Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkeste öyle farklı sonuçlar çıktı ki canım ... her gün 500 600 vverende oldu .

Bakalım senin istatistikler nasıl çıkacak

Senin de tıkanma notalarına bakayım mı masumum

birgün tıkandıgımda bakarsın olmammıı , yorma kendini şimdi
ben en çok demolize olup yedigimde kaybediyorum , birde kaçaamk yaptınmı devamı geliyor bitiremiyorum ...

benim kilo vermem için erken yemiş olmam laızm en geç 6 bakalım bu düzende devam edicenmbir süre yılbaşına kadarda kaçak maçak yok bana

Anammmm çok sıkı takipdeyiz.iyiki yememisim regle sığınıp o fıstıklı çikolata yi

Enemmm yaa cokk hoss hemenn kayseriye geliyomm nasil bir siyler lokumm muu yoksamm malum gunum yaklasti kuduruk gibi tatli istiyorr canim zatiii
Regl bekleme seferoglu bu aksam gomul
Ayyyy okadar da değil kaptanicemin yardımcısı kimse gomulmesin cislara
Onlar bilinçaltı. Bu ay bana gelmedi.ya da yediğim 2 gunkurusu engelledi.
Arada kurumwyve yanında süt iyi gelir.ozellikle hurma veriyordu diyetisyen.

Benim eski tatlı krizi bastırma formülleri .Dr Ayça KAYA tavsiyesiyle kakao ya muz bandiriyordum.cok olmuycak.aci olur.
Veya dilimlenmiş elmaya tarçın serpiyordum yanında bi kaç badem.elma Kurabiyesi niyetine deyip yiyordum

Kizzz teelliiogluu yoksam 5 numara mii geliyyy hee capkinnn senii

Menumm
Kahvaltı
1 adet yumurta
2 dlm salam
3-4 çatal peynir

Ara
3 dlm jambon(şirkette kahvaltı vardı Nutella li ,borekli,bal,kaymskli)

Öğlen
2parca mantarlı tavuk kaşarlı
Salata..

Akşam
Bamya+3 kaşık yoğurt

2lt su

Mercimek çorbası ve makarna vardı makarna zaten yemiyorum çorbada mercimek diye icmedim sisirmesin malum bakliyat....

Afyett canimm gayet iyii menun guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…