Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba güzel arkadaşlarım
biraz vaktim olsun soluğu burada alıyorum. Malesef evde bilg yok, o yuzden akşamları giremiyorum. Cep telefonu ile de sinirim bozuluyor, sayfa 100 kere kendini güncelleyıp duruyor birşey yazamaıyorum.
bugün sabahtan selam veremedim, seminerim vardı. Seminer dönemim başladı artık.

Anadolu AOF cilerrr haftasonu ara sınavımız var Soruları indirdim şurdan http://soru.aofsinav.org/ çıkmış sorualara bakarak hazırlanıyorum ben, en azından geçmiş oluyorum

ne yiycem yanımda bişiy yokkki, kötü beslenmeden sonra dedim kendime ceza vereyim ama haklısın sanırım

bu muayne yapılmazzzzzz , çünkü o doktor degilllllllllll
öhö öhö dönelim diyetimize,canım böyle ceza senin cıs isteğini arttırır ve mutsuz eder zarardan böyle dönülmez.yükde ağır kaloride ve glisemik indekste düşük şeyler ye.ceza vereceksen kendine cıs ları uzun bi süre yasakla.

durunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii

ofise yemek saatinde, sıcak mı sıcak, şerbeti yeni dökülmüşşş bir tepsi baklava gelmezmi
şerbetler kenarından akarken, hamurla fıstık, cevzi dans ederkennnnnn
çıtırrrrrr , çıtırrrrrr ederekten millet yerken ben ne yaptımmmmmmmm
zayflama egzerzisiiiii kafamı bi sagabi sola çevirdimmmm

yemedim, yemiycemmm , yememmmmmmmm

Benim kafa hala karışık
Ahaha nana zorladıkça karışıyo boşver doktor ahu, müşavir kelebek, pilavcı dely, balıkçı aus, hayat güzel

odamın kapısını kaptıp gülüyorummmm
ahahahaha yarıldımmmm yarıldımmmm
bunca depresyondan sonra bu iyi geldiii

@Ahu060812 gözümden kaçmadı sende benimle sadeti karıştırmışsınnn
Aynen

Kızz doktor olann benimmmm
Sen pilavcı değil miydin ya bak yine gitti benim kafa

dersaadet ahuyu dr sandı masum dersaadeti nana sandı dely der saadeti nana sandı.nanada kendini karıştıran sandı.
1.yanlış anlayan der saadet
2.dersaadeti karıştıran masum ve dely
3.karışan nana
Heh doktorum güzel özetledin... Hmm şey sen doktor olan mıydın

Veee hersey aslında dersaadetin ahu yu doktor sanmasi ile başlamıştı. Sonrasında gelen yanlış anlamalar sonucu 7.nci takımın bütün hatunlari contaları sıyırdı. Cuma sinemalarda

littlecoffeedoc güya ay küçülünce bizde küçülüyoruz yani kilo vermek kolaylaşıyormuş
Öyle mii ne zaman küçülecek şu an küçülüyo mu

Hehhhh frenlerr patladııı gittiii kaptanaı deryammm yoksaa sende cerrrahmıydın

Sen köşedeki donascı hamdi değil miydin

Memnun oldum bende balıkçı rüstem ... sağda mavi şapkalı

Ahaha hahahahuahahahgülmekten öldüm öldüm dirildim ya çok hoşsunuz

ıyyyy baklava mı

evet canım şuanda küçülüyo ayın 29-30 una kadarda küçülmeye devam edicek miş

Hellallll büyükk sınavvv yimemm yimee kuzumm zaten biliyonn tadınııı ne yicenn piss onlar cısss onlarrr

Ayyy ne güzel ne edebi bir tasvirrr .... okurken ben ....

Kız Bende de acaba mı diye şüpheye dusurduler ki ahu ablamin mesleginide biliyordum yani ondan
İyiyim bebikim yatıp keyfime bakıyorum şuan
Keyfini yesinler senin ben de baaazeeennn haftasonu bir kaç saat keyfime bakabiliyorum

hemen bunu osym ye göndereyiyorum, geleceğin mantık sorusu

Oyyyyyyyyyyyyy ne güldüm ya ...

Bana bakın arkamdan kaptan Üriner İnkontinans olmuş demeyin ha ... Latince adıymış kibar olsun diye öyle yazdım

Çünkü kaçtı kaçacak şu an
Hahahhahaa kelebekkk nolmuşş diii hellee nolmuşş yada ahu muyduuu hanginizdiniz kızz bakınn hele kaptaana vahimm mi durumuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…