Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet manıklı yulafım vardı öyle yapayımmm

geçmiş olsun cnmm , ankarada çok soguk oluyor sabahları
ödem olmuşsundur , reglide yakın mı
Yok canim ya daha 10gun falan var...bi de hic soguk havaya tahammulum yok...hemen usurum...zaten kac gundur miydemde de sanki gaz toplaniyor su ictikten sonra bile...onun da sebebini daha anlamis deyilim...

Annem hint filmii dizisii izletiyor kuzummm delirmemek elde değill Bende vurdulu kırdılı film dizi severim
Ben de gizemli dizileri ve ask kokan dizileri severim ama oyle basit asklari deyik zor olanlari iceride,anne,kara sevda favori dizilerim...ama mesela kalbimdeki deniz ne bileyim ask ve mavi tarz dizileri hic sevmem

16 yıldırr buralardayım kuzumm yimpaşın orda oturdum 7 yıl
Kız o zaman biz senle karşılaştık mi acaba hiç merak ettim, 2010 yılında barlar sokağının altında yurtta kalıyordum. Her gün usenmez kahve içmeye giderdim istisnasız.
Sonraki sene eczacılık kapısının hemen yanındaki sitelerde eve çıkmıştım yine usenmez inerdim kahve içmeye

Yokk kuzumm sanmamm kii karşılamışızz dicem ama çarşıda felan yada adalarda denk gelmişizdir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…