Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende bende biraz kaybolmak istiyorum kaptanım Ausencia

Selamlar güzel dostlarım
dün öğleden sonra bugün öğleden önce çokk yoğundum. Ancak şimdi geleildim. Açlıktan ölüyorum, gidip birşeyler yemeden size uğrayayım istedim.
Hııımm unutmadan dün zumbaya başladım Ay odun gibi bir şeymişim onu farkettim Kıvırdığımı sanıyorum sadece sanıyorum, aynadan bakınca farkettim eğilip bükülmedğimi pes etmek yok, öğrenicem kıvırmayı

Geçmişi şöyle bir okudum MAŞALLAH herkes tam gaz sağlıklı beslenmeye devamm ediyor Ne giderse kardır

Gunaydinn sevgili takımım insallah yarın tartı hepimize güler
aminnnnn

@fatmanurkaya kuzularinannesi kızlar çok önemli bir sebebiniz yoksa bırakmayın, bırakınca toparlamak zor oluyor,bu aylar en güzel kilo verilecek zamanlar kaçırmayalım derim
@fatmanurkaya kuzularinannesi evettt begüm çok haklı... Daha iyi bir liste vermek için uzaklaşırsanız kurtlar yer sizi Yanımızdan ayrılmayın, mükemmelleri değil beni takip edinnnnnnnn O zaman beni terbiye etmek için dişinizi bileyeceksiniz Sonra bir bakacaksınız ki İNŞALLAH düzene girmişsiniz

herkese merhaba
oncelikle dunku menumu vereyim
sabah:1 elma bir bardak sut
ogle:salata bir parca kofte ve 2 parca izgara gogus
aksam: salata ve iki parca izgara gogus
3 lt ye yakin su
2 yesil cay
spor kardesimin ankarada ikinci dugunu oncesi ufak kina gecesinde tepinme

bu arada aksam kardesim icin ailecek toplanildi pastalar borekler tatlilar ama karnim guruldarken birine bile elimi surmedim sadece gece gec saaate kadar ayakta oldugum icin bikac tane badem ve cerez yedim

Tebrik ederim iradeni canımm

CUMA AREFESİNDE 7.TAKIM İSTATİSTİKLERİ

@Betulina (11 Ağustos 2016) 90/78 (480.etap)

Canıım bu haftan yoğundu biliyorum , yine de bulduğun her fırsatta katılımda bulundun … Teşekkürler . Betulina

Cuma 10 mesaj / menü

Cumartesi 0 mesaj / menü

Pazar 5 mesaj /menü

Pazartesi 10 mesaj / Menü

Salı 34 mesaj / Menü

Çarşamba 4 mesaj / Menü √ (son anda gördüm)

saydin78 (04 Mart 2016) (74.5/58) (458.etap)

7. takımın has gülü … Paylaşımların süper..menülerinde

Cuma 10 mesaj / Menü

Cumartesi 28 mesaj / Menü

Pazar 23 mesaj / Menü

Pazartesi 50 mesaj / Menü

Salı 26 mesaj / Menü

Çarşamba 22 mesaj / Menü

ervahafsa (26 Ağustos 2016) 79/65 (485.etap)

Canım benim mesaj sayında menü bildiriminde çok iyi . Aynen böyle devam gülüm .

Cuma 33 mesaj / Menü

Cumartesi 6 mesaj / Menü

Pazar 15 mesaj / Menü

Pazartesi 31 mesaj / Menü

Salı 11 mesaj / Menü

Çarşamba 7 mesaj / Menü

@Davina (12 Eylül 2016) 100.8/60 (485.etap)

Davi’m iş yoğunluğunda sende yorgun argın her fırsatta geldin …Kocaman öpüyorum … Davina

Cuma 7 mesaj / Menü

Cumartesi 12 mesaj / Menü

Pazar 4 mesaj / Menü

Pazartesi 8 mesaj / Menü

Salı 13 mesaj / Menü

Çarşamba 4 mesaj / Menü

@Tuba52 (12 Eylül 2016) 93.3/63 (486.etap)

Güzel Tubam , sana da kocaman teşekkür 7. Takım adına . Arada bir Pazar var eksik ..O da nazar boncuğu T tuba52

Cuma 10 mesaj / Menü

Cumartesi 10 mesaj / Menü

Pazar 3 mesaj / Menü

Pazartesi 8 mesaj / Menü

Salı 11 mesaj / Menü

Çarşamba 14 mesaj / Menü

@Roxen2303 (23 Eylül 2016) 69/58 (486.etap)

Roxen fıstığım , bu hafta özel durumların var ..O yüzden bu kırmızı çarpıları çoktan unuttum gitti canım . roxen2303

Cuma 2 mesaj / Menü

Cumartesi 8 mesaj / Menü

Pazar 8 mesaj / Menü

Pazartesi 3 mesaj / Menü

Salı 1 mesaj / Menü

Çarşamba 1 mesaj / Menü

@Masumm (29 Eylül 2016) 77/58 (488.etap) (369.etap ayrılış)

Efsanemin arada 3 gün morali bozuktu ama muhteşem dönüyor biliyorum .
@masumm

Cuma 12 mesaj / Menü

Cumartesi 5 mesaj / Menü

Pazar 3 mesaj / Menü

Pazartesi 22 mesaj / Menü (buzluğa atılan balık yenmemiş)

Salı 31 mesaj / Menü

Çarşamba 16 mesaj / Menü

DelyDoly (21 Ekim 2016) 95.5/70 (489.etap/14.takımdan transfer)

7. takımın medar-ı iftaharı delim dolum … Harikasın kuzum .

