Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

9 yıldır 7. takımda bizimle değildin de ondan
şeyyy ben 2012 de 7.takımdaymışım gebelik nedeniyle ayrılmışım sonra uzun süre gelmeyince 3.takımdan girmişim.hayal meyal hatırlıyorum.ama hamile olsam burda mezun olurdum belkide.

Ellerine,emeyine,yureyine saglik ausum...mesajini gorunce cok mutlu oldum...cok guzel bi analiz...ben de az geceleri uykusuz kalmadim,az kocayla didismedimama buradaki arkadaslarin bi tesekkuru bi kaptana dunyalar eder...hele bi de guzel bi eksiyle gelirlerse ooooh deymeyin kaptanin keyfine...cuma gunu ne koca ne kv...hepsi viz gelur tiris gider

Bir müsait zamanda seninle şu her gün sana mesaiye gelen kayınvalideni kaynatalım canım ama aeben duymasın

Canım benim inan burada herkesin yeri ayrı bende . Kim ne zaman regl olacak ..kim şiş ...kimin kp tartısı 88 gösterdi kimin eşi iltifat etti ...kimin sınav kaçamağı .... say say bitmez .

Sen bu arada kaç kilosun ? Telli/sefer listesindesn unutma.

Ve daha sık gel

yine olsa aynısını yaparım.bu işin bide haftayası var.bi 79.4den bide 79.8 den başlamak var.

Seni uyanık dohtor senii

Masummm ne dersin bacım bi de bu yönü var ?

Dur duayene soralım , N Nana sabah ilk ölçüm mü yazılır , yoksa hemen arkasından çıkılan mı ? İkisi de farklı .

Evet canım uzak kaldim malum.sınavlar yüzünden
H.sonu.atltayim da.bomba.gibi.döneceğim inşallah
Haftaya misafirlerim de olacak ama.tutacağım kendimi abartmıcam

Iyi gunler iyi cumalar arkadaslarim...insallah herkes hele hele listedekiler guzel eksilerle gelmistir...bu gun ausumun ilk cumasi hadi taclandiralim onu....ben bir tellioglu olarak zurnanin zort dediyi yerdeyim.
Gecen cuma :65.2
Bu cuma:65.3
65 benim icin hep takilma noktasi olmustur.simdi de oyle...bugun pirinc lapasina basladim...bi de onumuzdeki 10gun kendimi analiz edicem...bana iyi ve kotu gelen saatleri yiyecekleri analiz edicem...onun icin not alicam herseyi...4.takimdayken kilomu laylaylom verdim hep...ama buraya kaptan olduktan sonra aebenim sayesinde monti ve karatayci oldum.ve oyrendimki vucudumuza ne verirsek o da bize onu geri verir...o yuzden kendimi analiz etmeyi severim...bu 10gunde kendimi ona adiycam...

Evet canım uzak kaldim malum.sınavlar yüzünden
H.sonu.atltayim da.bomba.gibi.döneceğim inşallah
Haftaya misafirlerim de olacak ama.tutacağım kendimi abartmıcam
misafirlerine tavuk salatası da yap yoğurtlu oluyor ya.senin için iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…