Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarrr ahu doktor mu bilmem ama çıtır olacak o orda spor yapsın, ahu tellimiydi sefer miydi listeyi güncellermisin kaptanı deryam,haydin tellioğulları evdeyseniz leslie dışardaysanız tabana kuvvet işdeyseniz otur kalk hareketi.cuma yaklaşıyoooooooo

Evet canim...sardim da kendimi yataga attim...bi oda bi salon evimiz var.kv sagolsun kendinin 3odali evini birakip sabah 9 aksam 10 benim salonda mesai yapar...isi ne mi?hiiic oylesine kanepede oturup tv izlemek....ben de mutfakta pinekliyorum iste.isim bitince de kendimi yatak odasina attim.burda da cadim uyuyor dizi falan izleyemem...e ne yapak uyuyak en iyisi...bi de yemek pisene kadar zaman gecmis olur...

tebrikler canim:)

ben menümü yazayım şimdiden

salı : (protein + sebze )

kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
kahve

öğle :
koca porsiyon ton balıklı salata
ayran

14.00 :Türk kahvesi

akşam :
yulaf kepeğinden ıspanaklı peynirli gözleme
ayran

su : 3 litre kadar
spor: 70 dk

kahvaltı hazırlayamadım sabah ayaküstü yemek zorunda kaldım

Kuzum valla kızı da aynı az da yeğenlerine verseydi oğlunu bu yaz everdik valla bi oğlu bir kızı var bence bu genetik yok olsun kuzum biz de kötü hissetmeyelim Allahtan gelin kilo almaya müsait

Canım Ahu saf ve has tellioğludur .

Listenin güncel hali de her daim 1. mesajda .

N Nisaca sende artık bir tellioğlusun .

Grup içi kilo dengeleri açısından ...100 kilo üzeri 2 kişi gruplara dağılmıştı ama tellioğlu cansunun akıbeti bilinmiyor . Eğer devam ederse istediğin gruba geçebilirsin

Ausencia akşama ne yiycem yanımd abişiy yok yulaf ezmeli yogurt yesem olur sanırım
yarından itibaren normal düzene geçerimm ekmek no bu hafta

Ben dün akşam öyle yaptım canım ...hiçte acıkmadım . Dely bulamaç diyor ama ben seviyorum yulaf ezmeli yoğurt .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…