Valla bilmiom söylemeylim demiş ablalari . Ay nasıl üzülür ya kıyamam. Allahım hiç bi anaya yasatmasin böyle seylerYaaaa ...üzüldüm bak kadıncağıza .
Söylemeyecek misiniz ? Ana duası .. gidip görmek ister oğlunu hem
Kardeşler canım. Et tırnaktan ayrılır mı hiç ? İnşaAllah sağlığına kavuşur. Ya Şafi, Ya AllahAdı osman .. allah razı olsun tüm dua edenlerden. Allahim safi ismiyle acılarını azaltsin inşallah. Eşim in bi abisi dahà var onla kanli bıçaklı gibj zaten . Ondan da hiç gitmeye niyet ı yoktü. Sanırım benden de cekiniodu gitmeye. . Cun ku ben onunla konuştugn gün benj kaybedersin der dururdum. Ama şimdi git dedim yumuşattim falann. Bİz vicdanlı insanlariz ya. Acimsz nasıl olunur .. kötüler kendilerine kalsınlar bizden uzak olsunlar
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 84.9 | ? | |
| 35 | 1.65 | 75 | 89 | 88.6 | ? |
| 44 | 1.65 | 88 | 114 | 112.6 | ? |
| 37 | 1.65 | 69 | 82.9 | 80.4 | ? |
| 44 | 1.58 | 60 | 69 | 67.4 | ? |
| 26 | 1.60 | 70 | 105 | 104.5 | ? |
İnş sabah tartı yüzümü güldürür
Kahve bile icmedim sismryim diye
Bende size katılmak isterim kızlar :)Benim de çok içesim vardı ...tuttum kendimi .
Sabah keyif kahvesi içeriz karşılıklı canım
Bende size katılmak isterim kızlar :)
Saat kaçta içiyoruz kahveleri aynı saatte yapıp foto atalımKap kahveni gel sabah
Tartı kutlaması yaparız
Saat kaçta içiyoruz kahveleri aynı saatte yapıp foto atalım
Kim daha köpüklü atacak bakalım :)
Eki Görüntüle 1916726 Bu kahveyi eşime yapmıştım ve bu şekli kendi aldı. Ben sadece azcık düzelttim
Görürsün.Deme ... fena köpürtürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?