Yada o sıcak hava daha da rahatlatır güven verirdi hastayaayy evet ne kadar güzel olurdu
yanlız o zaman daha şık olur gelenler dahada kaçardı
gelende tahliller pahalı sanıp,derdini az anlatırdı,çok tahlil istemesin diye
Geçmiş olsun ablamOğlum hasta yavrum ...yoksa 3 tur dönüp fink atmadan oturmazdım pc başına .
Geçmiş olsun ablamneyi var yavrunun. Okula gitmemiş onu gördüm sadece
Kim takar Yalova kaymakamlarini boşverNana ne diyecem ,,, şimdi bu diğer takım kaptanları benim kaptanlığıma kefil olmazsasen geri dönüyordun değil mi
Kim takar Yalova kaymakamlarini boşver
Ben kefilim yeterli
Geçmiş olsun, ben 37 oldumu duramiyorum o yavru nasıl dayanıyor kim bilirBağırsak enfeksiyonu ...mikroplarla savaşıyor şu an .. Kalkıyor biraz oturuyor yanımda hoop uyuyayım da daha çok savaşsınlar diye yatıveriyor . Ateş 38-39 arası şu an .
Baktığı kişi sayısı avuç içi amaKız Yalova il olduBu kaymakam hala dillerde
o odanın ham haliydi sonra çok şey değişti.bardak hastasıyım ben boy boyy çeşit çeşit.çok güzelmiş,arada sedyede uzanıp uyumak iyi olur heee
mor koltuklarında çok tatlı,insanlar özel sanmakta haklı,dediğin kadar var,yanlız odada bir çiçek olsa daha güzel görünür hatta 2 çiçek,biri kocaman yerde biride masanızın üzerinde
bide doktorum suyu plastikten içmeyelim lütfen,sağlıksızmış,cam sürahi daha iyi olur
aus beni alır
Kitap oku hadi , çarşıya git çarşıyaAmaaaa duuurrr kaptanın sen , daha çok yorulcan , ben rahatim zamanım çok
75 ol önce
ateş iyidirrrr mikrobu kırar.yeni tedavi çeşitleri var ateşini yükseltiyorlar hastaların.Bağırsak enfeksiyonu ...mikroplarla savaşıyor şu an .. Kalkıyor biraz oturuyor yanımda hoop uyuyayım da daha çok savaşsınlar diye yatıveriyor . Ateş 38-39 arası şu an .
aylenizin hekimiiiiKız ne doktoruydun sen, geleyim bari accık yatarım çok güzel gorunuyor
Aşk olsun , artık burada daha da durmamaus beni alırartık kaptanda değilsin dil çıkarmak serbest
hehe nanamızı kaçırdın diye beni aforoz edecekler sende geri gelecen.bi film repliği çınladı sanki biri bana şöyle dediAşk olsun , artık burada daha da durmam
bence gider canim. ben bu konuda tecrubeliyim ustumdeki kullanirken alttaki komsum spor mu yapiyosrsun dedi bana yoo dedim benim.ustumdeki komsu yapiyor o dereceyarın sabah kalkıp ilk yürüme eylemini gerçekleştircemm , 5:45 te kalkıcam
ama aşagıya ses gidermi bilmiyorum
Yalnız bu son söylediği hoş olmadıhehe nanamızı kaçırdın diye beni aforoz edecekler sende geri gelecen.bi film repliği çınladı sanki biri bana şöyle dedi
seni sevmedim sütoğlan babanıda sevmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?