Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

alemsin ya çok güldürdün beni kp tartısına bende gidince bakayım bari hayatta unutmam

40 kilo nasıl gider nerde kızlar bende takp edem malum benimde 40 a yakın gitmesi gereken olunca

Bu değerler nasıl
VLDL 27
LDL 214
HDL 44
kolesterol 285
direk bunlara bakıp bişey demek cok zor.kolesterol değerlendirilirken kişinin durumu önemli olan.ki senin troid meseleside var bence ihmal etme endokrine git.bu başkasına zarar vermeyecek bi değer olsada sana uymayabilir.mesela gebelerde kolesterol hep yüksektir.çünkü hormon cok fazla gerekir,kolesterolde hormonun hammaddesidir.gebelere kolesterol bakıp panik yaptıran dr lar var gereksiz.
onun gibi bazı hallerde vucut kolesterolu arttırır.

evet canım onun kahvaltısı.
yogurduna bişeyler ekle kurukayısı olur yulaf olur yeşil elma dilimleri olur ama mutlaka 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 yk zerdeçal felan ekle.daha tok tutar.hemde meta.nı hızlandırır.

gr bile gitse süper.çünkü gecen hafta verilen hızlıydı geri bile gelebilirdi üstüne gr bile versen sen olmussun demektir.

Iyi gunler arkadaslar...sabah cok kotu bi karin agrisi ve sisliyi ile uyandim...tartiya ciktim ve tam 1kilo artidayim...neden oldu nasil oldu bilemedim bu sislik...ayaklarimi sicak suya koydum bi de alrima sicak su torbasi koyup oturdum papatya nane demledim ictim.simdi biraz hafidledi sanki...hava cok soguk Bakude....sabah baktim kar yagiyor kizimi da krese goturmedin...evi oyuncak goturuyo cok sukur

evet manıklı yulafım vardı öyle yapayımmm

geçmiş olsun cnmm , ankarada çok soguk oluyor sabahları
ödem olmuşsundur , reglide yakın mı

Azerilerde diziler cok zayif oldugu icin biz turk dizilerini ama kaliteli olanlar cok severiz...kore dizileri de bildiyim kadariyla sizin sevdikleriniz...ben hic izliyemem saniyorum...ruhsuz renksiz ya

Azerilerde diziler cok zayif oldugu icin biz turk dizilerini ama kaliteli olanlar cok severiz...kore dizileri de bildiyim kadariyla sizin sevdikleriniz...ben hic izliyemem saniyorum...ruhsuz renksiz ya
Annem hint filmii dizisii izletiyor kuzummm delirmemek elde değill Bende vurdulu kırdılı film dizi severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…