimize dokunsa vermiz olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?