Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam yapıyorum normalde
şimdiye kadar bişiy demediler ama onların salon kısmında oldugu zman ben tam ters noktada yürüyorum

saydin78 hemen bir dilek tut dua et dua kapın açık bence nasıl da çiçekleri bildin yaaa kelebekolacam odan bi Harika sanki otelin masaj odası valla içim açıldı
gözlerim yaşlı ettim duamı canım benimmm tam da ikindi vakti Allahım bu aciz kulunun dualarını kabul et nolurrr

Bağırsak enfeksiyonu ...mikroplarla savaşıyor şu an .. Kalkıyor biraz oturuyor yanımda hoop uyuyayım da daha çok savaşsınlar diye yatıveriyor . Ateş 38-39 arası şu an .
oyyy oyyy kıyamamm yaaa akıllı bıdıkımm inaşllahh tez zamanda iyileşir kuzum oğlun maşallah pekte zekii kuzucuk

Yaaa benn bugün tuhafımm herşe üst süte geldii hiç bir yere hiçbir şeye konsantre olamıyorumm Kadın valla rüyamı bilinçaltıma işledii yaa ondan mıdır nedirr több töbee
Kıyamammmm sana tatlımmm, etkilendin ondan inşaAllah uzun mutlu ve sağlıcakla geçireceğin nice yıllar var önünde

Kıyamammmm sana tatlımmm, etkilendin ondan inşaAllah uzun mutlu ve sağlıcakla geçireceğin nice yıllar var önünde
Amişnnn kuzum sağlıklıı olur inşallahhh valla ablamm ayaküstü pamuguu tıktııı yaa laaa bana acabalar kafamda geziyoorr

Yaaa benn bugün tuhafımm herşe üst süte geldii hiç bir yere hiçbir şeye konsantre olamıyorumm Kadın valla rüyamı bilinçaltıma işledii yaa ondan mıdır nedirr több töbee

biz buna pztsi sendromu diyoz,tatilden çıkınca çalışmaya alışmak zaman alıyo yarın daha iyi olursun,bugün bitti sayılır
rüyalarda tersi çıkar kız, kafana olumsuz bişey takma,hayra yor hayır olsun

Ayyyy inşallahh kuzummm yaaa valla etikelnmedim desem yalan olurr yok ben dünde çalışmış gibiydm zatenn 6,30 kalktım sadece dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…