Hemennn haydar kapinizdaa haydar ve karisiiahanda yukardaki msjdan sonra yedim haydarı zayıflama topiğini baklavaya davet ettim.bittim ben bu kadar gülersem olacagı buydu
Oyy kuzumm yaa kizzz delyy delyy gulup uyandirmaa kuzuyii uyusun rahatt cabucakk iyisessinn
Hic bi fikrim yok o konuda naniskom...Aynen
Aynuram ahiskalı ile Azeri arasındaki fark ne
Carsiiii herseyee karsiii hahaahahÇarşı fena karıştı ervam
Hahahahahaa cilginnnn yaaaaMutfağa tıkadım kendimi .. içime içime höykürüyorum ..
ahanda yukardaki msjdan sonra yedim haydarı zayıflama topiğini baklavaya davet ettim.bittim ben bu kadar gülersem olacagı buydu
Evet canim...sardim da kendimi yataga attim...bi oda bi salon evimiz var.kv sagolsun kendinin 3odali evini birakip sabah 9 aksam 10 benim salonda mesai yapar...isi ne mi?hiiic oylesine kanepede oturup tv izlemek....ben de mutfakta pinekliyorum iste.isim bitince de kendimi yatak odasina attim.burda da cadim uyuyor dizi falan izleyemem...e ne yapak uyuyak en iyisi...bi de yemek pisene kadar zaman gecmis olur...Geçmişte kaldı ama @Ahu060812 canım game of thrones izlemiyorum bacım ..kimin eli kimin neresinde belli değil ...ensest mensest ne arasan var
_AYNURA_ yok kore de sevmem . İçim bayılır onu izlersem Sardın mı lahanaları ?
benim derdim betülü kayseriye getirmek.çok severim cok özledim.
ben de okuyunca şaşırdım
yoldan çıkarma bizi
Anaaaam kiz nanam baksana benim sopa senin haydari bi de kendine kari yapmisHemennn haydar kapinizdaa haydar ve karisii
Hahhaha eveettt kuzummm everdikkk taze gelinnAnaaaam kiz nanam baksana benim sopa senin haydari bi de kendine kari yapmis
tebrikler canim:)durunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii
ofise yemek saatinde, sıcak mı sıcak, şerbeti yeni dökülmüşşş bir tepsi baklava gelmezmi
şerbetler kenarından akarken, hamurla fıstık, cevzi dans ederkennnnnn
çıtırrrrrr , çıtırrrrrr ederekten millet yerken ben ne yaptımmmmmmmm
zayflama egzerzisiiiii kafamı bi sagabi sola çevirdimmmm
yemedim, yemiycemmm , yememmmmmmmm
Kuzum valla kızı da aynı az da yeğenlerine verseydiAy Fatma o nasıl bi hala öyle.kız oğlu kızı torunu torbası yok mu kertiveriyim beşiği benimkilerle böyle bi genetik miras heba olmasın
Yapabiliyorum hemde hiç inmek istemiyorum açıyorum radyo fenomeni valla çok eğleniyorum benim ev 3 katlı ya bacaklar alışık
Ay ablam çok geçmiş olsun yaa inşallah atlatırsınız en kısa zamanda.Allah sizede güç kuvvet versin
ne güzel Elif im darısı başımıza
delisiniz yahuuu, işyerinde bir kahkaha atmışımmmm
kızlarrr ahu doktor mu bilmem ama çıtır olacak o orda spor yapsın, ahu tellimiydi sefer miydi listeyi güncellermisin kaptanı deryam,haydin tellioğulları evdeyseniz leslie dışardaysanız tabana kuvvet işdeyseniz otur kalk hareketi.cuma yaklaşıyoooooooo
Ausencia akşama ne yiycem yanımd abişiy yok yulaf ezmeli yogurt yesem olur sanırım
yarından itibaren normal düzene geçerimm ekmek no bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?