Canim benimmm Allah sabir versin bitanemmm. InsaAllah o guzel yüzün her zaman gülsün ♡♡♡Valla bende pimini cekilmeye hazir bombaaayimm canimm hormonlar duygusallik ve benim icin dönüm noktasi olan kilit gün bugün makus kaderim beynimde dönüyor
Canımsın sagolasinn yüreğinin güzelliğini hissediyorumm iyinki varsinn kuzumm sarilmis gibi oldunnCanim benimmm Allah sabir versin bitanemmm. InsaAllah o guzel yüzün her zaman gülsün ♡♡♡Gel bi sarılayım sıkıca. Ah yanında olsam da gercekten sarılabilsem
Canimmm benimmm o senin guzel yureginCanımsın sagolasinn yüreğinin güzelliğini hissediyorumm iyinki varsinn kuzumm sarilmis gibi oldunn
Ausencia aşçımız fikir alır benden nasıl yapsak etsek diye, mesela börek yapacaksa dermimki ayy cuma yappp en azından hafataya kadar eritirim diye, mesela bu cuma lazanya var , sürekli tatlı vs çıkmaz herkes kilosuna dikkat eder burda en çok
erkeklerrr
DelyDoly cnm ekmeksiz doyuluyor aynen öyle yedigimizde glisemin endekse dikkat edersek eger
acıkmayızzz , ekmek cidden gerekli birşey degil ecede sanırım hiç ekmek yemiyor
,
Öksürük muayenesiz çok zor.geniz akıntısı da olabilir sinüzit kaynaklı veya bronsiyolit de.oyuzden burdan bişey önermek çok zor.dun benim en küçük öksürüdü kriz gibi onun bünye alerjik.azcik soğuğa çıksın genzi akar.bi baş kuru soğanı kesip başucuna koydum.agzina evde iyi bal vardı ondan verdim. Bugün daha iyi çok şükür. Birde keçiboynuzu Özümüz var.Öksürüyor cnm çoğaldı iyice dolu dolu öksürüyor ne yaplm önerebileceğiniz bisey varmi
dinlenme lazım kaptanicemmm.adami da rahat bırak.Günaydınnnnnnnnn
İçinde fırtınalar kopan dışı sakin aus günaydını bu sabah
Son 3 gün yorulmuşum belli , sabah bacağım seke seke uyandımkendime sinir oluyorum .
Sabah eşim yat sen ben hazırlarım bir şeyler dedi , yataktan seksen kere karıştım adama .
İzin alayım bugün dedi , yoook . Huysuz ihtiyarlar gibiyim .
bence içme ıspanak yoğurt yeter.sehriye corbasiymis.baska bi çorba olsa neyse.kızlar şehriye çorbası hakkınızda fikirlerinizi alabilrmiyim ?
öglen menüsü şehriye çorbası+kıymalı ıspanak+yogurt çorbaya bi şut mu çeksemmm
Doğrudur tatlım çünkü ne zaman yazsan bakıyorum dengeli menüler ...
Sabah hariç öğünlerde bende ekmeği aramaz oldum ... sabahta genelde etimek ya da sunta .
Sıcak tazecik ekmek nedense hiç cazip gelmiyor artık bana ...deliriyor muyum ne
Allah muhabbetinizi güzel ve daim eylesin
Yok değilim ama rusyanın Tataristan özerk bölgesinde yaşıyorumOooo masallahh hamarat hatun kizz tatar misin senn
Anladımm canımm bende Türkiyenin Tataristan şehri Eskişehirliyim bende benzerim tatarlara çipil gözlüyüm ama değilim kesin atalarda var herhaldeYok değilim ama rusyanın Tataristan özerk bölgesinde yaşıyorum
Ahhhhh ahhhh inşallahhh canımmm bende güzel sonuç istiyorumm lakin bombaa patladıı gittiii be bugünÖNEMLİ
Canlar ciğerler , yarın Cuma ...Klasik hatırlatmamızı yapalım .
Listedeki isimler ;
Betulina
saydin78
ervahafsa
Davina
T tuba52
roxen2303
Ausencia
Nare83
DelyDoly
@Dersaadet_
cydnz_1
Güzel sonuçlar bekliyorum hepinizdenödemi şişi olanlar özellikle bugün yemeklerde tuzdan uzak dursun . Bol su için ..Akşam 19:00 a kadar .. Sonrasında mümkün mertebe ağzımıza kilit vuralım
Uykusuz kalmayın .
Gün içinde kefir , o mümkün değilse probiyotik yoğurt tüketmeye çalışın .
Listeye girmek üzere olanlar .. ha girdi ha girecekler .. ya da yarın süpriz listede olacaklarsizlerde aynı şekilde .
Takım olarak bunu başarırız biz ya ...başarırız başarırız
Heeeehhhh bendee öyleyimmm patlamışş mısırrr gibiiiPatlamış bir bomba olarak hormonlarım huysuz moduna daAusencia keske whats UP da bu olsa bende onu gondersem
Kocaaa kavanozz nutii vardıı sabahh eşim götürdüü gözümün içinee bakaa bakaaaOoooo oooo delim dolum bomba momba yok ... regl senin iradenden güçlü değilyersin sen onu ayyy pardon yenersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?