Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tellioğullarıııııı seferoğulları yine sinsilik peşinde negatif enerji yayıp raundu alacaklar.biz kanarmıyızzzzz.hastada olsak yorgunda üzgünde olsak süzgünde bunları pozitife cevirir kelebek gibi uçarrrr arı gibi sokarızzzz

kız aus alemsinnnnn,
valla bugün bitsede eve gitsek berbat hisediyorum bugün
dahada 3,5 saat var

Bugün bana da bitse iyi olur masumm . Bende hiç evden çıkmamanın şoku içerisindeyim . bir elimde ateşölçer ... bir kulağım uyuyan oğlumda ...

Aaaaaa ne güzel olmuştur kim bilir . Bizim Sağlık Ocağı da yeni bina ...hastanemize göre özel hastane gibi .
Meslektaşın güven verdi bize :))

Neden yoruldun mu yoksa , ben kitap okuyorum. Birazdan çarşıya ineceğim. Vaktim var benim

Yavrum 8 takıma daha yetişirim ben

Ya yakın olsak keşke ...ne kaynatırdık

Giren çıkan ..izne ayrılan ...transfer olan ...yazan yazmayan ...yiyen yemeyen

Spoiler yok ...Cuma günü sinemalarda
Valla ya Ausum bi sütlü kahve iyi giderdi şimdi ne güzel olurdu
konu belli bakalım vizyona ne şekilde girecek filmimiz Cuma izleyip görcez

nanaaaa beni listeye alacan mı..

Bu hafta 5-2 yapıp ... farkı açma hedefimiz daimdir . Aeben de tatilde sucuk ekmekleri götürdü zaten

buldum benya bitki çayları bende kafa yapıyo acayip kıyakımmm
Heee ben sabah içtiğim yeşil çaydan böyleyim demek birazdan da kayısılı çay ohhh kafa ne olur bilemiyorum Veeeee ben hiç bir şey yapmadım yine klasik pazartesi sendromu

çok güzelmiş,arada sedyede uzanıp uyumak iyi olur heee
mor koltuklarında çok tatlı,insanlar özel sanmakta haklı,dediğin kadar var,yanlız odada bir çiçek olsa daha güzel görünür hatta 2 çiçek,biri kocaman yerde biride masanızın üzerinde
bide doktorum suyu plastikten içmeyelim lütfen,sağlıksızmış,cam sürahi daha iyi olur

Masada mor bir orkideee. Yerde de bembeyaz bir yasemin çiçeği kocamanından, müthiş hava katardı odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…