delisiniz yahuuu, işyerinde bir kahkaha atmışımmmmMillet deli bu dedi
Kiz ahuuu sen neden ausa abla diyon ki?cok mu miniksin kizzzzAy Fatma o nasıl bi hala öyle.kız oğlu kızı torunu torbası yok mu kertiveriyim beşiği benimkilerle böyle bi genetik miras heba olmasın
Yapabiliyorum hemde hiç inmek istemiyorum açıyorum radyo fenomeni valla çok eğleniyorum benim ev 3 katlı ya bacaklar alışık
Ay ablam çok geçmiş olsun yaa inşallah atlatırsınız en kısa zamanda.Allah sizede güç kuvvet versin
ne güzel Elif im darısı başımıza
ahuuuuuu coş canım coşşşş.tellioğulları bayrağı teslim alın ben ha öldüm ha ölecem kan gölüne dönmeme az kaldı.hissediyorummm.Canım Ahu saf ve has tellioğludur .
Listenin güncel hali de her daim 1. mesajda .
@Nisaca sende artık bir tellioğlusun .
Grup içi kilo dengeleri açısından ...100 kilo üzeri 2 kişi gruplara dağılmıştı ama tellioğlu cansunun akıbeti bilinmiyor . Eğer devam ederse istediğin gruba geçebilirsin
Ben dün akşam öyle yaptım canım ...hiçte acıkmadım . Dely bulamaç diyor ama ben seviyorum yulaf ezmeli yoğurt .
Kapı açık kalmış duyan geldi duyan geldi
Canım Ahu saf ve has tellioğludur .
Listenin güncel hali de her daim 1. mesajda .
@Nisaca sende artık bir tellioğlusun .
Grup içi kilo dengeleri açısından ...100 kilo üzeri 2 kişi gruplara dağılmıştı ama tellioğlu cansunun akıbeti bilinmiyor . Eğer devam ederse istediğin gruba geçebilirsin
Ben dün akşam öyle yaptım canım ...hiçte acıkmadım . Dely bulamaç diyor ama ben seviyorum yulaf ezmeli yoğurt .
Kiz ahuuu sen neden ausa abla diyon ki?cok mu miniksin kizzzz
ahuuuuuu coş canım coşşşş.tellioğulları bayrağı teslim alın ben ha öldüm ha ölecem kan gölüne dönmeme az kaldı.hissediyorummm.
bende mi akşama bulamaç yapsam.canım pek bişey istemedi.
Kapı açık kalmış duyan geldi duyan geldi
kaptanım hedefi mi düşürsek kibegum75 canım bu arada senin adın gruplarda yok ama tüm bilgilerin tabloda .
Şöyle ki , vermen gereken kilo çok az diye gruba yazmamıştık . Tıpkıkelebek19 gibi ... O da gruplara girmesinin vereceği kilo az olduğu için adil olmadığını düşünmüştü
Bu arada etiket yapayım da ...bi selam vermeye girer belkikelebek19
Bana randevu verHahahhaha dimee dimee gel muayeneme sana özell paket ürün verelimmno problemm boll bol oturunn
Delyyyyyyyortalık baya karışmış
sonuç olarak katil kim çıktı?
Katill masummm melek yüzlüü nanişş çıktııSuç aleti haydar
Kız hiç bulasmasaydingeçmişi okuyayım dedim , karıştım şu an
Bana her gün haftasonuKeyfini yesinler seninben de baaazeeennn haftasonu bir kaç saat keyfime bakabiliyorum
Yok ben film izleyenuz varsa ondan oldum, bide annem telefona bakarak güldüğüm için accik deli olduğumu düşündü
Tabi haydarımızAnaaaam kiz nanam baksana benim sopa senin haydari bi de kendine kari yapmis
Kızlarrr kaptanıı deryamızAusencia latin hastalık ürtiker laspomusu mu nee olmuşş birazdan aramıza dahil olcakmışşş Acill şifalar diliyoruzzz kendisinii çohh seviyiz nanişede bulaşmışş
kaptanım hedefi mi düşürsek kiama yok yok bi 57 göreyimde ondan sonra düşürürüz hemende gaza getirmiyim kendimi
evet yaakelebek19 yok bayadır yada denk düşemedik,çok yoğun çalışıyo çokkk nasılsın ortim iyimisin?
Bana randevu ver
Delyyyyyyy
Hayin ton ton delyyy hatun kişisi
Kız hiç bulasmasaydin
Bana her gün haftasonu
Yok ben film izleyenuz varsa ondan oldum, bide annem telefona bakarak güldüğüm için accik deli olduğumu düşündü
Tabi haydarımız, eşi sopanaz , buda havalı çocuklar
Ausencia hain kaptan banada mi bastırmış
Ben sok ausum 46 bedenden bu gunlereeee ♡♡♡♡
Nare83 canım imkanın varsa bulabilirsen yogurda ananas ekle.hem barsak çalıştırıyo hem ödem attırıyo.
Ben sok ausum 46 bedenden bu gunlereeee ♡♡♡♡
Benaeben nin kokusunu aldım bi kere ....
Harbiden daha şimdi aeben benim arkadaş listemde uzun zamandır , siyasetten mütevellit .
Arkadaş aktivitelerimde görürüm hep .... aeben 7 takım aeben 7takım
İçimden ya hatun bi zayıflayamadı dediğim doğrudur
o sordu da ondan gerçi bana değil sana sordu ama maydanoz modundayım,anam ananasta bi zamanların siyasi meyvesi.Kız niye bi tek masuummm , niye ben değil ...belki ananas bahçem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?