Yaaaa Kaptanıı Deryammm hele banada el at yaaaaHerkeste öyle farklı sonuçlar çıktı ki canım ... her gün 500 600 vverende oldu .
Bakalım senin istatistikler nasıl çıkacak
Senin de tıkanma notalarına bakayım mı masumum
Yaaaa Kaptanıı Deryammm hele banada el at yaaaa
Hahahhaha bir 6 ay da sonuç çıkar desin üni.hastahanesii gibiiKız sus ... senin mesajlara dalarsam derin sularda boğulurum ...tıkır tıkır gidiyosun senAllah muhafaza tıkanırsan bakarız
Hahahhaha bir 6 ay da sonuç çıkar desin üni.hastahanesii gibii
Herkeste öyle farklı sonuçlar çıktı ki canım ... her gün 500 600 vverende oldu .
Bakalım senin istatistikler nasıl çıkacak
Senin de tıkanma notalarına bakayım mı masumum
Yaarasınn tatlımm fincana bittiiimmmmmm7.takim okunurken yudumlandi delycimEki Görüntüle 1916044
Anammmm çok sıkı takipdeyiz.iyiki yememisim regle sığınıp o fıstıklı çikolata yi@ervahafsa sabit çıkman kafana takılıyordu ya ; bugün biraz geçmiş haftalarını inceledim senin .
Tartı değişikliği haftan hariç zaten 200 gr - 600 gr arası ... yani hiç büyük şaşman sapman yok . Haftada ortalama 400 gr.
600 gr verdiğin bir hafta var . Oradaki menülerini inceledim . O hafta son bir gün niyetliymişsin ...diğer 2 gün roxenle patates / salata diyeti yapmışsın . İlk 4 günde şimdi ne yiyorsan onu yemişsin .
Yani kuzum senin metabolizmadan benim anladığım , ayda 2-3 kilo verebiliyor kolayca ama fazlası bu düzende yok .
Arttırmak istiyorsan spor ekleyeceksin . O zaman haftada 600-700 ortalamasını yakalarsın diye düşünüyorum .
Enemmm yaa cokk hoss hemenn kayseriye geliyomm nasil bir siyler lokumm muu yoksamm malum gunum yaklasti kuduruk gibi tatli istiyorr canim zatiiiEki Görüntüle 1916068 Sen bana gel ben onun yanındaki arkadaşına datlu bişeyler koyup ikram edicem
Regl bekleme seferoglu bu aksam gomulEnemmm yaa cokk hoss hemenn kayseriye geliyomm nasil bir siyler lokumm muu yoksamm malum gunum yaklasti kuduruk gibi tatli istiyorr canim zatiii
Kizzz teelliiogluu yoksam 5 numara mii geliyyy heeRegl bekleme seferoglu bu aksam gomul
Ayyyy okadar da değil kaptanicemin yardımcısı kimse gomulmesin cislara
Onlar bilinçaltı. Bu ay bana gelmedi.ya da yediğim 2 gunkurusu engelledi.
Arada kurumwyve yanında süt iyi gelir.ozellikle hurma veriyordu diyetisyen.
Afyett canimm gayet iyii menun guzelimMenumm
Kahvaltı
1 adet yumurta
2 dlm salam
3-4 çatal peynir
Ara
3 dlm jambon(şirkette kahvaltı vardı Nutella li ,borekli,bal,kaymskli)
Öğlen
2parca mantarlı tavuk kaşarlı
Salata..
Akşam
Bamya+3 kaşık yoğurt
2lt su
Mercimek çorbası ve makarna vardı makarna zaten yemiyorum çorbada mercimek diye icmedim sisirmesin malum bakliyat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?