Bende kırk giyiyorum, sirtim var biraz40 beden kaban oldu kuzularrrr :)♡♡♡
Ama kotu 32 aldim. Oram buram portledi 30 daDur daha hedef 38
Nare83 canım imkanın varsa bulabilirsen yogurda ananas ekle.hem barsak çalıştırıyo hem ödem attırıyo.
Kız niye bi tek masuummm , niye ben değil ...belki ananas bahçem var
cuma 61,1 dim bugünde 61,1 çıktım57 iyi yahu ...daha nereye düşecek ?
61.1 çıkmışsın bu hafta ...hayaller ve hayatlar modundayım şuan begüm
Opmeyelim, herkesin virusu kendine plaeseÖpünce bulaşıvermiş
Kız buna bayıldım artık her akşam bi 5 kere yapıp ezberlemem lazım dansı Allah razı olsun bayıldımozaman hep beraberrr lets go
Hahaha Ya tam benim kafadansın doktor (-um)Allahım sen geçmişi okuyan gariplerin aklına mukayet ol,amin
Helal sanaaaaaa masummmm attı gol oldu.masum masumluğunu bozmadı hala masumdurunnn durun bi açıklama yapıcammmmmmmmmm şimdiii
ofise yemek saatinde, sıcak mı sıcak, şerbeti yeni dökülmüşşş bir tepsi baklava gelmezmi
şerbetler kenarından akarken, hamurla fıstık, cevzi dans ederkennnnnn
çıtırrrrrr , çıtırrrrrr ederekten millet yerken ben ne yaptımmmmmmmm
zayflama egzerzisiiiii kafamı bi sagabi sola çevirdimmmm
yemedim, yemiycemmm , yememmmmmmmm
Yaaa ben izlemedim de duydum sadece
Olucam valla 50 dk eliptik 30 dk da karın kol sırt sıkıştırma ortaya karışık bişeyler yaptımkızlarrr ahu doktor mu bilmem ama çıtır olacak o orda spor yapsın, ahu tellimiydi sefer miydi listeyi güncellermisin kaptanı deryam,haydin tellioğulları evdeyseniz leslie dışardaysanız tabana kuvvet işdeyseniz otur kalk hareketi.cuma yaklaşıyoooooooo
Ha ha ha yok olsun evet adaletsiz oluyo ozaman demi??Kuzum valla kızı da aynı az da yeğenlerine verseydioğlunu bu yaz everdik valla bi oğlu bir kızı var bence bu genetik yok olsun kuzum biz de kötü hissetmeyelim Allahtan gelin kilo almaya müsait
kız ben daha 32 yim kııı bi beş yaş var heraldeKiz ahuuu sen neden ausa abla diyon ki?cok mu miniksin kizzzz
ya sizi takip edemiyorum diye sinirlenmeye başladımMüdür bey çağırdı, hayırdır dedim, hal hatır sordu gönderdi Bi o daha betül hanım ne kadar zayıfladınız demedi Ay kattaki herkes kilo mu verdin diyor Ama dura kaldım sanki 82 de... Saredeceğiz artık.. Yavaş yavaş inşallahhh
Aşk olsun, geldin diye ne kadar sevinmiştim oysaki ben
Ablam bu arada ateşi 37.5 olmuş çocuğun, şimdi daha iyi mi?
o sordu da ondan gerçi bana değil sana sordu ama maydanoz modundayım,anam ananasta bi zamanların siyasi meyvesi.
obaaaozaman hep beraberrr lets go
Kız buna bayıldım artık her akşam bi 5 kere yapıp ezberlemem lazım dansı Allah razı olsun bayıldım
Hahaha Ya tam benim kafadansın doktor (-um)(ortalık karışmasın yine )
Olucam valla 50 dk eliptik 30 dk da karın kol sırt sıkıştırma ortaya karışık bişeyler yaptım
Kiz ablam Bende takılıyorum zaten, ay hiç alinmam isterseniz mars yüzünden gelin yeterki gelin
Hemen de... yavrum takılıyorum ....senin profil foton cezbetti beni . Eşime bile dedim , 7 takıma girdim , hatun evrim geçirmiş bana da bir el atsın diye
Düşmüş hali o canım , 37 lere inince şükür dedim ... karşımda şu an ... don atletkeyfi yerinde ama .
Adam kızlardan iyi kıvırıyo yaozaman hep beraberrr lets go
he walla ben onun yanıda kazıgım resmen çok kıskandım.Adam kızlardan iyi kıvırıyo ya
ben duruldum walla...hedefi düşünüp düşünüp bunu dinliyom
sakın kimliğimi ifşa etmeyin,diplomama el koyarlarahahahaha ay bitane akıllı yok takımdaaa
yaptıgın spora ve miktarına bağlı.yüksek kilodakilere ilk etapta vermez diyetisyenler.yağ erisin sonra kas yapsın diye.sporu hafta 5 gün yapmak fazlamı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?