Kesin donas yerken karsilasmisizdirYokk kuzumm sanmamm kii karşılamışızz dicem ama çarşıda felan yada adalarda denk gelmişizdir kesin
Doktorum smmm serbest muhasebeci mali müşavir demek çocuk doğurup büyütürken boş durmadım önce staj sınavını kazandım 3 yıl staj yaptım ama balon staj oldu 3. Ye hamile kaldım doğurdum vs. Sonrada 7 tane dersi yazılı olarak verdim.vergi hukuku meslek hukuku envai çeşit muhasebe dersleri falan derken 2 yılda öyle geçti şimdi ruhsat almaya hak kazandım ama para YOk 3500 tl bi masrafı var.bende iş arıyorum ama tecrübe YOk diye parasız SSK sız başlatıyorlar saatleri bana uymuyo ctesi de istiyorlar akşamda 18.30 a kadar çalıştırıyorlar o yüzden başlayamadım ama amacım kendi ofisimi kurmak sadece işi öğrenene kadar birilerinin yanında çalışcam onun içinde annemlerin yakınıma taşınmasını bekliyorum ev i aldılar ama müteahhit teslim edemedi bi türlü.bu kış kaldı anlıyacağın.bende ilk hedef olarak zayıflamayı koydum önüme.hırsım bu yüzden bu sefer yani. Kısa hayat özeti gibi olduayy ahum, ben 10 yıl yurtdısında kaldım almanca okudum türkçem kıt biraz smmm ne olaki,biz 3 kızkardeşim ablam azimli,ben zeki ,kızkardesim hem azimli hem zekiydi.şimdi ikisi ev hanımı ben dr.nasip herşey.ben kardeşimden cok ümitliydim.ama nasip olmayınca olmuyor.
Kaptanım game of trons mu nede varmış harikaymış tavsiye ederimİzlemem mi ..yeni bölümü hacı bekler gibi bekliyoruz pazartesileri ... kaçırma derim .
Ben yabancı diziciyim .
İzlemediysen sezon finali yapmışlardan , prison break ... fringe...hannibal ... tavsiyem ...tabii twd de devam edenlerden 7.sezon şu an.
geçmiş olsun exkaptanım dikkat et kendineIyi gunler arkadaslar...sabah cok kotu bi karin agrisi ve sisliyi ile uyandim...tartiya ciktim ve tam 1kilo artidayim...neden oldu nasil oldu bilemedim bu sislik...ayaklarimi sicak suya koydum bi de alrima sicak su torbasi koyup oturdum papatya nane demledim ictim.simdi biraz hafidledi sanki...hava cok soguk Bakude....sabah baktim kar yagiyor kizimi da krese goturmedin...evi oyuncak goturuyo cok sukur
Doktordun mesleğini mi bıraktın? Ya da okurken mi bıraktın? Yanlış mı anladımDoktorum smmm serbest muhasebeci mali müşavir demek çocuk doğurup büyütürken boş durmadım önce staj sınavını kazandım 3 yıl staj yaptım ama balon staj oldu 3. Ye hamile kaldım doğurdum vs. Sonrada 7 tane dersi yazılı olarak verdim.vergi hukuku meslek hukuku envai çeşit muhasebe dersleri falan derken 2 yılda öyle geçti şimdi ruhsat almaya hak kazandım ama para YOk 3500 tl bi masrafı var.bende iş arıyorum ama tecrübe YOk diye parasız SSK sız başlatıyorlar saatleri bana uymuyo ctesi de istiyorlar akşamda 18.30 a kadar çalıştırıyorlar o yüzden başlayamadım ama amacım kendi ofisimi kurmak sadece işi öğrenene kadar birilerinin yanında çalışcam onun içinde annemlerin yakınıma taşınmasını bekliyorum ev i aldılar ama müteahhit teslim edemedi bi türlü.bu kış kaldı anlıyacağın.bende ilk hedef olarak zayıflamayı koydum önüme.hırsım bu yüzden bu sefer yani. Kısa hayat özeti gibi oldu
Kaptanım game of trons mu nede varmış harikaymış tavsiye ederim
geçmiş olsun exkaptanım dikkat et kendine
Yokk kızz kelebek için demiş doktorum diye kendisi mali müşavir galiba arkadaşımızDoktordun mesleğini mi bıraktın? Ya da okurken mi bıraktın? Yanlış mı anladım
Artıkkk sabahh sabah ne içtinsee kuzummmKız ben niye öyle anlamışım, muhasebeci olduğunu biliyorum
Kız ben niye öyle anlamışım, muhasebeci olduğunu biliyorum
Kız onu ben dememiştir masumm yanlış kişiyi etiket yaptı demek istedim, dersaadet demişti. Söyle hele sen ne ictinHeee ne içtinn dee heleeee
Kendimden şüphe ettirdin bacım , şimdi bakacağım ben mi doktor zannetmisim diyeahahahaaAhu060812 millette beyin fırtınası yaşattııı
7. takımdaki ahu doktormu muhasebecimi az sonra azzzzzzzzzzzz sonraa
Kız onu ben dememiştir masumm yanlış kişiyi etiket yaptı demek istedim, dersaadet demişti. Söyle hele sen ne ictin
Hahahahha ben mii kalabakla kafayı buldummm nanammmKız onu ben dememiştir masumm yanlış kişiyi etiket yaptı demek istedim, dersaadet demişti. Söyle hele sen ne ictin
hiç kendine toz kondurur muKız onu ben dememiştir masumm yanlış kişiyi etiket yaptı demek istedim, dersaadet demişti. Söyle hele sen ne ictin
ahahahahaa a herşey birbirineeee karıştıııııı
kız ben sen yaptın sandımdı o yorumu ben patates cacık yeidm omu kafa yaptıkiiii
Hahahahha ben mii kalabakla kafayı buldummm nanammm
Vallaa bendee ettimm kendimdee şüpheee vallahh hiçç iyii değilizz topikçekkSayenizde kendimden şüphe ettim
Kız Bende de acaba mı diye şüpheye dusurduler ki ahu ablamin mesleginide biliyordum yani ondanhiç kendine toz kondurur museviyorum seniii Nasılsın, neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?