İlk mezuniyeti koydum ablam başka YOk çok teşekkürler o senin tatlılığın ama artık ne olmuyoruUuuz....tatlıııı...ne yemiyoruuuuuz...tatlıııı....ne yiyoruuuuuzzz ekşiiiii...ne oluyoruuuuuzzz dişiiiiiiGuzel yureklı kardesim bızde amııın diyoruz canı gonulden duana
Canım menım oglanda 5yasında subtta 4tamamlayacak ınsallah
Canım hosgeldin nasılsın butun kacaklar yuvaya donuyor
Kılo durumun ne sende bencıleyın kılo alıpmı dondun
Yazmıssan atlamıs olabilirim
Ayyyy super ahum enerjının yukselmesı harıka
Canım daha once foto koydunmu mezuniyet fotonu gorunce aynı hayalletımdekı gıbıydın
Tatlılıgın resmınede yazılarınada yansıyor masallah
.ne dolunaymış arkadaş tarumar etti biziiii
benimde hayalimdi küçükken türk filimlerindeki sahne
evin kızı; büyükk bahçede spor yapar başında bandana,evin hizmetçisi elinde portakal suyu ile gelir kıza verir
hem spor hem portakal suyu teee allahhımmmm, kız bir dikişte bitiriirp tekrar devam eder..
.eveeeee sürekli gelenn, şirketin en güveniir insanı
babasının sag kolu, spor yaparken en büyük emellerini gerçekleştirmek için izlemesin mi kızıııııı
meger nuri amcası ile evin hizmetisi birikte plan yapmışlar, hizmetlininde gözü
kızın babasında tabi , güya kızı bu duruma getirip , en kötü zmanında yanında oldum bu kızın annesi olabilirim süsü vermekkktir niyetii....
ama ne olursa olsun kız koşuyor, yürüyor , spor yapmalı zayıflamalııııııııııı
Yap bacım bişey olmazbuzluga balık atmıştım,
tabaga dimizştim unlayıp filan
şimdi gidip yapsam naısl olurki çzöülmesi gerekiyormu daha önce hiç koymamıştım
Aman aman sıkı tut ebruyu ...kaçtığı yerden çıkmasın
Aferin benim Ahuma ...bomba gibi dönüyor sahalara . [(QUOTE]
Tuttum tuttumDelyDoly gibi pamuğu tıkadım hiç biryere kaçamaz .
İlk mezuniyeti koydum ablam başka YOk çok teşekkürler o senin tatlılığın ama artık ne olmuyoruUuuz....tatlıııı...ne yemiyoruuuuuz...tatlıııı....ne yiyoruuuuuzzz ekşiiiii...ne oluyoruuuuuzzz dişiiiiii
.
.Allah iyiliğinizi versin parktayım çocukları okuldan aldım göbeğim hoplaya hoplaya gülüyorum kendimi sıkmaktan altıma edecem eee suyu çok içince .
Oyy kuzummm Allah razı olsun canım benim. Amin Amin Amin ♡♡♡saydin78 canın benim bende gözlerim yaşlı amin dedim zaten çok duygusalım gözümü kırpmadan 15 damla akıtabilirim o derece.içtiğim su gözümden çıkıyo yaaaaww su kaybediyorum yetiş dohhhhtuuur kelebekolacam
Bu arada senin çocuklar kaç yaş sen kaç yaştın şimdi listeden aramayam
Benim çocuklarda 4,8,10
Merhabalar canımSelam arkadaşlar, bol kilo vermeler.
Takımınızda size ihtiyacı olan bir obeze yer var mı?
