Taşlasakkk mııı netseekkk yaaahep o dolunayın yüzünden
kızlar kasım ayı sonuna kadar ay küçülme evresinde,tabisi bizdehep o dolunayın yüzünden
Ayyy inşallahh minnakcıkk olalımm yaaakızlar kasım ayı sonuna kadar ay küçülme evresinde,tabisi bizdebunu değerlendirelim
sen gel ben seni kuştüyünde yatırırım.şurda diyet yoldaşıyız.ne zorlukları beraber göğüslüyoruz.bi gün gelsede bir zamanlar annen çok kiloluydu yavrum diye masallar anlatsakYaaa cansınnn canımm benimmm azcukta şuu mükemmel odanda uyurum yatak rahat gözüküyor bayagıı
biraz doğaya dalsak ama nerdee.belki enerjimiz şarj olurduTaşlasakkk mııı netseekkk yaaa
benim basenlerde küçülür mükızlar kasım ayı sonuna kadar ay küçülme evresinde,tabisi bizdebunu değerlendirelim
benim 5 yaş oğlan baya minyon 3.5luk kızkardeşiondan daha kilolu ve aynı boydalar.o geldi aklıma beni hep benim küçük annem diye sever..minnacıksın sen minnacık der.bi göz dr una götürecemAyyy inşallahh minnakcıkk olalımm yaaa
Yaaa yerimm onlarııı yaaa kız desene vaktin ansıl geçiyorr anlamıyorsunn kuzularla uğraşmaktannbenim 5 yaş oğlan baya minyon 3.5luk kızkardeşiondan daha kilolu ve aynı boydalar.o geldi aklıma beni hep benim küçük annem diye sever..minnacıksın sen minnacık der.bi göz dr una götürecem
Kızz dün markete gittim kendimii zor tutuummm ueminlenn etii pufları görünceevorones ne yiyo onu merak ettim iyi mi
balkondan gidecegini sanmiyorum canim arti altinda hali varsa daha az ses gidioErSeSi benim balkonda cnm bantım yinede gidermi ses acaba
aslında var ya ben hangi takıma girsem bi gebelik patlaması olur.bunu deyip olayın etkisini kaçırmak istemiyorum malum burda isteyenler var.Yaaa yerimm onlarııı yaaa kız desene vaktin ansıl geçiyorr anlamıyorsunn kuzularla uğraşmaktann
Hahahaa kizz o zamann seni hemen alakk listeyeaslında var ya ben hangi takıma girsem bi gebelik patlaması olur.bunu deyip olayın etkisini kaçırmak istemiyorum malum burda isteyenler var.
sanırım bu 7.takımmıydı bi araya kaydoldum en az 5 gebe ayrıldı listeden gebelik durumundan.yanaşın yamacıma.
rabbim isteyen herkese böyle uğraşlar nasip etsin.
balkondan gidecegini sanmiyorum canim arti altinda hali varsa daha az ses gidio
kapalı balkonda cnmm
aslında var ya ben hangi takıma girsem bi gebelik patlaması olur.bunu deyip olayın etkisini kaçırmak istemiyorum malum burda isteyenler var.
sanırım bu 7.takımmıydı bi araya kaydoldum en az 5 gebe ayrıldı listeden gebelik durumundan.yanaşın yamacıma.
rabbim isteyen herkese böyle uğraşlar nasip etsin.
Kızlar akşam 6- 11 saatleri arası aktif olamıcam oğlum okuldan geliyor ve eşim telefon görünce elimde söylenip duruyor.oğlan da telefon oyuncak diyip duruyor . şimdiden söyleyin dedim . menülerimi sabahları paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?