Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doktorum smmm serbest muhasebeci mali müşavir demek çocuk doğurup büyütürken boş durmadım önce staj sınavını kazandım 3 yıl staj yaptım ama balon staj oldu 3. Ye hamile kaldım doğurdum vs. Sonrada 7 tane dersi yazılı olarak verdim.vergi hukuku meslek hukuku envai çeşit muhasebe dersleri falan derken 2 yılda öyle geçti şimdi ruhsat almaya hak kazandım ama para YOk 3500 tl bi masrafı var.bende iş arıyorum ama tecrübe YOk diye parasız SSK sız başlatıyorlar saatleri bana uymuyo ctesi de istiyorlar akşamda 18.30 a kadar çalıştırıyorlar o yüzden başlayamadım ama amacım kendi ofisimi kurmak sadece işi öğrenene kadar birilerinin yanında çalışcam onun içinde annemlerin yakınıma taşınmasını bekliyorum ev i aldılar ama müteahhit teslim edemedi bi türlü.bu kış kaldı anlıyacağın.bende ilk hedef olarak zayıflamayı koydum önüme.hırsım bu yüzden bu sefer yani. Kısa hayat özeti gibi oldu
Kaptanım game of trons mu nede varmış harikaymış tavsiye ederim
geçmiş olsun exkaptanım dikkat et kendine

Doktordun mesleğini mi bıraktın? Ya da okurken mi bıraktın? Yanlış mı anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…