Hep banuş ablanin yüzündenVallaa bendee ettimm kendimdee şüpheee vallahh hiçç iyii değilizz topikçekk
4. Yanlış, ilk sanan masum, soran delyortalık fena karışmış..
1.doktor olan benim ayle hekimi
2.mali müşavir ahu
3.onu doktorum diye bana hitap etmesi üzerine doktor sanan ben ve dersaadet
4.ahuyu dr sananlar ben ve dersaadet olmasına rağmen karıştıranı nananais sanan dely ne içtin diye soran da o
5.aklı karışıp ben ahunun müşavir oldugunu biliyordum ama bir an için karıştırmış olabilirmiyim diye kendinden şüphe eden de nananais
hep dolunay yüzündennnnVallaa bendee ettimm kendimdee şüpheee vallahh hiçç iyii değilizz topikçekk
Demin bi mesajında gördüm meslektaşız ben de doktorum kadın doğum doktoru hayalimdi ama eşimle tanıştım o yıllarda dersleri boşverdim smmm oldum gibi bi şey ay kafam karıştıYokk kızz kelebek için demiş doktorum diye kendisi mali müşavir galiba arkadaşımız
ayyyyy ben hasta yaşlı ve dr bi bayanım şimdi fıtık olacam pes ediyom.yok nanacım dersaadet yanlış anladı masum da seni ekledi
Doktordun mesleğini mi bıraktın? Ya da okurken mi bıraktın? Yanlış mı anladım
ahahahahaa a herşey birbirineeee karıştıııııı
kız ben sen yaptın sandımdı o yorumu ben patates cacık yeidm omu kafa yaptıkiiii
Vallaa bendee ettimm kendimdee şüpheee vallahh hiçç iyii değilizz topikçekk
kızlar güle güle bayıldım ya ama ortalığı karıştıran ablam bitanecik ayle hekimimortalık fena karışmış..
2.mali müşavir ahu
4.ahuyu dr sananlar ben ve dersaadet olmasına rağmen karıştıranı nananais sanan dely ne içtin diye soran da o
5.aklı karışıp ben ahunun müşavir oldugunu biliyordum ama bir an için karıştırmış olabilirmiyim diye kendinden şüphe eden de nananais
Tarumannnn ettiii bu dolunayy biziiihep dolunay yüzündennnn
ortalık fena karışmış..
2.mali müşavir ahu
4. Yanlış, ilk sanan masum, soran dely
yok nanacım dersaadet yanlış anladı masum da seni ekledi
Demin bi mesajında gördüm meslektaşız ben de doktorum kadın doğum doktoru hayalimdi ama eşimle tanıştım o yıllarda dersleri boşverdim smmm oldum gibi bi şey ay kafam karıştı
arkadaşım ben doktorum diye hitap edince kelebek aplam yazmış meslektaşımı buldum diye işte sanal alemin cilveleri olayı derinlemesine anlamak istiyorsan alıntılarım sana mesajlarıDemin bi mesajında gördüm meslektaşız ben de doktorum kadın doğum doktoru hayalimdi ama eşimle tanıştım o yıllarda dersleri boşverdim smmm oldum gibi bi şey ay kafam karıştı
Vallaa bendee ettimm kendimdee şüpheee vallahh hiçç iyii değilizz topikçekk
ortalık fena karışmış..
2.mali müşavir ahu
4. Yanlış, ilk sanan masum, soran dely
hep dolunay yüzündennnn
Ay gülmekten öldüm yaakızlar güle güle bayıldım ya ama ortalığı karıştıran ablam bitanecik ayle hekimimkelebekolacam çok güzel aydınlatmış bizi sayenizde bende bir an ne ben dohtormuyum n'oluyo lan nereye geldim falan oldum
Evdeyim hunharca gülüyorumhaykırdımmmm , evde olup hunharca gülmek istiyorummmmmmmmm
ay kendi kendine gülen deli dr diye hasta da gelmiyoooohaykırdımmmm , evde olup hunharca gülmek istiyorummmmmmmmm
Hahahhhaa hoşgelnizi efemmm hunii hastahemizdenn bedavaa şöyle uzanınn liiittfiiinnnay kendi kendine gülen deli dr diye hasta da gelmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?