Cuma 48 mesaj / Menü

Cumartesi 41 mesaj / Menü

Pazar 22 mesaj / Menü

Pazartesi 28 mesaj / Menü

Salı 94 mesaj / Menü

Çarşamba 26 mesaj / Menü

@Dersaadet_ (03 kasım 2016) 83/60 (491.etapta 4. takımdan transfer)

Saadet canım katılımından hem de sınav üstü de olsa çok memnunum . Arada aksamış menü bildirimleri var sadece .. onlarda bu hafta olmaz biliyorum .
@Dersaadet_

Cuma 10 mesaj / Menü

Cumartesi 7 mesaj/ Menü

Pazar 14 mesaj / Menü

Pazartesi 16 mesaj / Menü

Salı 12 mesaj / Menü

Çarşamba 9 mesaj / Menü

cydnz_1 (24 Ekim 2016) 90/60 (491.etap)

Hafta sonu aradığımız ceydaya ulaşamadık Hafta sonu dışında da takım içi katılımın, menü bildirimin düzenli canım .

Cuma 10 mesaj / Menü

Cumartesi 2 mesaj / Menü

Pazar 0 mesaj / Menü

Pazartesi 11 mesaj / Menü

Salı 11 mesaj / Menü

Çarşamba 19 mesaj / Menü

Şimdi bir de liste dışında olup , izinden dönme sürecinde / deneme sürecinde olanlara bakalım

@Ahu060812 (14 Ekim 2016) 94/65 (437./438.birleştirilmiş etapta 83.9 ile izne ayrıldı)

Ahu ceylan gözlüm bu hafta katılımın , menü bildirimin , diyetin , sporun 10 üzerinden 10 … aynen devam … Gerekli hesaplamaları yapacağım , bir sorun yoksa bu hafta izinden dönüş olarak seni listeye ekleyeceğim Ahu060812

Cuma 13 Mesaj / Menü

Cumartesi 3 Mesaj / Menü

Pazar 9 Mesaj / Menü

Pazartesi 19 Mesaj / Menü

Salı 22 mesaj / Menü

Çarşamba 19 mesaj / Menü

@Kelebekolacam (11 Kasım 2016) 81.8/69 (477.etapta 80.5 ile 3 .takımdan bildirimsiz izne ayrıldı)

Dohtorum:) Pazar gelmişsin de menün benim mi gözümden kaçtı acaba . Katılımın süper ..sohbetin şahane … menüler ala … bu hafta hesaplama yapacağım geçmişe dönük , muhtemelen takımdasın canım kelebekolacam

Cuma 30 mesaj / Menü

Cumartesi 28 mesaj / Menü

Pazar 8 mesaj / Menü

Pazartesi 44 mesaj / Menü

Salı 47 mesaj / Menü

Çarşamba 33 mesaj / Menü

Fatmanurkaya (8 Kasım 2016) 114.8 / 88 ( 468.etapta 104.5 ile izne ayrıldı)

Cuma 10 mesaj / Menü

Cumartesi 4 mesaj / Menü

Pazar /

Pazartesi 7 mesaj / Menü

Salı /

Çarşamba 1 mesaj / Menü

Kuzularınannesi 71/60 ( 486.etap 66 kilo ile sağlık sorunları izne ayrılış)

Cuma 10 mesaj / Menü

Cumartesi 1 mesaj / Menü

Pazar 0 mesaj / Menü

Pazartesi 0 mesaj / Menü

Salı 5mesaj / Menü

Çarşamba 5 mesaj / Menü

@fatmanurkaya ve @kuzularinannesi mesajlarınızı okudum . Aslında ikiniz için de bırakacak bir durum yok . Takım listesinde adınız yok . Henüz izin sonrası dönüşünüz , sizler hazır hissetmedikçe yok zaten . Telli/sefer listesi de takım içi motive için var . Diğer arkadaşlara haksızlık oluyor derseniz o listeden de siz diyete dönene kadar isimlerinizi çıkarırız . Ama takımdan kopmayın . Ara ara gelin , sık sık gelin ama gelin .Motivasyonunuzu ne artıracaksa onun daha güçlüsü takım ruhunda siz çok daha iyi biliyorsunuz .

@Nisaca (21 Kasım 2016) 113/77 (463.etap izne ayrılma 107.7)

Nisa canım henüz çok yenisin .Liste içinde durumu knuşmuştuk zaten Başlangıç için katılımın gayet iyi N Nisaca

Pazartesi 14 mesaj / Menü

Salı 11 mesaj / Menü

Çarşamba 5 mesaj / Menü

Bitmediiii

Birde yeni üye takibi var .Onlarında yukarıdaki gibi gün gün listeleri var bende .

