En son görüştüğümüde ben en az 86-87 idim. İnşallah çıtır olmuş şekilde kavuşuruzbetülll arayı açmayalım safları sıklaştır.sen beni en son gördüğünde ben 75dimsenle görüşmeden 75in altına inmem lazım.sana da şok olmak istiyorum
Aaaaooooo, işler rayında diyorsunBetülüm harbiden ha , az kaldı 6 lara benim
Sende kahvaltıyı sorun etme ...acil lavaboya git
wayyyyyyyyyyy arkadaş, vallahi gelmişin 70 lerin dibineBende kilo bildirimi yapayım hele
Geçen Hafta :71.7
Bu Hafta :71.2
Fark: 0.5
% : 0.70
çok yok be kuzum, şunun şurası 4 hafta inşallahkilo bildirimiii
geçen hafta :74,8
bu hafta :74,1
giden -700
sonunda gidiyor kilomm inşallah her hafta gideer böyle ama 6 ları görmeye çok varrrrr
Demekki 4 günlük diyetden sonra normal diyete devam edilirse kilo alınmıyorBende kilo bildirimi yapayım hele
Geçen Hafta :71.7
Bu Hafta :71.2
Fark: 0.5
% : 0.70
lşubat tatili diyelim ozaman dua yerine geçsin.bi fırsat bulurum fırsat yetmez bi de bahane lazım bizim beye,kızlara süpriz yapalım.En son görüştüğümüde ben en az 86-87 idim. İnşallah çıtır olmuş şekilde kavuşuruz
Ceydacım affına sıgınarak bir yorum yapmak istiyorumgünaydınnn
geçen hafta : 86.1
bu hafta : 85.6
giden : 600 gram
% 0.69
spor: 320 dk
ne demekk yorumlara açığım hep :))Ceydacım affına sıgınarak bir yorum yapmak istiyorum
Canım kilonı takip ediyorum ve görüyorumki normal saglıklı herşeyden yenilen bir diyetle , senin dukan tarzı beslenmen aynı kiloyu verdiriyor hatta normal diyet daha iyi verdiriyor !
Birde normal diyetin artısı var , dukan tarzıyla verilen kilolar çokta kalıcı olmuyor .
Naçizane gözlemim
onu bende görmüştüm de anlamamıştım bu etap listesinde bir önceki haftayı yazıyoruz sanmıştımcydnz_1 canım kilo bildirimde bir hata var sanırım . geçen hafta listede 86.3 müşsün .
onu bende görmüştüm de anlamamıştım bu etap listesinde bir önceki haftayı yazıyoruz sanmıştım
ondan önceki hafta 86.3 tüm 200 gram vermiştim 86.1 olmuştum geçen hafta .
bu hafta da 85.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?