Canımmm atla gel es este kayseriyee gidipOyy kuzummm Allah razı olsun canım benim. Amin Amin Amin ♡♡♡
Allah razı olsun birtanemmm o senin guzel yuregin ♡♥♡♥Guzel yureklı kardesim bızde amııın diyoruz canı gonulden duana
Canım menım oglanda 5yasında subtta 4tamamlayacak ınsallah
Canım hosgeldin nasılsın butun kacaklar yuvaya donuyor
Kılo durumun ne sende bencıleyın kılo alıpmı dondun
Yazmıssan atlamıs olabilirim
Ayyyy super ahum enerjının yukselmesı harıka
Canım daha once foto koydunmu mezuniyet fotonu gorunce aynı hayalletımdekı gıbıydın
Tatlılıgın resmınede yazılarınada yansıyor masallah
Masallah cnm ne guzel vermissinSlm bayanlar ben aslında çoğu kilomu verdim 86 ile doğuma gittim 78 le çıktım, nisan ayında doğumdu, şimdi 62.4 kalan bi 5 kilo var vermek istediğim
Ins cnm enkisa zamnda hayalindeki arabayi alrsnAllah sabır versin benim ufak kızda aynı halasıbenim 2 küçük kedi yavrusu gibisürekli birbirlerinin tepesinde sabretmek zor ama Allah sabır versin.en cok üzüldüğümde herkese herşeye saberedip harcayıp akşama onlara sabır kredimin azalması.
yıllardır iyi maaş alırım bi araba alamadım.bende otobüs ve tabanvaycıyım.diyorum artık bende araba büyüsü var ne zaman araba almaya kalksam para başka yere uçar.
ama severim otobüsleri zamanında ve boş gelenlere bayılırım.
ay bizibu dolunay mı mahvetti.canımız çekiliyor resmen
cok cok geçmiş olsun aus cum .hiç üzülme toparlar ben ishale ilaca karşıyım.sadece destekleyici tedavi olabilir.
bide anne öpücüğü.
Gidelim kuzum ♡♥♡♥ ahh ahh insaAllah ugurlu gelir sevgili doktorcum ♡
İnşallahhh nasip kuzummmGidelim kuzum ♡♥♡♥ ahh ahh insaAllah ugurlu gelir sevgili doktorcum ♡
Gel canım gel ortama katıl liste falan dert değil bizde amaç zayıflamak tek gerekli şey motivasyon oda burda fazla fazla var buranın adınıda zaten eğlen ve zayıfla koyacam çok güldürdünüz bugün beni kızlarSelam arkadaşlar, bol kilo vermeler.
Takımınızda size ihtiyacı olan bir obeze yer var mı?
Oku Aynura m oku çok geyik yaptık bugün sakın atlama ..Iyi aksamlar fistiklarim...bugun okudum gun ici ama yazamadim ki bi turlh.pazartesiler beni dip kose temizik gunum.ustune bi de koca hastalanip eve gelirse oooh dusunun siz...simdi vakit buldum leslie yaparken yaziyorum size de...maasallah gecmiste baya bi kaynatmisimiz...okuyamadim daha yoksa yine bi sey cikar yazamazdim...goz aticam bi...
NOT:MENULERE YORUM YAPMIYOM CUNKI FARKLI TARZ BESLENIYORUZ...BI BAKAYIM SONRA YORUM YAPMAYA BASLARIM...
Gell kuzuu başım üstünee ama havalar ayaz bahardaa gellAy ne guzel olurdu es ese gelsemmm özledimmm ♡♡♡♡ cok sevdim ben Eskisehiri yaa
Aminnn canımmm Allah razıı olsunnnGel canım gel ortama katıl liste falan dert değil bizde amaç zayıflamak tek gerekli şey motivasyon oda burda fazla fazla var buranın adınıda zaten eğlen ve zayıfla koyacam çok güldürdünüz bugün beni kızlar
Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda delim dolim
Oku Aynura m oku çok geyik yaptık bugün sakın atlama ..
4 gunluk diyetemi basladin cnm az olmusiyi aksamlar bayanlar gunun ilk menusu benden olsun
sabah: 2 haslanmis yumurta yesilcay
ogle: ton balikli salata bir kase yogurt
aksam: 1 kupa domates corbasi bir kaseden az light yogurt
eve gidince 1 yesil cay daha icerim
2 litre su 2.5 olur evde
spor yok
arada bir sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?