Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlk mezuniyeti koydum ablam başka YOk çok teşekkürler o senin tatlılığın ama artık ne olmuyoruUuuz....tatlıııı...ne yemiyoruuuuuz...tatlıııı....ne yiyoruuuuuzzz ekşiiiii...ne oluyoruuuuuzzz dişiiiiii
ne dolunaymış arkadaş tarumar etti biziiii
.

.Allah iyiliğinizi versin parktayım çocukları okuldan aldım göbeğim hoplaya hoplaya gülüyorum kendimi sıkmaktan altıma edecem eee suyu çok içince .

erirrrrr göbüş gül güllll

Oyy kuzummm Allah razı olsun canım benim. Amin Amin Amin ♡♡♡

Allah razı olsun birtanemmm o senin guzel yuregin ♡♥♡♥

Ins cnm enkisa zamnda hayalindeki arabayi alrsn

Iyi aksamlar fistiklarim...bugun okudum gun ici ama yazamadim ki bi turlh.pazartesiler beni dip kose temizik gunum.ustune bi de koca hastalanip eve gelirse oooh dusunun siz...simdi vakit buldum leslie yaparken yaziyorum size de...maasallah gecmiste baya bi kaynatmisimiz...okuyamadim daha yoksa yine bi sey cikar yazamazdim...goz aticam bi...

NOT:MENULERE YORUM YAPMIYOM CUNKI FARKLI TARZ BESLENIYORUZ...BI BAKAYIM SONRA YORUM YAPMAYA BASLARIM...

Selam arkadaşlar, bol kilo vermeler.
Takımınızda size ihtiyacı olan bir obeze yer var mı?
Gel canım gel ortama katıl liste falan dert değil bizde amaç zayıflamak tek gerekli şey motivasyon oda burda fazla fazla var buranın adınıda zaten eğlen ve zayıfla koyacam çok güldürdünüz bugün beni kızlar
Canımmm atla gel es este kayseriyee gidip kelebekolacam a kurdelaa baglayakk uğurluymuşş hatunnn

Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda delim dolim
Oku Aynura m oku çok geyik yaptık bugün sakın atlama ..

Aminnn canımmm Allah razıı olsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinn..

4 gunluk diyetemi basladin cnm az olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…