Yok öyle bir tatil yok canim.Regl günlerinde bile diyet yapiyoruz.Eger izinli olursak koyveririz Alimallah.
yaa oyle oldu:2::2:enistenize doya doya bakamadim...fener galatasaray macina baktim...ne varssa 22tane deli bir top pesinde konusuyor millet biryerlerini yirtiyor..anlamadim gittii...hani o top pesiinde cagatay kossaydi bende arkasinda kosardim o ayriDemek Cagatay enistemize zaman ayiramadin he.Bak küstürme enistemi.
Tamam canim anlasildi.Dedigin gibi yapicam zaten,herkesin mesajlarini takip edicem bundan sonra ve sayicam tabiiki.
Sen yogurt yiycende bende birazdan Ganfed'e gidicem,insallah cok sey yapmaz.Dün dedim bak ikimizde diyetteyiz,öldürürüm seni kalorili seyler yaparsan dedim
destegin icin cok cok saol saferanimtamam canım sende haklısın yazılan herşeye katılıyorum.....paylaşımsız takım olmaz.....bende dahil bundan sonra daha dikkatli olalaım......
7.takım çok yaşaaaaaaaaaa.
ben sinemedaydim tutkucum....ilk ya sonraya gittik ablamla sonra kostur kostur yeni bir bilet alip cinar agacina gittik...ya sonra cok hosuma gitti...cok komikti..avrupadaki filmlere benziyordu...yani eski filmler gibi sacma gelmedi bana...cok gulduk..ama cinar agaciiyi akşamlar.kimsecikler yook yine..
insallah birinci olacagiz canim,,ben meyveye gulmustum kek yedi diye ama bizim kizlar...okudukca basim donduİyi akşamlar arkadaşlar hepinize...
Demek geçtiğimiz hafta dereceye girmişiz...Bu hafta daha da iyisini yapıp birinci olacağız inşallah... Hem diyet yapıyoruz, hem de spor.. Kiloların gitmemesi için hiçbir sebep yok..
Canim herkes cuma gunu 12den once kilo bildiriminde bulunacak...sen herkesin kilolarinin dogru hesaplanilmasina dikkat edeceksin..ozelliklede yuzdeler cok onemli..sonrada toplam grubun kilosunu hesaplayacaksin...hesaplamayi biliyorsun demi canim?? liste hazir olunca 4.takima yada 2.takima onaylatmak icin sunuyorsun..meyve 12de yemege gidiyor..ama akrep abla(2.takim) arasira hep giriyor..onay aldiktan sonra paylasim bolumune ekliyoruz...ve birde kardes takimlarimizda listelerini bize onaylatmak icin sunuyorlar...onlarin listelerinide kontrol ettikten sonra onaylamayi unutma canim...umarim anlatma seklimden anlamissindirTamam canım bu hafta ben yaparım listeyi.. Ama ne yapacağımı yazayım da sen bir teyit et.. Şimdi herkesin kilosu tamamlanınca 2. veya 4. takıma onay için listeyi göndereceğim değil mi? Bunu saat 12'den önce yapmam gerekiyor sanırım.. Listeyi 2. veya 4. takımın topiğine mi yazıcam yoksa takım kaptanına mı göndereceğim?? Yanlış birşey yapmayayım da.. :26:
onu oyle dusunme canim...deki simdi yemiyorum ama fazlaliklarimi verince rahat rahat yiyebilecegim...bu kisa bir sure icin boylebir de ayrılmadan bugünkü menümü paylaşayım.. sonra eşimle film keyfi yapıcaz
sabah
yumurta, zeytin, peynir, domates, kırmızı biber..
öğle
ızgara tavuklu salata ve ayran
akşam
ızgara et, salata, ayran.. eşim ve oğlum için mısırlı pilav yaptım etin yanına, çok sevdiğim bu pilavı da yemedim valla.. ama insanın sevdiği bir yemeği pişirip de yiyememesi zor oluyormuş onu anladım..
tutkuyu bilmem ama ben bugun kendime hakim olamadim.cikolatali pasta, borek ,patates salatasi,kisir daha neler neler:18:
kırmızıgül bizi fena haşlıcak:18::18:
Pilates bende bas ve boyun agrisi yapiyor.ama Leslie mi yaptim bugün
Bende bugün azittim,tozuttum,cozuttum.Her bi halti isledim Tutkuuuuuuu.ama hepsi Ganfed'in sucu.Ben suclu degilim,banane.O yapti yedirdi
Sekerli kayfeyi unuttun,hemide saat 21 de.
