Hahhahahahaa yokk kızz dohturr bendimmm
Yokkk kızz ben nohut pilavcı osmannn fatsaliii osmannnSen köşedeki donascı hamdi değil miydin
Aslındaa kuzummm acı gerçeklerr donascıı sendin köşede donas satıyordunnbundan sonra ben doktorluk yapamam içime bi şüphe bi kurt düştü.yoksa ben doktor değilde malimüşavirmiydim bugüne kadar yanlımı bildim yoksa ilk karıştıran benmiydim kimle ne zaman ne diye karıştım bu karışım kimlerin yağını eritip kilo verdirdi.burası zayıflama topiği değilde huni servisimiydi.yoksa hala dolunay etkisiniyitirmedimi
Yokkk kızz ben nohut pilavcı osmannn fatsaliii osmannn
geçmişi okuyayım dedim , karıştım şu anKız onu ben dememiştir masumm yanlış kişiyi etiket yaptı demek istedim, dersaadet demişti. Söyle hele sen ne ictin
Ooooooo hamsii baluguuu gibii hooppp hopp hoplaysunnn uşağummmMemnun oldum bende balıkçı rüstem ... sağda mavi şapkalı
Canımmm sendee eczacıı ol malumm ilaç lazımm bizegeçmişi okuyayım dedim , karıştım şu an
Ooooooo hamsii baluguuu gibii hooppp hopp hoplaysunnn uşağummm
geçmişi okuyayım dedim , karıştım şu an
Tmm cnm üzerine yazarım bundan sonra.evet o akşam ama lavaş değil o görülen burada diyet menü diyince ince yufka koyuyorlar mayasız tatsız birşey :) ama pilav olduğu için haklısın bir dahakine dikkat ederim cnm saol
Masummmmmmmm sadece yoğurt olmaz ! demezsem içimde kalır ahunun espriler gibi
bundan sonra ben doktorluk yapamam içime bi şüphe bi kurt düştü.yoksa ben doktor değilde malimüşavirmiydim, bugüne kadar yanlışmı bildim, yoksa ilk karıştıran benmiydim, kimle ne zaman ne diye karıştım, bu karışım kimlerin yağını eritip kilo verdirdi.burası zayıflama topiği değilde huni servisimiydi.yoksa hala dolunay etkisini yitirmedimi
bundan sonra ben doktorluk yapamam içime bi şüphe bi kurt düştü.yoksa ben doktor değilde malimüşavirmiydim, bugüne kadar yanlışmı bildim, yoksa ilk karıştıran benmiydim, kimle ne zaman ne diye karıştım, bu karışım kimlerin yağını eritip kilo verdirdi.burası zayıflama topiği değilde huni servisimiydi.yoksa hala dolunay etkisini yitirmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?