- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bende bende biraz kaybolmak istiyorum kaptanımAusencia canım kaptanım liste tablo banada emek verdin fakat bir türlü istediğim istikrarı yakalayamıyorum
Bırde regli olunca tartı bayagi moralimi bozdu
Canım tam konsantre olana kadar bana izin ver insallah daha güzel liste ve bildirimlerle dönwrim fazla ara vermeden
aminnnnnGunaydinn sevgili takımım insallah yarın tartı hepimize güler
@fatmanurkaya@fatmanurkayakuzularinannesi kızlar çok önemli bir sebebiniz yoksa bırakmayın, bırakınca toparlamak zor oluyor,bu aylar en güzel kilo verilecek zamanlar kaçırmayalım derim
Tebrik ederim iradeni canımmherkese merhaba
oncelikle dunku menumu vereyim
sabah:1 elma bir bardak sut
ogle:salata bir parca kofte ve 2 parca izgara gogus
aksam: salata ve iki parca izgara gogus
3 lt ye yakin su
2 yesil cay
spor kardesimin ankarada ikinci dugunu oncesi ufak kina gecesinde tepinme
bu arada aksam kardesim icin ailecek toplanildi pastalar borekler tatlilar ama karnim guruldarken birine bile elimi surmedim sadece gece gec saaate kadar ayakta oldugum icin bikac tane badem ve cerez yedim
Beğendim menünü Betül'cümÇARŞAMBA MENÜM
SABAH
bir dl tam buğday ekmek
salamlı omlet
ARA
bir kuru incir
10 badem
2 ceviz
ÖĞLEN
Borkoli çorba
Tavuk sote
kereviz yemeği
ARA
yoğurt
kivi
AKŞAM
Balık
portakal
Yarın yicem tartıdan sonra :) sporla yakmak üzereAaaaa olmaz kii yii kuzummm yiii dohturu da çağırr böyleee yoğrtdu döküp bol kızgın tereyaggg uff ufff süperrr tabakk tabakk yiyin
Ausencia kuzumm emeklerinee sağlıkk hee vallahhh hele salı günü kendii rekorumuu kırmışımmm allah beni netmeyeee
Dohtur bu neeeene kadar uğraşmışsın ablacım hakkını helal et.sana ve destanlar yazan bu takıma layik olmaya çalışacağım.başta kendim için sonra bu takım için mezun olmadan ne olursa olsun bu takımdan çıkmayacağım ister veremeyim ister duraksamaya gireyim hiç bişey beni bozamayacak bozarsa eğer bu mesajımı bana hatırlatın.elimden gelen herşeyi yapacağım ama bu yolda giderken tökezlersem eğer beni yalnız bırakmayın izne ayırmayın bu bir sözleşmedir Ausencia
imza Ahu060812
Yok kaptaniçemzaten bu kadarı bile çok yorucu bir şey
cok sagol canimTebrik ederim iradeni canımm
Tebrik ederim iradeni canımm
Bugün babamın vefatının 3. yılı Yasin okunacak Bende birşeyler hazırlıyorum, dünü unuttum gitti 8ine kadar hatirlamayacağımKız delim ha dedim hadi 100 olacak ama kaldı ... Bu hafta 100 bekliyorum ...hatta karşılıklı yüzleşelim senle
Ahum mesajını favorilerime ekledim ....kaçsan da yakandayımmCanım benim hep beraber kilo vermeyi gerçekten çook çok istiyorum .
Her birimizi ne motive ediyorsa onu keşfedip bir an önce çıkarabilsek keşke
Notohtur bu ne bir repliktir .Doktor değilim
Nasıl oldun balım benimmOral motivasyon düşük değil değil mi ?
bu arada 4 gunluk diyetin bugun son gunu
3. gun sonunda kendimi bu kadar tuttugum halde sadece 100 gr gtmis(ilk iki gun 900 gr)
bu sabah regl de oldum 4. gun heba olmaz degilmi?2
Bugün babamın vefatının 3. yılı Yasin okunacak Bende birşeyler hazırlıyorum, dünü unuttum gitti 8ine kadar hatirlamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?