mesaj sayısı katılımmmm menü paylaşımıhee mesaj sayımızı mı sayıyoo,bende biraz geç düştü jeton bugün iyi beslenemedim sanırım
ayy Allah kolaylık versinYa yakın olsak keşke ...ne kaynatırdık
Giren çıkan ..izne ayrılan ...transfer olan ...yazan yazmayan ...yiyen yemeyen
Spoiler yok ...Cuma günü sinemalarda
Neden yoruldun mu yoksa , ben kitap okuyorum. Birazdan çarşıya ineceğim. Vaktim var benim
kız aus alemsinnnnn,
valla bugün bitsede eve gitsek berbat hisediyorum bugün
dahada 3,5 saat var
Ausencia canım henüz tonla hastamız yok.devlet mevcut aile hekimlerine kayıtlı hasta sayısını azaltmak için hastasız birim açtı yani sıfır hastayla başladık günlük 30-50kayıt yapıyoruz.bize yerde vermedi devlet kabul ederseniz dedi kabul ettik.3 dr yer tuttuk adam ettik yanlız 3 bayan olunca biraz süslü oldu şimdi hasta gelmiyo.neymiş burası sakın özel olmasın,muayene ücretlimi
crp enfeksiyonu gösterirde ben barsak enfeksiyonlarında antibiyotiğe karsıyım.kendimi mandra filozofu gibi hissettim.ama belki ekstra başka enfeksiyonda düşünülüp verilmiştir veren meslektaşım ne düşündü bilemiyourm.
Neden yoruldun mu yoksa , ben kitap okuyorum. Birazdan çarşıya ineceğim. Vaktim var benim
nanaaaa beni listeye alacan mı..Neden yoruldun mu yoksa , ben kitap okuyorum. Birazdan çarşıya ineceğim. Vaktim var benim
Valla ya Ausum bi sütlü kahve iyi giderdi şimdiYa yakın olsak keşke ...ne kaynatırdık
Giren çıkan ..izne ayrılan ...transfer olan ...yazan yazmayan ...yiyen yemeyen
Spoiler yok ...Cuma günü sinemalarda
nanaaaa beni listeye alacan mı..
tellioğullarıııııı seferoğulları yine sinsilik peşinde negatif enerji yayıp raundu alacaklar.biz kanarmıyızzzzz.hastada olsak yorgunda üzgünde olsak süzgünde bunları pozitife cevirir kelebek gibi uçarrrr arı gibi sokarızzzz
Heee ben sabah içtiğim yeşil çaydan böyleyim demekbuldum benya bitki çayları bende kafa yapıyo acayip kıyakımmm
çok güzelmiş,arada sedyede uzanıp uyumak iyi olur heee
kaçırma al bence
Masada mor bir orkideee. Yerde de bembeyaz bir yasemin çiçeği kocamanından, müthiş hava katardı odayaçok güzelmiş,arada sedyede uzanıp uyumak iyi olur heee
mor koltuklarında çok tatlı,insanlar özel sanmakta haklı,dediğin kadar var,yanlız odada bir çiçek olsa daha güzel görünür hatta 2 çiçek,biri kocaman yerde biride masanızın üzerinde
ayy evet ne kadar güzel olurduMasada mor bir orkideee. Yerde de bembeyaz bir yasemin çiçeği kocamanından, müthiş hava katardı odaya
seni Nana seniii. Yaramaz kızçe seniiii
Kitap oku hadi , çarşıya git çarşıyaYavrum 8 takıma daha yetişirim ben
75 ol öncenanaaaa beni listeye alacan mı..
Kitap oku hadi , çarşıya git çarşıyaAmaaaa duuurrr kaptanın sen , daha çok yorulcan , ben rahatim zamanım çok
75 ol önce
Kız ne doktoruydun sen, geleyim bari accık yatarım çok güzel gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?