Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok öyle bir tatil yok canim.Regl günlerinde bile diyet yapiyoruz.Eger izinli olursak koyveririz Alimallah.

yok izinli derken regli döneminde şişlik oluo yaaa cnm kilo fazla oluo yani ondan sordum tmm takım nasılsa bende öleyimmmm anlaşıldıııı :92:

yaa oyle oldu:2::2:enistenize doya doya bakamadim...fener galatasaray macina baktim...ne varssa 22tane deli bir top pesinde konusuyor millet biryerlerini yirtiyor..anlamadim gittii...hani o top pesiinde cagatay kossaydi bende arkasinda kosardim o ayri

tamam canım sende haklısın yazılan herşeye katılıyorum.....paylaşımsız takım olmaz.....bende dahil bundan sonra daha dikkatli olalaım......

7.takım çok yaşaaaaaaaaaa.
destegin icin cok cok saol saferanim
iyi akşamlar.kimsecikler yook yine..
ben sinemedaydim tutkucum....ilk ya sonraya gittik ablamla sonra kostur kostur yeni bir bilet alip cinar agacina gittik...ya sonra cok hosuma gitti...cok komikti..avrupadaki filmlere benziyordu...yani eski filmler gibi sacma gelmedi bana...cok gulduk..ama cinar agaci aglamaktan olduk...herkes caktirmadan aglamaya calisiyor...etrafina bakip goz yaslarini siliyordu...okadar guzel bir filmdiki...ve malesef gercek hayattada yasadigimiz seyler...anne/babalar cocuklari icin herseyin eniyisini yapmaya calisiyor ama evlatlar anne/babalari yaslandigi zaman bakmaktan yoruluyorlar..allah hepimizin sonunu hayir etsin. yaran bizlere hayirli evlatlar gelinler versin insallah

insallah birinci olacagiz canim,,ben meyveye gulmustum kek yedi diye ama bizim kizlar...okudukca basim dondu
Canim herkes cuma gunu 12den once kilo bildiriminde bulunacak...sen herkesin kilolarinin dogru hesaplanilmasina dikkat edeceksin..ozelliklede yuzdeler cok onemli..sonrada toplam grubun kilosunu hesaplayacaksin...hesaplamayi biliyorsun demi canim?? liste hazir olunca 4.takima yada 2.takima onaylatmak icin sunuyorsun..meyve 12de yemege gidiyor..ama akrep abla(2.takim) arasira hep giriyor..onay aldiktan sonra paylasim bolumune ekliyoruz...ve birde kardes takimlarimizda listelerini bize onaylatmak icin sunuyorlar...onlarin listelerinide kontrol ettikten sonra onaylamayi unutma canim...umarim anlatma seklimden anlamissindir ve unutmadan...12ye kadar kizlardan biri gellmezse o gun kilosunu ayni gecersin...ki tabiki istemedigimiz bisey bu..ama hayat iste aniden ne olacagini bilemeyiz
onu oyle dusunme canim...deki simdi yemiyorum ama fazlaliklarimi verince rahat rahat yiyebilecegim...bu kisa bir sure icin boylesonra encok istedigin birseyi aklina getir..emin ol yemekten vazgecersin...ben cagatayimi getiriyorum ahh ahh
tutkuyu bilmem ama ben bugun kendime hakim olamadim.cikolatali pasta, borek ,patates salatasi,kisir daha neler neler:18:
baska birsey yokmuydu???? biraz az olmus sanki kiz ne ettin sen biz yarisa girdik sen ne bulduysak sokmussun agzina birde meyveye gulmustum pasta yedi diyebundan sonraki hatani affetmem soylim...gelir o yedigin kalorileri fazla olan seyleri vicudundan atana kadar arkandan oklavayla kosarim
kırmızıgül bizi fena haşlıcak:18::18:

kiz azeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ganfed yapti diye sen yemek zorundamiydi...hani verdigin sozz bakimbiz boylemi brinci olacagiz bu hafta???? hele bir kacamak daha yapinnnnn.....ozaman gorursunuz..sizi almanyadan turkiyeye kadar kosturucam

Son düzenleme:
Aramiza hosgeldin canim..umarim hep beraber bol vakit gecirir birbirimize bolca destek olur fazlaliklarimizdan kurtuluruz ben birazdan sana takimimizin kurallarini ve doldurman gereken basvuru formunu eklerim cv'ne gerek yok

bizim icin en onemli kural paylasimda bulunulmasi canim...vakit buldukca girmeye calis..hem senin icin hemde bizim icin daha iyi olur sadece hafta sonu cok fazla paylasim olmuyor oda malum, aileler alisveris misafirlik, vakit bulamiyoruz..ve regl gunlerimizdede diyeti birakmiyoruz bir biraktimi geri baslamak zorluyor insani....

iyi geceler kızlarrrrrrr..
julia aramıza hoşgeldin...
azerikızı iyi yapmışsın, ben de bu ara rahat davrandım çok. yaz geliyo hala istediğim kilodan çok uzaktayım (( biraz hizaya girmem gerek...

iyi geceler kızlarrrrrrr..
julia aramıza hoşgeldin...
azerikızı iyi yapmışsın, ben de bu ara rahat davrandım çok. yaz geliyo hala istediğim kilodan çok uzaktayım (( biraz hizaya girmem gerek...

teşekkür ederim cnmmm inşallaahhh güzel paylaşımlar olurrr

kızlar bnm yaza nişanım varrrr ondan zayıflamak şart baana yaaa :18::18::18:

jULIACIM, ALTTA BIZIM TAKIMIN KURALLARI VE SENIN BASVURU FORMUN VAR...MADEM 14.TAKIMDAN GELDIN SENI BU HAFTA LISTEYE ALIRIZ..BOSUNA ZAMAN KAYBETMENE GEREK YOK...BUARADA BIZ KARDES TAKIMIMIZLAR YARISA GIRDIK (4.TAKIM) ENCOK KIM KILO VERIRSE O BIRINCI OLACAK...YANI ELINDE GELENIN FAZLASINI YAP CANIM
7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

julia hoşgeldin tatlım..umarım hwp birlikte istediğimiz kiloya ineriz ..
bizimde 21 mayısta eltimin oğlunun sünneti var..bu yılın düğünü olcak çok şaşalı önemli bi düğün..o zamana kadar vücudu forma sokmam lazım..

kırmızıgül ne güzel cnm üstüste 2 film..ben en son hamileyken sinemaya gitmiştim.sonra hiiiç fırsatım olmadı.olsada oğlumu bırakmaya kıyamıyorum..dvd si çıkınca evde izleriz bizde..sen bekarlığın tadını çıkar bakalım bakarsın ağatay seni bu zevklerden mahrum bırakır.eve kapatır seni

ahhh tutkum ahhh..cagatayım yanımda olsun ben evde hapıs bıle kalırım...ona baksam yeter :78:ben resmen carpıldım cagataya ahh ahh

alıntıların içine yazdım sanırsam :26:

teeşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…