Patlamış bir bomba olarak hormonlarım huysuz moduna daAusencia keske whats UP da bu olsa bende onu gondersem
Telli oğluyum ama yemi cemAnladımm canımm bende Türkiyenin Tataristan şehri Eskişehirliyim bende benzerim tatarlara çipil gözlüyüm ama değilim kesin atalarda var herhaldetatar mantısı da süper olurr heee afiyet olsun şimdiden tellioğlu isen bi tencere yiii sefersen tatlım 1 kaşık bile yimeee
Kocaaa kavanozz nutii vardıı sabahh eşim götürdüü gözümün içinee bakaa bakaaavalla yimedimmm
Telli oğluyum ama yemi cem
Tadını biliyorum ondan yememe gerek yok :)
Aaaaa olmaz kii yii kuzummm yiii dohturu da çağırr böyleee yoğrtdu döküp bol kızgın tereyaggg uff ufff süperrr tabakk tabakk yiyinTelli oğluyum ama yemi cem
Tadını biliyorum ondan yememe gerek yok :)
Amaaa varyaa o nefsimdekii savaşş
Aferin benim güzeller güzelime . yemez ki o bilirim ben
Yisinnn kızz hatta sende yiii zalim tellioğlu başıı senii elebaşııEn sevdiğim taktik ....gel öpecem
Amaaa varyaa o nefsimdekii savaşşhiçbir yerde yoktuu heee ama başardımm
Hahahahaaa öyle böylee yokk zaferr heykelimi diktircem odunpazaranaWilliam Walles ım benim .
ZAFER İNANANLARINDIR
Kocaaa kavanozz nutii vardıı sabahh eşim götürdüü gözümün içinee bakaa bakaaavalla yimedimmm
Kız masum Beni de takip et senin adın ne beni ahunur060812 yazarak bulabilirsincnm valla bende geldim işe masama oturmadan kızlar hadi dedi
yemek haneye indik , kızarmış ekmekler, kaymak,bal nutella, krem peynir vardı
sürüp sürüp yediler ben iki parça peynir yeidm sadece
böyle oldugunda ece geliyor aklıma mimikler filan videodaki bu arada snein instagram varmı takip edeyim mahsuru yoksa
Canımm benim valla nefisleirmizle resmen savaştayızz yaaa vallaa inşallah yenilmicez.Benim resmi hesabım var onda da diyetle alakalı bir şey yok sadece ben ve gezilerimmmcnm valla bende geldim işe masama oturmadan kızlar hadi dedi
yemek haneye indik , kızarmış ekmekler, kaymak,bal nutella, krem peynir vardı
sürüp sürüp yediler ben iki parça peynir yeidm sadece
böyle oldugunda ece geliyor aklıma mimikler filan videodaki bu arada snein instagram varmı takip edeyim mahsuru yoksa
ÖNEMLİ
Canlar ciğerler , yarın Cuma ...Klasik hatırlatmamızı yapalım .
Listedeki isimler ;
@Betulina
@saydin78
@ervahafsa
@Davina
@tuba52
@roxen2303
Ausencia
Nare83
DelyDoly
@Dersaadet_
cydnz_1
Güzel sonuçlar bekliyorum hepinizdenödemi şişi olanlar özellikle bugün yemeklerde tuzdan uzak dursun . Bol su için ..Akşam 19:00 a kadar .. Sonrasında mümkün mertebe ağzımıza kilit vuralım
Uykusuz kalmayın .
Gün içinde kefir , o mümkün değilse probiyotik yoğurt tüketmeye çalışın .
Listeye girmek üzere olanlar .. ha girdi ha girecekler .. ya da yarın süpriz listede olacaklarsizlerde aynı şekilde .
Takım olarak bunu başarırız biz ya ...başarırız başarırız
Emredersiniz Tellioğlu kaptanımGünaydın
Bugün perşembe telliogullari
1.bol sıvı tüketiyoruz ama bu tüketimi bi anda değil veya aksama sıkıştırmıyoruz
2.agir spor yok
3.bol karbonhidrat yok
4.stres den uzak açık güzel bi müzik Ohh oh
5.aksam 6dan sonra yemek yok
6.bulgur vs gibi sıvı tutan yiyecek yemek yok
Ablam dinlen kendine dikkat et sen bize lazımsınGünaydınnnnnnnnn
İçinde fırtınalar kopan dışı sakin aus günaydını bu sabah
Son 3 gün yorulmuşum belli , sabah bacağım seke seke uyandımkendime sinir oluyorum .
Sabah eşim yat sen ben hazırlarım bir şeyler dedi , yataktan seksen kere karıştım adama .
İzin alayım bugün dedi , yoook . Huysuz ihtiyarlar gibiyim .
Valla bende doyuyorum ve şaşırıyorum doyunca sanki bişeyler yanlış gibi hissediyorum sanki hep aç almamız lazım gibiBende sendenimm canimm ekmeksiz doyuyorumm onada hayret ediyorum.Onceden bana banaa yerken simdii hiçç
bende aynen bazen burdaki smileyleri WhatsApp ta arıyorum.keşke olsa dediğim var bi kaç
Ablam olsun gitmek YOk biz seni her halinle kabul ediyoruz gel akşam gel günde bi kere gel farketmez bu hafta reglden yüksek çıktıysan haftaya misli misli gider inşallahAusencia canım kaptanım liste tablo banada emek verdin fakat bir türlü istediğim istikrarı yakalayamıyorum
Bırde regli olunca tartı bayagi moralimi bozdu
Canım tam konsantre olana kadar bana izin ver insallah daha güzel liste ve bildirimlerle dönwrim fazla ara vermeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?