Yok canim ya daha 10gun falan var...bi de hic soguk havaya tahammulum yok...hemen usurum...zaten kac gundur miydemde de sanki gaz toplaniyor su ictikten sonra bile...onun da sebebini daha anlamis deyilim...evet manıklı yulafım vardı öyle yapayımmm
geçmiş olsun cnmm , ankarada çok soguk oluyor sabahları
ödem olmuşsundur , reglide yakın mı
Heeee şöylee be kuzumm gösterr arada haydarıııı iyiyimm şükür çarşıyı gezdimmburada
İyiyim cankuşum sen nasılsın?
Valla gülcen amaa benii hiç sevmezlerozaman o senin gelin oldugunu anlamamısyada sen özel bi gelinsin tartı bilem seviyo seni
Ben de gizemli dizileri ve ask kokan dizileri severim ama oyle basit asklari deyik zor olanlariAnnem hint filmii dizisii izletiyor kuzummm delirmemek elde değillBende vurdulu kırdılı film dizi severim
Canim zaten tartidan tartiya fark vardir mutlaka.,onemli olan o guzel eksileri herzamanki tartimizda gormek...o da malesef o kadan kolay diyil:Valla gülcen amaa benii hiç sevmezlertartı onlardan değill yaa sevdii ehrhal benii yada trolledi benii
Oraya gitmisken porsuk çayının orada kahve de icseydinHeeee şöylee be kuzumm gösterr arada haydarıııı iyiyimm şükür çarşıyı gezdimmgeldimm
Aynennn canımm şükür bilinçliyimmm lakin hayall dünyasıı yaa güzeldiCanim zaten tartidan tartiya fark vardir mutlaka.,onemli olan o guzel eksileri herzamanki tartimizda gormek...o da malesef o kadan kolay diyil::
Kiz nana su haydar ne mesele?fransiz kaldim daburada
İyiyim cankuşum sen nasılsın?
Kızz porsuk benim karşımdaa hep börüyorumm yunusemre köprüsüne bakıyorumOraya gitmisken porsuk çayının orada kahve de icseydin
İşte buKiz nana su haydar ne mesele?fransiz kaldim da
Aaaa kaç yıldır orada yaşıyorsun?Kızz porsuk benim karşımdaa hep börüyorumm yunusemre köprüsüne bakıyorumeski otogar
Tamam tamam anladiiiim...sana devr ettiyim sopanin ismi haydari olmusİşte bu
Lisede hocamız elinde haydar(yani sopası) tüm okulu baştan sona gezerdi
16 yıldırr buralardayım kuzumm yimpaşın orda oturdum 7 yılAaaa kaç yıldır orada yaşıyorsun?
AynenTamam tamam anladiiiim...sana devr ettiyim sopanin ismi haydari olmus
Kız o zaman biz senle karşılaştık mi acaba hiç merak ettim, 2010 yılında barlar sokağının altında yurtta kalıyordum. Her gün usenmez kahve içmeye giderdim istisnasız.16 yıldırr buralardayım kuzumm yimpaşın orda oturdum 7 yıl
Kolayy gelsinn tatlumm çabucak bitirr gell özlicezzzÜtü yapıcam biraz şekerler sonra hoooop yürüye yürüye avm yegörusuruz. Ozleyin beni ligt sugarlarım ♡♡♡♡
Yokk kuzumm sanmamm kii karşılamışızz dicem ama çarşıda felan yada adalarda denk gelmişizdir kesinKız o zaman biz senle karşılaştık mi acaba hiç merak ettim, 2010 yılında barlar sokağının altında yurtta kalıyordum. Her gün usenmez kahve içmeye giderdim istisnasız.
Sonraki sene eczacılık kapısının hemen yanındaki sitelerde eve çıkmıştım yine usenmez inerdim kahve içmeye
Mersi şekerim ♡♡♡♡Kolayy gelsinn tatlumm çabucak bitirr gell özlicezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?