Gece 02 de uyudum sabah 07:30 da uyandim. Hala açım Veroooo. Ayni anda yazmışız kilolarimiziSaydinim kalk kız tartilak :) ben dé aç yattım vala
Kızlar takıma Yeni şişkolar alıyor Musunuz ?
Ahu060812 güzelim olur canım ... sen hesaplarsan benden eklemesi tatlım
@Dersaadet_ tamam gülüm ... bekliyorum merakla
saydin78 ve DelyDoly ikinize de tebrikler canlar . Artı olmayan her hafta zafer bizimdir
vorones tahin pekmezin içine ne katıyon yavru ...kesin o yağ yaktırıyor
Davina tatlım geçen hafta 92.1 dü bildirimin bir hata var mı ?
Ne güzel gozle görünür olması güzel. .. ben de sisko hissetmiom şükür. .sadecé yemekten sonra kocaman bi göbeğm oluo . Çok moral bozucuEşim sabah "sen gerçekten bayağı kilo verdin de sesimi çıkarmıyorum, şımarirsin diye" dedi. Nasıl mutlu oldummmmmm anlatamamiltifatiyla doydum resmen
Süper kizz ayy ne guzell bol eksiler bol iltifatalr duy canimmEşim sabah "sen gerçekten bayağı kilo verdin de sesimi çıkarmıyorum, şımarirsin diye" dedi. Nasıl mutlu oldummmmmm anlatamamiltifatiyla doydum resmen
Ensendeyim vallla. Haftaya sabit kalırsan seni gecerimGünaydın, herkese hayırlı cumalar diliyorumKilomu bildireyim.
Geçen Hafta: 66,9
Bu Hafta: 66,3
Fark: 600 gr.
Yüzde: 0,90
Menulerin de düzgün aslında. Spora asılmak mi gerek acaba . Sen ne dusunuon yeni hafta icinBildirim
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 92.2
Fark +100
Yüzde-0.10
Hic sanmam cınım. Sabit kalmamı anca ruyanda gorursunEnsendeyim vallla. Haftaya sabit kalırsan seni gecerim
Doktor suyu az içtigimi tartıya verdiğim kilomun yansımadıgını söylemişti. Suyu arttırmam lazım. Spora hiç halim kalmıyor eve gelince. Bir kaç gün denedim çok yoruldum nasıl yapcam bilmiyorımMenulerin de düzgün aslında. Spora asılmak mi gerek acaba . Sen ne dusunuon yeni hafta icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?