Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 güzelim olur canım ... sen hesaplarsan benden eklemesi tatlım

@Dersaadet_ tamam gülüm ... bekliyorum merakla

saydin78 ve DelyDoly ikinize de tebrikler canlar . Artı olmayan her hafta zafer bizimdir

vorones tahin pekmezin içine ne katıyon yavru ...kesin o yağ yaktırıyor

Davina tatlım geçen hafta 92.1 dü bildirimin bir hata var mı ?

Hayda kilo bildirimi diye.geldim hepsi silindi.
Neyse fazla uzatamicam artidayim
3 gundur regl olamadim sinavda kizimi.birakip gidicem.stresi ~ ilk kez.bırakacağım~ birde bu. Pfff
Seferogullari üzgünüm kizlar
Gecen hafta 85.7
Bu hafta 86.9
Arti 1.2 kg

baci biraz vicdan azabı katiom. sabah yiyom ya ondan zaar aksam yesem kilo olur da

Eşim sabah "sen gerçekten bayağı kilo verdin de sesimi çıkarmıyorum, şımarirsin diye" dedi. Nasıl mutlu oldummmmmm anlatamam iltifatiyla doydum resmen
Ne güzel gozle görünür olması güzel. .. ben de sisko hissetmiom şükür. .sadecé yemekten sonra kocaman bi göbeğm oluo . Çok moral bozucu

Davina ya az öğün yaramıyor ben bunu anladım .

Örnek menüleri vardı burada... ben takıma ilk girdiğimde davi'nin menülere süper yazmaktan yorulmuştum .

90+ için çok az yiyor ve vücudu direniyor , kıtlık sinyali ile .

Ara öğünleri artırmalı .

Menulerin de düzgün aslında. Spora asılmak mi gerek acaba . Sen ne dusunuon yeni hafta icin
Doktor suyu az içtigimi tartıya verdiğim kilomun yansımadıgını söylemişti. Suyu arttırmam lazım. Spora hiç halim kalmıyor eve gelince. Bir kaç gün denedim çok yoruldum nasıl yapcam bilmiyorım oturup halime aglayasım var o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…