Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendi çapımda azmim yüreğimde elhamdulillah ama bir şekerleme sürecidir gidiyor. E bakıyorum size null kaçamak, sonra indiriyorum kafama
Dedim kaplumbağa hızımda veririm, olur 10 ayda 15 kilo- Allah bereket versin

Bak hafta 300-400 diyince sevimsiz geliyordu ama böyle geniiiiiiiiş perspektiften bakıp 15 kilo dedin ya , içim bi ısınıverdi

Bak hafta 300-400 diyince sevimsiz geliyordu ama böyle geniiiiiiiiş perspektiften bakıp 15 kilo dedin ya , içim bi ısınıverdi
öyle gerçekten.Düşünsene şaka maka son 6 ayda gitti 9-10 kilo elhamdulillah ve bu süreçte hiç artı çıkmadım

Hemde Belalı bir derdim var en son tartıda 96 yı gördüm malesef
Kuzum evde tadılat vardı ,evi yeniliyorum sıra galiba bana geliyor

Anam o nasıl söz efserim ... güle güle ağız tadıyla oturun canım .

Kilo da biliyorsun kafaya koyup azmetmeye bağlı ... Öyle başla bırak başla bırak olmuyor .

96 dan 66 ya inersin istesen ...neler yapıyoruz oooo bi bilsen biz burda

Çelme kızın aklını .... tıp okuyacak o ... bana ilaç yazacak ...

Hayırlısı kalmadı hem o dediklerinin
evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruz kelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah

ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiii
Kız sen motivasyon psikoloğu olmalısın

evetttt doğru söyluyorsun, ümmetçe bir bozulma içindeyiz malesef. Ama Allahu Taaladan torpiilliyiz, ümidimizi kaybetmiyoruz kelebekolacam canım benim kayseriden bulacak bana, kayseriye gelin gidicem inşallah

Kocaeline'de bekleriz gelin olarak ... kısmet bu işler ... çöpçatan aus iş başında

Hanım kızım senin adın neydi bakayım

ne tatlı şeysin sen yaaaaaa, öpücemmm seniiii
Kız sen motivasyon psikoloğu olmalısın

Ahhh ahhh harcandım betülüm harcandım .... Eşim diyor uğraştığın işi bırak , tekrar oku gerekirse ...

Çok seviyorum insanları ...insanlarla dertleşmeyi .... ama ne iş yapıyorum ? tersane temizlik

Ahhh ahhh harcandım betülüm harcandım .... Eşim diyor uğraştığın işi bırak , tekrar oku gerekirse ...

Çok seviyorum insanları ...insanlarla dertleşmeyi .... ama ne iş yapıyorum ? tersane temizlik
ne tersanesi ?

Hakikaten kaçtır soracağım ne iş yaptığını!

Canım benim bir arkadaşımla ortak yürütüğümüz küçük bir iş yerim var . Temizlik üzerine . Gemi tersanesi ile anlaşmalıyız . Personelin özel durumlar hariç ve ricalar başka gittiği iş yok .
Ben sabah giderim genelde ..bir de öğleden sonra 1 saat .
Arada çok araba kullandım bugün yazdıysam mal almaya gitmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…