Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla bilmiom söylemeylim demiş ablalari . Ay nasıl üzülür ya kıyamam. Allahım hiç bi anaya yasatmasin böyle seyler
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Bence şike bilmeli böyle durumları ölümlü dünya sonuçta belki kadın son kez görür belki abisi iyileşince annem gelmedi diye ah eder

Beni hep şu 40 kilonasilgider motive ediyor.bu işin özü karar verip inanmak 7 aydır kaçamak yapmamış 30 küsür kilo verdi.bulgur bile yemiyor hedefe ulaşınca koruma evresinde basliycakmis.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin

Ara
Süt

Ögle
Kepekli tost

Akşam
Tavuz ızgara
Salata
Ayran
2 yk pilav

Ara
Sütlü kahve

Arkadaşla buluştum farkında değiliz saat 10 olmuş avm kapanıyordu öyle anladıkta çıktık. Bayadır görüşmeyince sağlam muhabbet ettik.
Yarın tartıyı çok merak ediyorum. Regl oldum bugün birde kabızlık sorunum devam ediyor su içmeye çalışıyorum ama hala çoğaltamadım. Bir haftadır güzel beslendim sayılır. İnşallah güzel sonuç görürüm. Pantolonum baya bollaştı maaş alınca bir tane almayı düşünüyorum

Gecmis olsn cnm Allah sifa versin

Kızlar bugunde pek uğrayamadım menümü vereyim
Sabah
1yumurta
Yarım domates salatalık
1 dilim ekmek
3 zeytin
Öğle
kasik ıspanak
Yogurt
Aksam.
2 kepce ezogekin corbasi ben yaptm hazr degil
Salata

***7.TAKIM 493. ETAP***

Betulina(82.1/ / /% )
saydin78(66.9/ / /% )
ervahafsa(74/ / /% )
Davina(92.1/ / /% )
tuba52(88.8/ / /% )
roxen2303(63.6/ / /% )
Ausencia(71.7/ / /% )
masumm(74.8/ / /% )
DelyDoly(91.8/ / /% )
Dersaadet_(80.9/ / /% )
cydnz_1(86.3/ / /% )

Ahu060812(83.9/ / /% ) 437/438.birleştirilmiş etapta 83.9 ile izne ayrılan üye A/2 kuralı uygulanarak geri döndü.Yüzdesi 57’ye bölündü .
kelebekolacam(80.5/ / /%)477.etapta 80.5 ile 3 .takımdan izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 17’ye bölündü.

7. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Ay kendimi listede görünce heyecanlandım

Valla bilmiom söylemeylim demiş ablalari . Ay nasıl üzülür ya kıyamam. Allahım hiç bi anaya yasatmasin böyle seyler
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin Allah sevenlerine bağışlasın çok üzüldüm de bencede anacına söyleyin ana duası gibi ilaç var mı
Kaptanım bu tabloya beden kitle endeksi eklesek sıralamaya soksak böylece değişen top 10. Listemiz olsa nasıl olur ben hesaplarım böyle boyla orantısı görünmüyor ya daha heyecenlı olur ben hesaplarım bke leri sen tablo eklersin olur mu
Eki Görüntüle 1916726 Bu kahveyi eşime yapmıştım ve bu şekli kendi aldı. Ben sadece azcık düzelttim
süpeeerrr bi kahve de şimdi yap doktorum buzlar erisin

keşke yoğurt süt muz gibi şeyler tuketseydin.yada sutlac bile olabilirdi. Onlar hem çok kalorili hem de sağlıksız.
geçmiş olsun.

Evet açma da süt dilimi de kötü bi tercih oldu malesef zaten açma da düşündüğüm kadar yumuşak bi yiyecek de değilmiş

Gunaydin hayirli sabahlar musmutlu sabahlar
***7.TAKIM 493. ETAP***

Betulina(82.1/ / /% )
saydin78(66.9/ / /% )
ervahafsa(74/ / /% )
Davina(92.1/ / /% )
tuba52(88.8/ / /% )
roxen2303(63.6/ / /% )
Ausencia(71.7/ / /% )
masumm(74.8/ / /% )
DelyDoly(91.8/ 91.4/0.4 /% 0.44)
Dersaadet_(80.9/ / /% )
cydnz_1(86.3/ / /% )

Ahu060812(83.9/ / /% ) 437/438.birleştirilmiş etapta 83.9 ile izne ayrılan üye A/2 kuralı uygulanarak geri döndü.Yüzdesi 57’ye bölündü .
kelebekolacam(80.5/ / /%)477.etapta 80.5 ile 3 .takımdan izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 17’ye bölündü.

7. Takım Ortalaması: %

Ve gelelim fasulyenin fayydalarina kilom 91.4 sporum 365 dakika ve ben hala davul gibi şişimm yaaa Allahtan arti çıkmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…