İnşallah inceliriz abla
Tersten bakacaksın bak indirim terste 06,622 TL
Çok geçmiş olsunyavru kuş ya kıyamam
Ay küçülme evresinde olunca noluyo ne anlama geliyo ben biraz cahilim de
Yok sende sıyırdınVeee hersey aslında dersaadetin ahu yu doktor sanmasi ile başlamıştı. Sonrasında gelen yanlış anlamalar sonucu 7.nci takımın bütün hatunlari contaları sıyırdı. Cuma sinemalarda
Gülmekten altima yapmadan gideyim lavaboyaO zamannn zillerii takııpp oynıyımm veremm gariiiii
küçülür doktorum küçülür küçülmeyen basen olmazda bazısı çabuk bazısı yavaş olur sadece,keşke spor yapabilseydiniz yani en azından basen için hareket,o zaman daha çabuk amaca ulaşabilirdinizsen gel ben seni kuştüyünde yatırırım.şurda diyet yoldaşıyız.ne zorlukları beraber göğüslüyoruz.bi gün gelsede bir zamanlar annen çok kiloluydu yavrum diye masallar anlatsak
biraz doğaya dalsak ama nerdee.belki enerjimiz şarj olurdu
benim basenlerde küçülür mü
Hahahhaha dimee dimee gel muayeneme sana özell paket ürün verelimmGülmekten altima yapmadan gideyim lavaboya
Yok sende sıyırdınönce kelebekolacam sandıydı
Kayışşş koptuuuu kuzumm hepicikkkkVeee hersey aslında dersaadetin ahu yu doktor sanmasi ile başlamıştı. Sonrasında gelen yanlış anlamalar sonucu 7.nci takımın bütün hatunlari contaları sıyırdı. Cuma sinemalarda
ortalık baya karışmışMasumun yanlış etiketi, benim düzeltmem, delynin düzeltmem yanlış anlayıp bana dönüşü, benim onu düzeltim derken kendimden şüphe etmem, sonra masumun suçu ahu ablaya atma zincirinde oluşan olay döngüsü busonunu sorma Bende bilmiyorum
Kızz doktor olann benimmmm
Mali müşavir de ben
Katill masummm melek yüzlüü nanişş çıktııortalık baya karışmış
sonuç olarak katil kim çıktı?
Hahhahahahaa yokk kızz dohturr bendimmm
Kalabak yoğurt cacık nerden girdi leeen araya
Ayyy ahu da demiş , yağlar eridikçe içimde gizlenen espriler çıkıyor diye
Ahu dedi değil mi onudoktor olan ahu
Hehhhh frenlerr patladııı gittiii kaptanaı deryammm yoksaa sende cerrrahmıydınYahu alıntılarım vardı ...ciddi ciddi menü yorumlayacaktımSalladım valla
Aynennnn kuzummm amannnnhergün diyet mi yapacaz birazda gülekkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?