Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnn sherry , sana buradan uzak kalmak yaramıyor . Bir hafta düzenli gelmiştin ve iyi kilo gitmişti.

Biraz da regl şişin vardır tabii .

Kuzunuda kime emanet edeceksen gözün arkada kalmasın ....sen sınavına konsantre ol Allaha emanet o da başta .

Ara ögün var birde doğru ona da hiç vakit kalmıyor aç hissetmiyorumda aslında ama belkide yogunluktan hissetmiyorum. bir yol bulmam lazım gitmeyecek bu böyle.

Ne güzel gozle görünür olması güzel. .. ben de sisko hissetmiom şükür. .sadecé yemekten sonra kocaman bi göbeğm oluo . Çok moral bozucu
Gercekten esimin söylemi super motivasyon oldu benim icin
Süper kizz ayy ne guzell bol eksiler bol iltifatalr duy canimm
Aminnnn canısııı. Hepimiz guzel iltifatlar bol eksiler gorucez insaAllah

Günaydın kızlar kilo bildirimi moral bozukluğuyla
Geçen hafta 74
Bu hafta 73 8
Aradaki fark 200 gram

Niye moralin bozuk canım ? Artı ya da sabit değilsin diye mi

Sen böyle veriyorsun canım , kendini tanı , kendi kilo vermenle barışık ol .

Sevin işte kilon 74 le başlıyordu ...şimdi 73 le...hadiiii gül bakayım . Haftaya söz sana en az 600gr . verdireceğim

***7.TAKIM 493. ETAP***

Betulina(82.1/ / /% )
saydin78(66.9/ / /% )
ervahafsa(74/ / /% )
Davina(92.1/ / /% )
tuba52(88.8/ / /% )
roxen2303(63.6/ / /% )
Ausencia(71.7/ / /% )
masumm(74.8/ / /% )
DelyDoly(91.8/ 91.4/0.4 /% 0.44)
Dersaadet_(80.9/ / /% )
cydnz_1(86.3/ / /% )

Ahu060812(83.9/ / /% ) 437/438.birleştirilmiş etapta 83.9 ile izne ayrılan üye A/2 kuralı uygulanarak geri döndü.Yüzdesi 57’ye bölündü .
kelebekolacam(80.5/ 79.8/0.7 /%0.05)477.etapta 80.5 ile 3 .takımdan izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi 17’ye bölündü.

7. Takım Ortalaması: %

oooo bir dört güncü daha. Sonucunu henüz yazdın mı bilmiyorum merakla bekliyorum

Günaydın kızlar
Kilom bu hafta sabit
Kilo 113

Vücut korumaya aldı herhalde
2 haftadır 2 kilo gitmişti bu hafta 3.hafta daha fazla dikkat ettim ama nefsim bana oyun yapıyor ama oyuna gelmek yok :)
İnşaallah haftaya 2 kilo gider

Günaydın nisacım

100+ kilolarda sabit kalınıyorsa o hafta bence yediklerini bir daha gözden geçirelim bir ara .

kelebekolacam günaydınnnn .... 79.8 mi gördüm orda ne
kaptaniçem bu senin için...
reglin 2.ci günü ayaklarım puf puf 7li bi rakam yine ütopya derken bi çıktım 79.6 .yok canımmm dedim.hay demeyeydim.indim çıkdım 79.8 sonra ne ettiysem 79.8 çıktı.olsunnnnn ben 79.9 a bile razıydım..elveda 80ler.bir daha gelmen emi.

saydin78 ne güzel moral oluyor değil mi ?

Harbiden ama baktım da 10 kilon gitmiş neredeyse

Dur daha hayatım 58 olacam deseydin adama
Aynen tatlim yaaaa nasıl mutlu oldum nasıl benim eşim kolay kolay söylemez demek kilo verdiğim bayağı belli oluyor ki dayanamadı adam
Aslında 78,5 kg. ile başladım Ausum totalde 12 kg. diebiliriz.
demem mi tatlım, du bakalım kuzum daha 8 kg. var verilecek dedim. Adam şaşkın, surat ifadesinden belli sabrıma hayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…