Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Patlamış bir bomba olarak hormonlarım huysuz moduna da Ausencia keske whats UP da bu olsa bende onu gondersem

Sakin canım sakin ... Yemek çare değil çare sarıgül ...ayyy bu espriyi yazdığıma inanamıyorum ama yazmazsam bende de şişlik yapacaktı . Hafızandan okuduğun gibi sil

Telli oğluyum ama yemi cem
Tadını biliyorum ondan yememe gerek yok :)

Kocaaa kavanozz nutii vardıı sabahh eşim götürdüü gözümün içinee bakaa bakaaa valla yimedimmm

cnm valla bende geldim işe masama oturmadan kızlar hadi dedi
yemek haneye indik , kızarmış ekmekler, kaymak,bal nutella, krem peynir vardı
sürüp sürüp yediler ben iki parça peynir yeidm sadece

böyle oldugunda ece geliyor aklıma mimikler filan videodaki bu arada snein instagram varmı takip edeyim mahsuru yoksa

Kız masum Beni de takip et senin adın ne beni ahunur060812 yazarak bulabilirsin

Canımm benim valla nefisleirmizle resmen savaştayızz yaaa vallaa inşallah yenilmicez.Benim resmi hesabım var onda da diyetle alakalı bir şey yok sadece ben ve gezilerimmm

gaza geldim şu an
bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediyorum.

Emredersiniz Tellioğlu kaptanım
Ablam dinlen kendine dikkat et sen bize lazımsın
Bende sendenimm canimm ekmeksiz doyuyorumm onada hayret ediyorum.Onceden bana banaa yerken simdii hiçç
Valla bende doyuyorum ve şaşırıyorum doyunca sanki bişeyler yanlış gibi hissediyorum sanki hep aç almamız lazım gibi
Ausencia keske whats UP da bu olsa bende onu gondersem
bende aynen bazen burdaki smileyleri WhatsApp ta arıyorum.keşke olsa dediğim var bi kaç

Ablam olsun gitmek YOk biz seni her halinle kabul ediyoruz gel akşam gel günde bi kere gel farketmez bu hafta reglden yüksek çıktıysan haftaya misli misli gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…