Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle

Tartılmayın hariç benden de

Tartılmak beni demorilize etmiyor ... mesela bir çoğunuzun gibi hayatta bekleyemem Cuma kaç çıkacağım diye ...her sabah basküldeyim + isem erken önlem alıyorum , - ise aynen yola devam

ay bi Ausencia nin kollarını bir de 67 kiloda senin sırtını anlayamadım gittiiii sanıyorum ki ben 69 olduğum gün incelikten görünmeyeceğimmmm

Biri benim narin kollarımı mı anlayamamış

Popo yok ....bacak yok ...üçgenim üçgen diye bas bas bağırıyorum burda

ay bi Ausencia nin kollarını bir de 67 kiloda senin sırtını anlayamadım gittiiii sanıyorum ki ben 69 olduğum gün incelikten görünmeyeceğimmmm
Yavrum benim için normal 63 bak normal diyorum, bide bunun açılımı var 58-65 arası oluyor bu, 58 kim ben kim diyerekten 63 iyidir
Ve sırt yağları geç erir, benim çok fazlaydı, ust beden ve alt bedn arasında 2 beden fark vardı dusun artık profil resmime dikkatli bak anlarsın sırt kismida belli oluyor

Bende hemen tartılır eksi ise moralim yükselir artı ise hirslanirim

Kiz ablam Bende takılıyorum zaten, ay hiç alinmam isterseniz mars yüzünden gelin yeterki gelin

Yavrum 2 gündür o ateşte mi ki daha yükseği

Canım ateşe karşı yüksek lisansım var ... Yusuf kolay kolay hasta olmaz ..2 senede bir ,o da ömrü hayatında 3-4 olmuştur ancak . Şurup vermem , antibiyotik sayılı ....ateş düşürücü kullanmam .

Yatar , kalkar ..soğuk kompres yaparım , ılık duş aldırırım ...40 ı görmeden atlatırız Allahın izni ile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…