Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok doğru ama uyku düzeni kısmı pek olmayacak sanırım bu gece sabahlayacam ders çalışmam lazım regl de olmam böyle yaparsam kilo da veremem hadi hayırlısı

Daha ne istiyonuz ben zayıflayıp getsem bensiz ne edeceniz

Kalkip yemek yapayim...bu gun lahana sarma yapicam...bizim yemekler cok farkli kizlar bi de cok lezzetli olur tadini bilen var mi bilmem..
kuzularinannesi bilir bi tek sanirim...tabi kvsi guzel yemek yapiyosa eyer
Bizden farklı oluyor biliyorum canım ama bizim zeytinyağlı dolmaları daha çok severim ben kayınvalidem güzel yemek yapar sağolsun mutfaktan çıkmaz. Seninki hem hergün geliyor, hem bişeye el sürmeden oturuyor mu? Her iş sende sürekli

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah
Limonlu kıvırcık
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara öğün
1küo sekrli türk kahvesi
Öğle
3 tane lahana sarması
Bir kase yogurt
Aksam
3 kaşık taze fasulye yemegi
3 sıkım çiğ köfte göbek le
1 bardak ayran

iyi akşamlar kızlar
menü paylaşımı için geldim.
sabah : 1 fincan çay, 2 kuru incir
kahvaltı : 2 yumurtadan lavaş dürüm, peynir, zeytin yeşillik ve çay
ara: kahve ve 3 kuru incir
ögle : 1 büyük bardak ayran, 3 tavuk baget, 2 büyük kase lahana yemeği ( mısır kırmalı ve mısır unlu, barbunya fasulyeli--ay şiştim --)
akşamı henüz yemedim ögle yemeğim çok fazlaydı ve doyurucuydu. sadece çayın yanına bi avuc kuruyemiş yedim. üstüne koca bi kase dondurma yedim. reglim bugün gelecekti gelmedi. sıkıntı yapıyor..
su 2 lt
spor: yoğun agır ev işi, epey temizlik yaptım

İyi akşamlar takimcanlarr sabah bişi yiyemedim geç kaliodum
Öğlen kurt gibi aciktim
3 buçuk haşlama yumurta kk peynir 2 zeytin tahinpekmez ekmekle. .toplam 1 dilimdir ekmek
Aksam
2 tavuk but 4 5 dilim patates
Yumurtali ispanak 2 3 kasik
Yarim dilim ekmek
Yarım kola salata
Çay in yanına .. yazmiyimm ben
spor evtemizlik

Salı Menü Bildirimi

Sabah

1 fincan ıhlamur
1 kaşık bal
1 parça çeçil peynir
3 zeytin
Maydanoz

Ara

1/2 muz

Öğle

1 kase tarhana çorba
1 tabak ıspanak yemeği
az yoğurt

Akşam

3 ızgara köfte
Salata
1 kase yoğurt

Ara

1 mandalina

Su 2.3 lt.
Spor yok .

Sherry canım ... menüler dışında göremiyoruz seni .
Öğlen yediğin yemek harbi tok tutar adamı yalnız

Canım ... acıkma durumun nasıl ?
Bu ara epey azalttığın menülerin var ... ekmekte hep az . Cumanı çok merak ediyorum tatlım ...73 gelir mi artık

Çok doğru ama uyku düzeni kısmı pek olmayacak sanırım bu gece sabahlayacam ders çalışmam lazım regl de olmam böyle yaparsam kilo da veremem hadi hayırlısı

Regl stresten gecikiyor saadet . Ders çalışmaktan kaçamıyorsan , keyifli hala getir . Sabahla , iç kahveni aç gözlerini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…