Hayda kilo bildirimi diye.geldim hepsi silindi.
Neyse fazla uzatamicam artidayim
3 gundur regl olamadim sinavda kizimi.birakip gidicem.stresi ~ ilk kez.bırakacağım~ birde bu. Pfff
Seferogullari üzgünüm kizlar
Gecen hafta 85.7
Bu hafta 86.9
Arti 1.2 kg
Annaaaamm sen pek dikkatlisin baciii senle nasıl yarisim. O olsun hadi bakem seni gecmeye calisim . Sabit kalmam Dion nn yani goruceeeeezzzzzHic sanmam cınım. Sabit kalmamı anca ruyanda gorursunhodri meydan bakalım haftaya görusuruz
Davina ya az öğün yaramıyor ben bunu anladım .
Örnek menüleri vardı burada... ben takıma ilk girdiğimde davi'nin menülere süper yazmaktan yorulmuştum .
90+ için çok az yiyor ve vücudu direniyor , kıtlık sinyali ile .
Ara öğünleri artırmalı .
Gercekten esimin söylemi super motivasyon oldu benim icinNe güzel gozle görünür olması güzel. .. ben de sisko hissetmiom şükür. .sadecé yemekten sonra kocaman bi göbeğm oluo . Çok moral bozucu
Aminnnn canısııı. Hepimiz guzel iltifatlar bol eksiler gorucez insaAllahSüper kizz ayy ne guzell bol eksiler bol iltifatalr duy canimm
Günaydın kızlar kilo bildirimi moral bozukluğuyla
Geçen hafta 74
Bu hafta 73 8
Aradaki fark 200 gram
günaydınnnn
63.2 benden gelsin
oooo bir dört güncü daha. Sonucunu henüz yazdın mı bilmiyorum merakla bekliyorumiyi aksamlat menum
sabah: 1 elma 1 bardak sut
ogle: bol yesil salata iki cip sis tavuk izgara( kofte cikmadi yemekte)
aksam: bol salata ve iki cop sis tavuk daha
2 litre su icildi evde 2.5 olur
2 tane yesil cay
1 tane sekersiz az sutlu nescafe
4 gun biter yarin tarti beni bekler
Günaydın kızlar
Kilom bu hafta sabit
Kilo 113
Vücut korumaya aldı herhalde
2 haftadır 2 kilo gitmişti bu hafta 3.hafta daha fazla dikkat ettim ama nefsim bana oyun yapıyor ama oyuna gelmek yok :)
İnşaallah haftaya 2 kilo gider
Hayırlı cumalar hanımlar :68;
Balım su icip ter atmalisin yemekte değil problem benceAra ögün var birde doğru ona da hiç vakit kalmıyoraç hissetmiyorumda aslında ama belkide yogunluktan hissetmiyorum. bir yol bulmam lazım gitmeyecek bu böyle.
kaptaniçem bu senin için...
Aynen tatlim yaaaa nasıl mutlu oldum nasılsaydin78 ne güzel moral oluyor değil mi ?
Harbiden ama baktım da 10 kilon gitmiş neredeyse
Dur daha hayatım 58 olacam deseydin adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?