Fakat bir çoğunda katılım çok az olduğu için buraya yazmıyorum .

@cansu cansu

@Ka-raca

Yenihayat2016

güzeller takip listeniz ile dolu şimdilik . Hazır olduğunuzda tüm desteğimle diyetinize katkıda bulunmaya bende ve bizde hazırız

ErSeSi (11 Ekim 2016) 75/60

Canım pazartesinden itibaren katılımın arttı … Listeye henüz adını yazamıyorum ama her fırsatta takımda ol , beraber güçlüyüz unutma ErSeSi

Cuma 6 mesaj / Menü

Cumartesi 0 mesaj / Menü

Pazar 1 mesaj / Menü

Pazartesi 10 mesaj / Menü

Salı 3 mesaj / Menü

Çarşamba 6 mesaj / Menü

@narin_nazenin (08 Kasım 2016) 89/75

Narinim seninde diyet listenle beraber daha sık aramızda olmandan çok memnunum . Listeye adını yazmıyorum henüz ama seni de daha sık görmek istiyorum . narin_nazenin

Cuma 10 mesaj / Menü

Cumartesi

Pazar

Pazartesi 6 mesaj / Menü

Salı 11 mesaj / Menü √

Çarşamba 8 mesaj / Menü

@Sherrysherrylady (29 Ekim 2016) 88.2/67

Sherry’im … menü paylaşımın genel olarak düzenli …Onun dışında zaten başta da belirttiğin nedenlerden ve bu haftaki sınavlardan katılım sağlayamadığını biliyorum . Yine de kopmamaya çalış canım . Unutma yaza kadar fit olacağız. @Sherrysherrylady

Cuma 4 mesaj / Menü

Cumartesi 10 mesaj / Menü

Pazar 3 mesaj / Menü

Pazartesi 1 mesaj / Menü

Salı 1 mesaj / Menü

Çarşamba 1 mesaj / Menü

kelebek19 ve begum75 siz zaten fitsiniz , bir de menü mesaj takibi ile uğraştırmayın bu ablanızı

_AYNURA_ ve yasom7272 takımın demirbaşı olarak her daim mesajlarınızı görmek isterim

vorones bak seni hiç bir yere koyamadım ...senin başlığın özel . Kaknem maknem menülerinle hep gel

N Nana ve
aeben 7 takımın olmazsa olmazları sizinde menüleri takip edeyim miiiiii hain seferoğulları sizi

Son düzenleme:
Dohtur bu neeee ne kadar uğraşmışsın ablacım hakkını helal et.sana ve destanlar yazan bu takıma layik olmaya çalışacağım.başta kendim için sonra bu takım için mezun olmadan ne olursa olsun bu takımdan çıkmayacağım ister veremeyim ister duraksamaya gireyim hiç bişey beni bozamayacak bozarsa eğer bu mesajımı bana hatırlatın.elimden gelen herşeyi yapacağım ama bu yolda giderken tökezlersem eğer beni yalnız bırakmayın izne ayırmayın bu bir sözleşmedir Ausencia
imza Ahu060812

Ausencia kuzumm emeklerinee sağlıkk hee vallahhh hele salı günü kendii rekorumuu kırmışımmm allah beni netmeyeee

Kız delim ha dedim hadi 100 olacak ama kaldı ... Bu hafta 100 bekliyorum ...hatta karşılıklı yüzleşelim senle

Ahum mesajını favorilerime ekledim ....kaçsan da yakandayımm Canım benim hep beraber kilo vermeyi gerçekten çook çok istiyorum .

Her birimizi ne motive ediyorsa onu keşfedip bir an önce çıkarabilsek keşke

Not ohtur bu ne bir repliktir .Doktor değilim

Yok kaptaniçem zaten bu kadarı bile çok yorucu bir şey

Nasıl oldun balım benim mOral motivasyon düşük değil değil mi ?

Bugün babamın vefatının 3. yılı Yasin okunacak Bende birşeyler hazırlıyorum, dünü unuttum gitti 8ine kadar hatirlamayacağım

bu arada 4 gunluk diyetin bugun son gunu
3. gun sonunda kendimi bu kadar tuttugum halde sadece 100 gr gtmis(ilk iki gun 900 gr)

bu sabah regl de oldum 4. gun heba olmaz degilmi?2

Bence olmaz . Çünkü zaten diyette olan bünye de ilk 2 gün iyi vermişsin . Üstelik regl şişi var şu an .Tartıya aldanma yağdan gidiyordur emin ol .

Bugün babamın vefatının 3. yılı Yasin okunacak Bende birşeyler hazırlıyorum, dünü unuttum gitti 8ine kadar hatirlamayacağım

Kuzum Rabbim rahmet eylesin , huzur içinde olsun .

Bende okurum bugün babacığına ... bende annemi bu gece rüyamda gördüm . Ona da okuyacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…