Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaa cansınnn canımm benimmm azcukta şuu mükemmel odanda uyurum yatak rahat gözüküyor bayagıı
sen gel ben seni kuştüyünde yatırırım.şurda diyet yoldaşıyız.ne zorlukları beraber göğüslüyoruz.bi gün gelsede bir zamanlar annen çok kiloluydu yavrum diye masallar anlatsak

Taşlasakkk mııı netseekkk yaaa
biraz doğaya dalsak ama nerdee.belki enerjimiz şarj olurdu

kızlar kasım ayı sonuna kadar ay küçülme evresinde,tabisi bizde bunu değerlendirelim
benim basenlerde küçülür mü

Ayyy inşallahh minnakcıkk olalımm yaaa
benim 5 yaş oğlan baya minyon 3.5luk kızkardeşiondan daha kilolu ve aynı boydalar.o geldi aklıma beni hep benim küçük annem diye sever..minnacıksın sen minnacık der.bi göz dr una götürecem

ya en kötüsüde benim eşim 72 kilo en son bi ara 72.9 u gördüydüm keşke sapıtmayaydım.yimeyeydim triliçeleri katmerleri.

benim 5 yaş oğlan baya minyon 3.5luk kızkardeşiondan daha kilolu ve aynı boydalar.o geldi aklıma beni hep benim küçük annem diye sever..minnacıksın sen minnacık der.bi göz dr una götürecem
Yaaa yerimm onlarııı yaaa kız desene vaktin ansıl geçiyorr anlamıyorsunn kuzularla uğraşmaktann

Bende ölçtüm ama korkmayın
Kol 39
Bilek 16
Göğüs 110
Bel 95
Kalça 129 bir an 2 metre çıkacak sandım
Üst bacak 79 resmen bir bel kadar bacağım var üst bacaklarım ciddi toplu.inşaallah incelirim tümden.

Yaaa yerimm onlarııı yaaa kız desene vaktin ansıl geçiyorr anlamıyorsunn kuzularla uğraşmaktann
aslında var ya ben hangi takıma girsem bi gebelik patlaması olur.bunu deyip olayın etkisini kaçırmak istemiyorum malum burda isteyenler var.
sanırım bu 7.takımmıydı bi araya kaydoldum en az 5 gebe ayrıldı listeden gebelik durumundan.yanaşın yamacıma.
rabbim isteyen herkese böyle uğraşlar nasip etsin.

Hahahaa kizz o zamann seni hemen alakk listeye

saydin78 canın benim bende gözlerim yaşlı amin dedim zaten çok duygusalım gözümü kırpmadan 15 damla akıtabilirim o derece.içtiğim su gözümden çıkıyo yaaaaww su kaybediyorum yetiş dohhhhtuuur kelebekolacam
Bu arada senin çocuklar kaç yaş sen kaç yaştın şimdi listeden aramayam
Benim çocuklarda 4,8,10

Ayağım uğurlu diyorsun doktorum

Canım daha önceki takım geçmişine baktım biraz .
Bildirimde bulunmadığın hafta çok olmuş.
Akşam girip girmemen önemli değil ...ama tam bir motivasyon ve iyi bir kaynaşma için devamlılık ve gönüllülük esastır

Vermemiz gereken kilo çok . Hedefimiz aynı . Kopmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…