Eşine geçmiş olsun ...oh misss gibi oldu ev desene
Ben Cumadan beri saldım evi
4 gün diyetin hayırlı uğurlu ve sonu daim olsun
Ceydam moralin ne alemde ? Salladın gitti mi
Görmemezlikten gelecektim bu mesajı da ... hadi dedim yazayım .
Ervam hafsam menekşem tellimListede olmak seni kasmıyorsa ...ya ben listedeyim diye kendimi kilo vermek için sıkıyorum ...sıktıkça veremiyorum demiyorsan .... bir yere gitmek yok .
Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını sölerim bak ...kaçacak yer ararsın
Bu ara 2 öğüne dadandın kaldın . Cumanı merak ediyorum
Davim ne oldu canım ?
Canını biri sıktıysa , çıkışa çağırsaydın beni
Kabak yemeği galiba öğlen
canm ya tabiki istyrm zaten burayi sizi cok sevyrm ama vermetince kotu hissedyrm bir de geliyolar gruba giremiyolar gitmek zorunda kalnca kotu hissetim o yuzden ablamEşine geçmiş olsun ...oh misss gibi oldu ev desene
Ben Cumadan beri saldım evi
4 gün diyetin hayırlı uğurlu ve sonu daim olsun
Ceydam moralin ne alemde ? Salladın gitti mi
Görmemezlikten gelecektim bu mesajı da ... hadi dedim yazayım .
Ervam hafsam menekşem tellimListede olmak seni kasmıyorsa ...ya ben listedeyim diye kendimi kilo vermek için sıkıyorum ...sıktıkça veremiyorum demiyorsan .... bir yere gitmek yok .
Beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını sölerim bak ...kaçacak yer ararsın
Bu ara 2 öğüne dadandın kaldın . Cumanı merak ediyorum
Davim ne oldu canım ?
Kabak yemeği galiba öğlen :)
Nohut nerde vardı , akşam mı yasom ?
Selamlar kp e
Özletme kendini sabah güzel mesajını görerek açayım topiği
inşaAllah bir gün gelirim kuzumGell kuzuu başım üstünee ama havalar ayaz bahardaa gell
Cnm ne oldu bu ara sana boyle ya o arkadsinami takysn hala kafaniÇok başım agriyorgeldim bişiy yemedim
Cnmda istemedi
Vero yok bugün ..... nerde acaba....
canm ya tabiki istyrm zaten burayi sizi cok sevyrm ama vermetince kotu hissedyrm bir de geliyolar gruba giremiyolar gitmek zorunda kalnca kotu hissetim o yuzden ablam
O yuzden herkes buraya gelmek istiyorCanım benim sen diyetine devam et...moralini düşürme ...berbaber vereceğiz nasipse .
Zaten diğer takımlarda kapanmak üzere olanlar var ...üye sayısı çok az olanlar . Gelenleri onları yönlendirmekte fayda var .
Biz zaten Çarşamba pazarı gibiyiz mübarek
Menun tam kivamnda bnce cnm bide spor ols tammMerhaba şekerler menümü yazayımm (roxen2303 vorones )
Sabah- Öğlen bir oldu geç yedim
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir, 5 zeytin
1 kırmızı biber
1 kupa yeşil çay
2 ceviz 4 badem 1 incir
Ara
1 kayısı çayı
1 pk. bitter çikolatalı tam tahıllı bar (regl haftası sanırım ondan canım tatlı çekti)
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
5 y.k. kadar etli patates yemeği
bol salata 1 bardak ayran
Gece
limon soda yoğurt karışımı
Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok (ay ne garip tüm gündü boş boş oturdum yaaa)
sağol tatlım. Ay çok garipti bugün her pazartesi gibi aslında bomboş geçtiMenun tam kivamnda bnce cnm bide spor ols tamm
Ausum kolay aslında. Zannımca ben tembelim
Gerçekten bu kadar kolay mıdır diyesim geldi izlerken ...
Canım sabah bende ağlamaklı idim zaten benim gözyaşı ucunda bekler bide pazar dan çocuklara yenik çıkmıştım gece de yazdım hatta sonra slow müzik açacaktım dedim ki kendi kendime Dur Ahu şimdi bu müzikler seni depresyona sokar miskinleştirir açmadım onun yerine yabancı müzik kanalı açtım repler hip hop lar sonrada durduramadım kendimi artık hep yabancı müzik dinliyorumGeçmiş olsun cnm
Cok guzel mis cnm bencede hic saglik ocagi odasina benzemiyor
Ay ne guzel bi yrr mis spor yaplmazmi
n oo masalah diyelim cnm ya bizde miskin miskin otyrz burda bugun bir tuttrdu aglama susduramadm kndimi biraz banyo falan yaptm
Hayır mı canım?Selam kızlar
Berbat bir iş günü geçirdim moralim sıfır
Ay kaptan özür ben gel derken öyle oku yaz takıl gibi demiştim ama tabi sizin sorumluluklarınızı unutarak gel dediydimMerhabalar ...
Kapımız kilo vermek isteyen herkese açık ...fakat hem 7.takım olarak listemiz dolu hem de 3. takımın yeni üyelere ihtiyacı var .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11318
Yukarıdaki linkten 3. takıma yazabilirsin .
Umarım en kısa zamanda obez sıfatı senin için tarihe gömülür ve fit bir hatun olursun
Bugün bu Videolar içinde yüzdüm ablam
Gerçekten bu kadar kolay mıdır diyesim geldi izlerken ...
İş yerindeki arkadaşın hoyt hoyt konuşmaları deli etti beni. Egoist oluyor bazı insanlar işteHyrdr cnm ne oldu
Bir dahakine çagırayım bütün kk yı toplayıp dövelim şu egocanıDavim ne oldu canım ?
Kabak yemeği galiba öğlen :)
Nohut nerde vardı , akşam mı yasom ?
Selamlar kp e
Özletme kendini sabah güzel mesajını görerek açayım topiği
Hayır mı canım?
Ay kaptan özür ben gel derken öyle oku yaz takıl gibi demiştim ama tabi sizin sorumluluklarınızı unutarak gel dediydim
Evet abla aynen kilo alıp döndüm.113 tüm sabah aç karınla.sende durumlar nasıl.iş durumun ne oldu
Geç olmadan menü bildireyim
Sabah
1 dilim ekme
Peynir
Zeytin
Yumurta
Bir kaç yaş üzüm
Ara
1 muz
1 kase pul biberli ev yoğurdu
Akşam
Bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği
Hamsi
Bir kaç yeşil üzüm
Su 2 olur
spor
55 dk eliptik
squat
kol karın omuz sırt egZersizleri
Bir kaç twerk
Antepia27 ablam sessiz kalınca korkuyom heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?