Hahhaha sana müşterii gelcekler kızz fena mııı okuyanlar boll boll hastaa olcaklar nasıll ticarii zekamAllahım sen geçmişi okuyan gariplerin aklına mukayet ol,amin
öhö öhö dönelim diyetimize,canım böyle ceza senin cıs isteğini arttırır ve mutsuz eder zarardan böyle dönülmez.yükde ağır kaloride ve glisemik indekste düşük şeyler ye.ceza vereceksen kendine cıs ları uzun bi süre yasakla.ne yiycem yanımda bişiy yokkki, kötü beslenmeden sonra dedim kendime ceza vereyim ama haklısın sanırım
bu muayne yapılmazzzzzz , çünkü o doktor degilllllllllll
AhahaBenim kafa hala karışık
Aynenodamın kapısını kaptıp gülüyorummmm
ahahahaha yarıldımmmm yarıldımmmm
bunca depresyondan sonra bu iyi geldiii
@Ahu060812 gözümden kaçmadı sende benimle sadeti karıştırmışsınnn
Sen pilavcı değil miydin ya bak yine gitti benim kafaKızz doktor olann benimmmm
dersaadet ahuyu dr sandı masum dersaadeti nana sandı dely der saadeti nana sandı.nanada kendini karıştıran sandı.
Heh doktorum güzel özetledin... Hmm şey sen doktor olan mıydın1.yanlış anlayan der saadet
2.dersaadeti karıştıran masum ve dely
3.karışan nana
Veee hersey aslında dersaadetin ahu yu doktor sanmasi ile başlamıştı. Sonrasında gelen yanlış anlamalar sonucu 7.nci takımın bütün hatunlari contaları sıyırdı. Cuma sinemalarda
Öyle mii ne zaman küçülecek şu an küçülüyo mu
Hehhhh frenlerr patladııı gittiii kaptanaı deryammm yoksaa sende cerrrahmıydın
Sen köşedeki donascı hamdi değil miydin
bundan sonra ben doktorluk yapamam içime bi şüphe bi kurt düştü.yoksa ben doktor değilde malimüşavirmiydim, bugüne kadar yanlışmı bildim, yoksa ilk karıştıran benmiydim, kimle ne zaman ne diye karıştım, bu karışım kimlerin yağını eritip kilo verdirdi.burası zayıflama topiği değilde huni servisimiydi.yoksa hala dolunay etkisini yitirmedimi
AhahaMemnun oldum bende balıkçı rüstem ... sağda mavi şapkalı
ıyyyy baklava mıdurunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii
ofise yemek saatinde, sıcak mı sıcak, şerbeti yeni dökülmüşşş bir tepsi baklava gelmezmi
şerbetler kenarından akarken, hamurla fıstık, cevzi dans ederkennnnnn
çıtırrrrrr , çıtırrrrrr ederekten millet yerken ben ne yaptımmmmmmmm
zayflama egzerzisiiiii kafamı bi sagabi sola çevirdimmmm
yemedim, yemiycemmm , yememmmmmmmm
evet canım şuanda küçülüyo ayın 29-30 una kadarda küçülmeye devam edicek mişAhahanana zorladıkça karışıyo boşver doktor ahu, müşavir kelebek, pilavcı dely, balıkçı aus, hayat güzel
Aynen
Sen pilavcı değil miydin ya bak yine gitti benim kafa
Heh doktorum güzel özetledin... Hmm şey sen doktor olan mıydın
Öyle mii ne zaman küçülecek şu an küçülüyo mu
Ahahahahaha huahahah gülmekten öldüm öldüm dirildim ya çok hoşsunuz
Hellallll büyükk sınavvv yimemm yimee kuzumm zaten biliyonn tadınııı ne yicenn piss onlar cısss onlarrrdurunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii
ofise yemek saatinde, sıcak mı sıcak, şerbeti yeni dökülmüşşş bir tepsi baklava gelmezmi
durunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii
ıyyyy baklava mı
Hehehhee tipinii yidiğimm bende hergün pastahane önündne geçerken böyleyimm vatoz gibiiAyyy ne güzel ne edebi bir tasvirrr .... okurken ben ....
Keyfini yesinler seninKız Bende de acaba mı diye şüpheye dusurduler ki ahu ablamin mesleginide biliyordum yani ondan
İyiyim bebikim yatıp keyfime bakıyorum şuan
hemen bunu osym ye göndereyiyorum, geleceğin mantık sorusuortalık fena karışmış..
1.doktor olan benim ayle hekimi
2.mali müşavir ahu
3.onu doktorum diye bana hitap etmesi üzerine doktor sanan ben ve dersaadet
4.ahuyu dr sananlar ben ve dersaadet olmasına rağmen karıştıranı nananais sanan dely ne içtin diye soran da o
5.aklı karışıp ben ahunun müşavir oldugunu biliyordum ama bir an için karıştırmış olabilirmiyim diye kendinden şüphe eden de nananais
Ben okumuş bulundumAllahım sen geçmişi okuyan gariplerin aklına mukayet ol,amin
Ayyy ne güzel ne edebi bir tasvirrr .... okurken ben ....
Hahahhahaa kelebekkk nolmuşş diii hellee nolmuşş yada ahu muyduuu hanginizdiniz kızz bakınn hele kaptaana vahimm mi durumuuuuOyyyyyyyyyyyyy ne güldüm ya ...
Bana bakın arkamdan kaptan Üriner İnkontinansolmuş demeyin ha ... Latince adıymış kibar olsun diye öyle yazdım
Çünkü kaçtı kaçacak şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?