- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Aaa neden öyle ki bizim burada devlet hastanesi(araştırma hastanesi) ikisi de bir olan hastaneler var. Şevket yılmaz(yüksek ihtisas) da onlardan biri.
narin_nazenin kuzumm akşam tartıya bir çıktım birde karnım tok sırtım pek 88 geldi hahhaa banyoda çıglık atacaktımm nirdeysee eve gelip kendi tartıma çıkınca bozukk lenn bu dedimm gram gitmiş
Heee vallah alıp eve götüresimm geldiiialemsin ya çok güldürdün beni kp tartısına bende gidince bakayım bari hayatta unutmam
Evet tatlım, neresindesin?nana sen bursa damı yaşıyorsun canım bende bursa dayım
kelebekolacam cnm 40 kilo nasıl gideri snein sayende tanıdım takip eidyorumda iyi irade var kadında
birde ananas iki yumurta onun kahvaltısı dimi
bende cezalı olarak 4 kaşık ygurt yedim bugün akşamda yogurt yiycem sadece
öglen patates var kıymalı yanında cacık,
cumaya kadar devam mı etsem sabah akşam yogurt öglen yemek olayına?
Evet tatlım, neresindesin?
Yildirimdayim Bendenilüferdeyim canım sen nerdesin
Yildirimdayim Bende
40 kilo nasıl gider nerde kızlar bende takp edem malum benimde 40 a yakın gitmesi gereken olunca
İnşallah canımbiraz uzağız birbirimize beklerim bu taraflara yolun düşerse kahve içmeye canım
direk bunlara bakıp bişey demek cok zor.kolesterol değerlendirilirken kişinin durumu önemli olan.ki senin troid meseleside var bence ihmal etme endokrine git.bu başkasına zarar vermeyecek bi değer olsada sana uymayabilir.mesela gebelerde kolesterol hep yüksektir.çünkü hormon cok fazla gerekir,kolesterolde hormonun hammaddesidir.gebelere kolesterol bakıp panik yaptıran dr lar var gereksiz.Bu değerler nasıl
VLDL 27
LDL 214
HDL 44
kolesterol 285
evet canım onun kahvaltısı.kelebekolacam cnm 40 kilo nasıl gideri snein sayende tanıdım takip eidyorumda iyi irade var kadında
birde ananas iki yumurta onun kahvaltısı dimi
bende cezalı olarak 4 kaşık ygurt yedim bugün akşamda yogurt yiycem sadece
öglen patates var kıymalı yanında cacık,
cumaya kadar devam mı etsem sabah akşam yogurt öglen yemek olayına?
gr bile gitse süper.çünkü gecen hafta verilen hızlıydı geri bile gelebilirdi üstüne gr bile versen sen olmussun demektir.narin_nazenin kuzumm akşam tartıya bir çıktım birde karnım tok sırtım pek 88 geldi hahhaa banyoda çıglık atacaktımm nirdeysee eve gelip kendi tartıma çıkınca bozukk lenn bu dedimm gram gitmiş
Nanaamm nasılsınnn kuzummm haydarcıgın nerdeeYildirimdayim Bende
direk bunlara bakıp bişey demek cok zor.kolesterol değerlendirilirken kişinin durumu önemli olan.ki senin troid meseleside var bence ihmal etme endokrine git.bu başkasına zarar vermeyecek bi değer olsada sana uymayabilir.mesela gebelerde kolesterol hep yüksektir.çünkü hormon cok fazla gerekir,kolesterolde hormonun hammaddesidir.gebelere kolesterol bakıp panik yaptıran dr lar var gereksiz.
onun gibi bazı hallerde vucut kolesterolu arttırır.
evet canım onun kahvaltısı.
yogurduna bişeyler ekle kurukayısı olur yulaf olur yeşil elma dilimleri olur ama mutlaka 1 tatlı kaşığı çörekotu 1 yk zerdeçal felan ekle.daha tok tutar.hemde meta.nı hızlandırır.
gr bile gitse süper.çünkü gecen hafta verilen hızlıydı geri bile gelebilirdi üstüne gr bile versen sen olmussun demektir.
Iyi gunler arkadaslar...sabah cok kotu bi karin agrisi ve sisliyi ile uyandim...tartiya ciktim ve tam 1kilo artidayim...neden oldu nasil oldu bilemedim bu sislik...ayaklarimi sicak suya koydum bi de alrima sicak su torbasi koyup oturdum papatya nane demledim ictim.simdi biraz hafidledi sanki...hava cok soguk Bakude....sabah baktim kar yagiyor kizimi da krese goturmedin...evi oyuncak goturuyo cok sukur
Azerilerde diziler cok zayif oldugu icin biz turk dizilerini ama kaliteli olanlar cok severiz...kore dizileri de bildiyim kadariyla sizin sevdikleriniz...ben hic izliyemem saniyorum...ruhsuz renksiz yaİzlemem mi ..yeni bölümü hacı bekler gibi bekliyoruz pazartesileri ... kaçırma derim .
Ben yabancı diziciyim .
İzlemediysen sezon finali yapmışlardan , prison break ... fringe...hannibal ... tavsiyem ...tabii twd de devam edenlerden 7.sezon şu an.
Nanaamm nasılsınnn kuzummm haydarcıgın nerdee
ozaman o senin gelin oldugunu anlamamıs
Annem hint filmii dizisii izletiyor kuzummm delirmemek elde değillAzerilerde diziler cok zayif oldugu icin biz turk dizilerini ama kaliteli olanlar cok severiz...kore dizileri de bildiyim kadariyla sizin sevdikleriniz...ben hic izliyemem saniyorum...ruhsuz renksiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?