Heheeee bilemediinnn.Hamlamadim.Demin 3 mil daha yaptim naberrrr50 de mekik cektim hahaha hihihi hohoho:76:
Aramiza hosgeldin canim..umarim hep beraber bol vakit gecirir birbirimize bolca destek olur fazlaliklarimizdan kurtuluruzmerhaba kızlar yeni takım arkadasınız oldum sanırım
şimdi kısaca kendimden bahsedeyim 58 kiloyum hedefim 54 olmak 63 kilodan düştüm 3 ayda 58e sanırım kilom aşırı olmadığı için biraz daha zor kilo veriorum ben
hele şu sıralar daha da zorlaştı verilecek kilo azaldıkçaaa :97:
siz neler yapıosunuz kızlar farklı bişiy var mı ??? :26:
kırmızıgül beni takıma çağırdığın için teşekkür ederm cnm
rica etsem kurallarınızdan bahsedermisiniz biraz bana
tmm cnmm yazarız tabiki ama ben gündüz çalışıorum o yüzden genelde gece gelirim ama bu demek olmuo ki gündüz hiç gelmicemmmm tam destek hep destekbişiy sorcam mesela regli günlerimiz de bildirim yapıomuyuz izinli mi sayılıoruz :26:
kilo çizelgesini kim yapıo acaba :26:
iyi geceler kızlarrrrrrr..
julia aramıza hoşgeldin...
azerikızı iyi yapmışsın, ben de bu ara rahat davrandım çok. yaz geliyo hala istediğim kilodan çok uzaktayım(( biraz hizaya girmem gerek...
iyi geceler kızlarrrrrrr..
julia aramıza hoşgeldin...
azerikızı iyi yapmışsın, ben de bu ara rahat davrandım çok. yaz geliyo hala istediğim kilodan çok uzaktayım(( biraz hizaya girmem gerek...
kilo cizelgesini kendin yapiyorsun canim, diyet gruplarina girdigin zaman ilk baslarda cizelgenin nasil yapildigi anlatiliyor
kilo cizelgesini kendin yapiyorsun canim, diyet gruplarina girdigin zaman ilk baslarda cizelgenin nasil yapildigi anlatiliyor
eyvah ben bilmiorummmm ama =17: bana özel msj olarak yazarmısın cnm
julia hoşgeldin tatlım..umarım hwp birlikte istediğimiz kiloya ineriz ..
Bizimde 21 mayısta eltimin oğlunun sünneti var..bu yılın düğünü olcak çok şaşalı önemli bi düğün..o zamana kadar vücudu forma sokmam lazım..
kırmızıgül ne güzel cnm üstüste 2 film..ben en son hamileyken sinemaya gitmiştim.sonra hiiiç fırsatım olmadı.olsada oğlumu bırakmaya kıyamıyorum..dvd si çıkınca evde izleriz bizde..sen bekarlığın tadını çıkar bakalım bakarsın ağatay seni bu zevklerden mahrum bırakır.eve kapatır seni
ahhh tutkum ahhh..cagatayım yanımda olsun ben evde hapıs bıle kalırım...ona baksam yeter:78:ben resmen carpıldım cagataya ahh ahh
jULIACIM, ALTTA BIZIM TAKIMIN KURALLARI VE SENIN BASVURU FORMUN VAR...MADEM 14.TAKIMDAN GELDIN SENI BU HAFTA LISTEYE ALIRIZ..BOSUNA ZAMAN KAYBETMENE GEREK YOK...BUARADA BIZ KARDES TAKIMIMIZLAR YARISA GIRDIK (4.TAKIM) ENCOK KIM KILO VERIRSE O BIRINCI OLACAK...YANI ELINDE GELENIN FAZLASINI YAP CANIM
7.TAKIM KURALLARI
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):julia
yaşınız:22
işiniz:
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınızhh ohh ne sen sor ne ben sölim ben 79 kilodan düştüm buralara cnm azim çok önemliii hem de çok ayrıca düzenli yapılan spor ve tabiki destek kızlar
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
yeter artık yeme kızım ye ye nereye kadar =)
boyunuz:
ilk başladığınız kilo: 58
hedef kilonuz:54
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:diyetisyenlee kilo verdim ben
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:bu yolu tamamladıktan soraaa dar badileri daha rahat giyebileceğim şuan daha bol giyiniorum
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: incecik bi gelin olcağım
diğer(eklemek istediğiniz):
LINK BU CANIM...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ORDA NASIL YAPILDIGI COK NET ANLATILIYOR
julia hoşgeldin tatlım..umarım hwp birlikte istediğimiz kiloya ineriz ..
bizimde 21 mayısta eltimin oğlunun sünneti var..bu yılın düğünü olcak çok şaşalı önemli bi düğün..o zamana kadar vücudu forma sokmam lazım..
hoşbulduk cnm
hepberaber güzelleşelim inşallah :)teşekkür ederim cnmmminşallaahhh güzel paylaşımlar olurrr
evet birkac ayimiz kaldi surda..cok calismamz lazim cokk...cok sporr:82::82:
ya cnm o zaman sen zayıfla ve bomba gibi çık çağatayın karşısına..seni reddedemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?