Hahahhahaa kelebekkk nolmuşş diii hellee nolmuşş yada ahu muyduuu hanginizdiniz kızz bakınn hele kaptaana vahimm mi durumuuuu
valladurunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii
ofise yemek saatinde, sıcak mı sıcak, şerbeti yeni dökülmüşşş bir tepsi baklava gelmezmi
şerbetler kenarından akarken, hamurla fıstık, cevzi dans ederkennnnnn
çıtırrrrrr , çıtırrrrrr ederekten millet yerken ben ne yaptımmmmmmmm
zayflama egzerzisiiiii kafamı bi sagabi sola çevirdimmmm
yemedim, yemiycemmm , yememmmmmmmm
Koyyy verdinnnn gittin benii şarkısınıı sana gönderiyorummm kuzummm
durunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii
ofise yemek saatinde, sıcak mı sıcak, şerbeti yeni dökülmüşşş bir tepsi baklava gelmezmi
şerbetler kenarından akarken, hamurla fıstık, cevzi dans ederkennnnnn
çıtırrrrrr , çıtırrrrrr ederekten millet yerken ben ne yaptımmmmmmmm
zayflama egzerzisiiiii kafamı bi sagabi sola çevirdimmmm
yemedim, yemiycemmm , yememmmmmmmm
Iyy mı baklava ıyy mı öhh sen nasıl kilo aldın baklava sevmeyen kilo alamaz kiiıyyyy baklava mı
Sonra da büyüyecek deme sakınevet canım şuanda küçülüyo ayın 29-30 una kadarda küçülmeye devam edicek miş
Ahaha
vallaAusencia gibi ciddi ciddi ağzım sulandıııı. Agzim hala açık okuyorummm sıcak sıcakkk dedğin yerde kopmuşum, galiba salyalaşma orda başladıııı iyi ki bana gelmemiş, resmen o an beynımin mantık bölümü kapanıp duygusal bölümü elimi o muhteşem şeye doğru uzatıp ağzıma götürüyor, sonrası malum çenem kitlenip o mübareğiin tadını çıkarmaya başlıyor
Seviyorummmmm Baklove seniii
Doğru ama cnm eger onlardansalar buyuk tehlike atlatk kac tane şehidiniz varGünaydın canım enerjik bi gün olsun hepimiz için
gerçi benim mod düştü ya hayırlısı
Oğlumun geçen seneki öğretmeninin kocası açığa alınmıştı bizim kolej zaten kapandı kadın da öyle işsiz kalmış işte birinin halt yemesi kaç yuva yıktı bizim okul da kurucunun biri cemaatçiymiş o yüzden okulu kapatmışlardı kadında burda öğretmen olduğu için işsiz kaldı kocası da karısından dolayı açığa alındı şimdide ihraç olmuş aslını bilmeyiz de üzüldüm açıkçası ne olursa olsun dağılan aileler vicdanımı rahatsız ediyo çünkü asıl suçlular dururken ceremeyi yine garibanlar çekiyo
Koyyy verdinnnn gittin benii şarkısınıı sana gönderiyorummm kuzummmgalibaa koyy verdin gitiii
deme gitti miiiiiŞunu okuyana dek sıkıyordum ama
Artık çok geçhöykürerek gülmek denen şeyi keşfettim an itibarıyla
durumlarıHahahhahaa kelebekkk nolmuşş diii hellee nolmuşş yada ahu muyduuu hanginizdiniz kızz bakınn hele kaptaana vahimm mi durumuuuu
vallahi kahkahalar havada uçuşuyor, idrar yolları kontrolunu kaybedecek kadar kopmöuşunuz, oturtuduğunuz yerden iyi kalori harcadınız sanıyorum
Ama ben hala baklovedeyimm
littlecoffeedoc kuzummm iştee yetinmeye çalışıyozz nohut pilavv hasta mastaa 2,5 milyar arabanın mzatouu
Eki Görüntüle 1915308
Iyy mı baklava ıyy mı öhh sen nasıl kilo aldın baklava sevmeyen kilo alamaz kii
Sonra da büyüyecek deme sakın
Ahahapara bol diyosuun
Şunu koyuna dek sıkıyordum ama
Artık çok geçhöykürerek gülmek denen şeyi keşfettim an itibarıyla
Ausencia abla oğlun nasıl oldu çok geçmişş olsun tekrar
O büyüyünce biz de kilo mu alacaz ciddenee küçülünce mecbur bi 15 gün büyüyecek,yapacak bişey yok,doğanın düzeni
İŞteee bneden gördü kuzumm bu daa tv ye çıktıı böyle yaptıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?