Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canm ya tabiki istyrm zaten burayi sizi cok sevyrm ama vermetince kotu hissedyrm bir de geliyolar gruba giremiyolar gitmek zorunda kalnca kotu hissetim o yuzden ablam

canm ya tabiki istyrm zaten burayi sizi cok sevyrm ama vermetince kotu hissedyrm bir de geliyolar gruba giremiyolar gitmek zorunda kalnca kotu hissetim o yuzden ablam

Canım benim sen diyetine devam et...moralini düşürme ...berbaber vereceğiz nasipse .

Zaten diğer takımlarda kapanmak üzere olanlar var ...üye sayısı çok az olanlar . Gelenleri onları yönlendirmekte fayda var .

Biz zaten Çarşamba pazarı gibiyiz mübarek

Merhaba şekerler menümü yazayımm ( roxen2303 vorones )
Sabah- Öğlen bir oldu geç yedim
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir, 5 zeytin
1 kırmızı biber
1 kupa yeşil çay
2 ceviz 4 badem 1 incir
Ara
1 kayısı çayı
1 pk. bitter çikolatalı tam tahıllı bar (regl haftası sanırım ondan canım tatlı çekti)
Akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
5 y.k. kadar etli patates yemeği
bol salata 1 bardak ayran
Gece
limon soda yoğurt karışımı
Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok (ay ne garip tüm gündü boş boş oturdum yaaa )

O yuzden herkes buraya gelmek istiyor

Menun tam kivamnda bnce cnm bide spor ols tamm

Canım sabah bende ağlamaklı idim zaten benim gözyaşı ucunda bekler bide pazar dan çocuklara yenik çıkmıştım gece de yazdım hatta sonra slow müzik açacaktım dedim ki kendi kendime Dur Ahu şimdi bu müzikler seni depresyona sokar miskinleştirir açmadım onun yerine yabancı müzik kanalı açtım repler hip hop lar sonrada durduramadım kendimi artık hep yabancı müzik dinliyorum
Selam kızlar
Berbat bir iş günü geçirdim moralim sıfır
Hayır mı canım?
Ay kaptan özür ben gel derken öyle oku yaz takıl gibi demiştim ama tabi sizin sorumluluklarınızı unutarak gel dediydim

Geç olmadan menü bildireyim
Sabah
1 dilim ekme
Peynir
Zeytin
Yumurta
Bir kaç yaş üzüm
Ara
1 muz
1 kase pul biberli ev yoğurdu
Akşam
Bir kase erişteli yeşil mercimek yemeği
Hamsi
Bir kaç yeşil üzüm
Su 2 olur
spor
55 dk eliptik
squat
kol karın omuz sırt egZersizleri
Bir kaç twerk
Antepia27 ablam sessiz kalınca korkuyom heee

Hyrdr cnm ne oldu
İş yerindeki arkadaşın hoyt hoyt konuşmaları deli etti beni. Egoist oluyor bazı insanlar işte

Bir dahakine çagırayım bütün kk yı toplayıp dövelim şu egocanı

Hayır mı canım?

Ay kaptan özür ben gel derken öyle oku yaz takıl gibi demiştim ama tabi sizin sorumluluklarınızı unutarak gel dediydim

Ben arkadaşın yanına girdim işe. Arkadaş olunca fazla samimiyiz ama işe gelince o samimiyeti devam ettirip hoyt hoyt dikleniyor birazda egoist işyerinde aglattı beni sinirden! İş yoğunluğuda vardı üstüste geldi hepsi sinirim bozuldu baya

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin

Ögle
Kepekli beyaz peynirli tost

Akşam
Tavuk yemegi
Haşlanmış karnabahar
Salata
Yogurt

Çok az oldugunun farkındayım aralar hiç ypk ama ben bugün çay bile içmedim o kadar yogunduki anlatamam

Iyı aksamlar canlar menumu veriyorum
Uyanınca
Limonlu su
SABAH
3dlm cavdar ekmegı
Peynır
Yumurta
6 7 zeytın
Domates
ARA
10fındık
2kayısı
OGLE
4et koftesı
Yogurt
Marul
ARA
yarım nar
AKŞAM
kozlenmıs patlıcan
Yogurt
Marul
Ara
Tarcınlı sut ıcebılırım
Spor 45 dk yuruyus
Su 2lt civarında
2kupa y.cay

Canım bu hafta yemek yenı duzenımle bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…