Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelmez gelmez .... 6 lar göreceğiz dur daha .

Ayy o yaptığın bana da olmuştu bir kere ... beklediğimden az görmüştüm tartıda ...o sevinçle bi daha çıktım yok bu sefer bir daha göremedim o kiloyu

Ay kendimi listede görünce heyecanlandım
al benden de okadar..ahu kilolarımız yakın hadi bakalım hedefe kilitleniyoruz.

süpeeerrr bi kahve de şimdi yap doktorum buzlar erisin
yok o bana yapsın bundan sonra yoksa buzlar buzdağı.

Ve gelelim fasulyenin fayydalarina kilom 91.4 sporum 365 dakika ve ben hala davul gibi şişimm yaaa Allahtan arti çıkmadım.
tebriklerrrrr.düzenli olunca regl felan tanımıyo tartı.

Eşim sabah "sen gerçekten bayağı kilo verdin de sesimi çıkarmıyorum, şımarirsin diye" dedi. Nasıl mutlu oldummmmmm anlatamam iltifatiyla doydum resmen
benimki de dedi farkediliyor diye.tabi benimki sadece 3.5 kilo.ama düşününce 8 paket margarin.
Ne güzel gozle görünür olması güzel. .. ben de sisko hissetmiom şükür. .sadecé yemekten sonra kocaman bi göbeğm oluo . Çok moral bozucu
canım senin karın bağların hala gevsek ondan o göbek.zamanla sıkılaşır.

12 kilooo belli olmaz mı gülüm benden de aslında giden o kadar ..buraya 3-4 kilo veriip gelmiştim bende .

Ama sana bir şey diyeyim saydın ...cidden çok istikrarlısın . Bakıyorum tüm menülere ...en dolu dolu olan senin menün . Kaçamak yok ama her şey var .
Tek eksiğin sabah/ öğle birleştirmen ...demek onu da yapmasan

arkadaşlar günaydın,herkese hayırlı cumalar dilerim
Ausencia kaptanım kilom: 61,0 (geçen hafta 61,1 giden -100 gram)

Günaydın güzellik , hayırlı Cumalar

Senden 100, 200 azar azar gidecek gülüm ...zaten ne kaldı ki

Ayyyyyyy 68 oldun sandım aebenim canım

Hayırlı Cumalar gülüm
nerdeeeeeee
Dün artım var derken bugun 68 ha belkide allah söyletti diycem

Malesef bacılar özelikle seferogulları dan özür dilerek yazıyorım 1.5 kilo artım var . Pazartesiden beri 3 tane günüm vardı şok diyetden sonra bu yemeyle gene iyi .
Ausa yazdım aslında diyet yapmıyorum seferogulların listesini boşa artı çıkarıyorum lakin kilo verince listeye girip alınca çıkmak OLMAZ
Şu sınavlar bi geçsin inş başlarım yine
Tekrar sory

Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar çıtır kıtır fıstık hatunlar
Biraz geçmişi okudum, fit olma yolunda ilerleyen dostları kutluyorum
Dün akşam bir arkadaşta kaldım, sabah kahvaltı hazırlamış, diyet kahvaltı (yulaflı, salamlı omlet, salatalık, yeşillik), onu kıramadım, kahvaltı yapıp geldim. Tok tok tartılacağım saat 10 gibi inşallah gelenek bozulmazda yine - çıkarım

DelyDoly tebrik ederim canım

Eşim sabah "sen gerçekten bayağı kilo verdin de sesimi çıkarmıyorum, şımarirsin diye" dedi. Nasıl mutlu oldummmmmm anlatamam iltifatiyla doydum resmen

Affetmiyorum Her hafta veremesekte bu + olmamalıyız canım, lütfen dikkattt
Kesinlikle davinin menüler süperdi ve çok istikrarlıydı maşallah. Nazar mı ettik sana Davina
Ara ögün var birde doğru ona da hiç vakit kalmıyor aç hissetmiyorumda aslında ama belkide yogunluktan hissetmiyorum. bir yol bulmam lazım gitmeyecek bu böyle.
ara öğün dediğimiz en güzelinden bir bardak ayran, bir küçük meyve yada içi badem veya ceviz dolu bir incir veya bir kuru kayısı canım. Onu ihmal etme vücut kaliteli şeylerle çalışsın yemek aralarında. Sen ki bunların hepsini daha iyi bilirsin, profim benimm
Bencede ervahafsa , ben de böyleyim canım ama hep eksi hep eksi elhamdulillah
kelebekolacam günaydınnnn .... 79.8 mi gördüm orda ne
annaaaaa annaaaa yasmin 70lere mi terfi ettiiiii , önce beni 80 lerde bırakıp gittiği için sonra fit hatun olma yolunda ilerilediği içinnn

Ben de seni tebrik ediyorum canım benimmm
Ay bi iltifat dahaaa teşekkür ederim canım ben bugün aldığım motivasyon ile neler yaparım nelerrrr ama dediğin gibi önce kahvaltı bugünden sonra öğün atlamıyoruz

Yarın sınav ve ben derse kaçar

Bu arada küçük cadı hastalandı . Ateş yok fakat karın agrısı migde bulantısı var
Salgınmı sizin benelerdedemi böyle olmuştu ?

aslında işin özü o.diyetisyende bi liste verince aa ben bunların hepsini yesem kilo alırım diyoruz ya.ve almayıp veriyoruz orda küçük gördüğümüz kaçamaklar olmuyor çünkü.
sıfır kaçamak düzenli beslenmek sonuc illaki alınıyor.

annaaaaa annaaaa yasmin 70lere mi terfi ettiiiii , önce beni 80 lerde bırakıp gittiği için sonra fit hatun olma yolunda ilerilediği içinnn
betülll arayı açmayalım safları sıklaştır.sen beni en son gördüğünde ben 75dimsenle görüşmeden 75in altına inmem lazım.sana da şok olmak istiyorum

Önce geçmiş olsun canım ...bizde de tam tersiydi bu hafta ateş var kusma/ishal yok . Ama salgın var cidden . Şifa versin Rabbim karın ağrılarını alsın gitsin.

Şimdi sen derse hadiiiii ...senden çok umutluyuz topikcenek

Kiloyu da biliyorum bekletiyorsun ki aramızdaki fark açılmasın diye ama seni geçtim ...hadi düş peşime artık

maaşallah kaptanım 60 lara az kalmışşşş

Betülüm harbiden ha , az kaldı 6 lara benim

Sende kahvaltıyı sorun etme ...acil lavaboya git

Bana da öyle geliyordu anlıyorum o ruh halini aslında . 100 kilo gittim diyetisyene ...bana bir liste verdi 8 dlm ekmek dedim ben 8 dlm yemiyorum ki günde , nasıl veririm böyle .
Satır atlamadan uyguladım .Sonuç elveda 38 kilo

Yarın sınav ve ben derse kaçar

Bu arada küçük cadı hastalandı . Ateş yok fakat karın agrısı migde bulantısı var
Salgınmı sizin benelerdedemi böyle olmuştu ?

canım geçmiş olsun,hastalık havası,biz büyükler anlayamıyoruz nerde üşüttük ne oldu çocuklar napsın acil şifarı olsun inşallah
sana şimdiden başarılar dilerim;rabbim zihin açıklığı versin,yüksek puanlarla dönersin inşallah aeben

ben 68 kilo gittiğimde bana 6 dilim verdi ama uygulamadım yinede, boğazıma tıksan günde 6 dilimi yiyemem ,diyette nasıl yiyim ki
ama sende süper işe yaramış tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…