Benide zayıflatsanız
hayırlı koca tıptan evladır @Dersaadet_ im... Bak sana evde kalmış apla tavsiyesiDualarımız seninle canım . Allahım zihin açıklığı versin . Sular seller gibi ezberle
Koca yoook koca yoook
kendi çapımda azmim yüreğimde elhamdulillah ama bir şekerleme sürecidir gidiyor. E bakıyorum size null kaçamak, sonra indiriyorum kafama
Dedim kaplumbağa hızımda veririm, olur 10 ayda 15 kilo- Allah bereket versin
afiyet olsun canımYulaf kepeginden gözleme süper oldu..
Yanında da brokoli yedim
öyle gerçekten.Düşünsene şaka maka son 6 ayda gitti 9-10 kilo elhamdulillah ve bu süreçte hiç artı çıkmadımBak hafta 300-400 diyince sevimsiz geliyordu ama böyle geniiiiiiiiş perspektiften bakıp 15 kilo dedin ya , içim bi ısınıverdi
Hemde Belalı bir derdim var en son tartıda 96 yı gördüm malesefOyyy efserim ... seninde mi kilo derdin vardı canım ?
Göremiyordum seni ne zamandır
Hemde Belalı bir derdim var en son tartıda 96 yı gördüm malesef
Kuzum evde tadılat vardı ,evi yeniliyorumsıra galiba bana geliyor
evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruzÇelme kızın aklını .... tıp okuyacak o ... bana ilaç yazacak ...
Hayırlısı kalmadı hem o dediklerinin
ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiiiAnam o nasıl söz efserim ... güle güle ağız tadıyla oturun canım .
Kilo da biliyorsun kafaya koyup azmetmeye bağlı ... Öyle başla bırak başla bırak olmuyor .
96 dan 66 ya inersin istesen ...neler yapıyoruz oooo bi bilsen biz burda
evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruzkelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah
Oooo en sevdiğim şehirlerden olur kendileriKocaeline'de bekleriz gelin olarak ... kısmet bu işler ... çöpçatan aus iş başında
Hanım kızım senin adın neydi bakayım
ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiii
Kız sen motivasyon psikoloğu olmalısın
ne tersanesi ?Ahhh ahhh harcandım betülüm harcandım .... Eşim diyor uğraştığın işi bırak , tekrar oku gerekirse ...
Çok seviyorum insanları ...insanlarla dertleşmeyi .... ama ne iş yapıyorum ? tersane temizlik
Oooo en sevdiğim şehirlerden olur kendileri
kız ne ara çalışıyorsun
Sağol canimm :))afiyet olsun canım
Hakikaten kaçtır soracağım ne iş yaptığını!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?