kaptaniçem bu senin için...
reglin 2.ci günü ayaklarım puf puf 7li bi rakam yine ütopya derken bi çıktım 79.6.yok canımmm dedim.hay demeyeydim.indim çıkdım 79.8 sonra ne ettiysem 79.8 çıktı.olsunnnnn ben 79.9 a bile razıydım..elveda 80ler.bir daha gelmen emi.
Tabi ki de sabit kalmayacağımmmAnnaaaamm sen pek dikkatlisin baciii senle nasıl yarisim. O olsun hadi bakem seni gecmeye calisim . Sabit kalmam Dion nn yani goruceeeeezzzzz
al benden de okadar..ahu kilolarımız yakın hadi bakalım hedefe kilitleniyoruz.Ay kendimi listede görünce heyecanlandım
yok o bana yapsın bundan sonra yoksa buzlar buzdağı.süpeeerrr bi kahve de şimdi yap doktorum buzlar erisin
tebriklerrrrr.düzenli olunca regl felan tanımıyo tartı.Ve gelelim fasulyenin fayydalarina kilom 91.4 sporum 365 dakika ve ben hala davul gibi şişimm yaaa Allahtan arti çıkmadım.
benimki de dedi farkediliyor diye.tabi benimki sadece 3.5 kilo.ama düşününce 8 paket margarin.Eşim sabah "sen gerçekten bayağı kilo verdin de sesimi çıkarmıyorum, şımarirsin diye" dedi. Nasıl mutlu oldummmmmm anlatamamiltifatiyla doydum resmen
canım senin karın bağların hala gevsek ondan o göbek.zamanla sıkılaşır.Ne güzel gozle görünür olması güzel. .. ben de sisko hissetmiom şükür. .sadecé yemekten sonra kocaman bi göbeğm oluo . Çok moral bozucu
Aynen tatlim yaaaa nasıl mutlu oldum nasılbenim eşim kolay kolay söylemez demek kilo verdiğim bayağı belli oluyor ki dayanamadı adam
Aslında 78,5 kg. ile başladım Ausumtotalde 12 kg. diebiliriz.
demem mi tatlım, du bakalım kuzum daha 8 kg. var verilecek dedim. Adam şaşkın, surat ifadesinden belli sabrıma hayran
arkadaşlar günaydın,herkese hayırlı cumalar dilerim
Ausencia kaptanım kilom: 61,0 (geçen hafta 61,1 giden -100 gram )
Ayyyyyyy 68 oldun sandım aebenim canım
Hayırlı Cumalar gülüm
Eşim sabah "sen gerçekten bayağı kilo verdin de sesimi çıkarmıyorum, şımarirsin diye" dedi. Nasıl mutlu oldummmmmm anlatamamiltifatiyla doydum resmen
AffetmiyorumHayda kilo bildirimi diye.geldim hepsi silindi.
Neyse fazla uzatamicam artidayim
3 gundur regl olamadim sinavda kizimi.birakip gidicem.stresi ~ ilk kez.bırakacağım~ birde bu. Pfff
Seferogullari üzgünüm kizlar
Gecen hafta 85.7
Bu hafta 86.9
Arti 1.2 kg
Kesinlikle davinin menüler süperdi ve çok istikrarlıydı maşallah. Nazar mı ettik sanaDavina ya az öğün yaramıyor ben bunu anladım .
Örnek menüleri vardı burada... ben takıma ilk girdiğimde davi'nin menülere süper yazmaktan yorulmuştum .
90+ için çok az yiyor ve vücudu direniyor , kıtlık sinyali ile .
Ara öğünleri artırmalı .
ara öğün dediğimiz en güzelinden bir bardak ayran, bir küçük meyve yada içi badem veya ceviz dolu bir incir veya bir kuru kayısı canım. Onu ihmal etme vücut kaliteli şeylerle çalışsın yemek aralarında. Sen ki bunların hepsini daha iyi bilirsin, profim benimmAra ögün var birde doğru ona da hiç vakit kalmıyoraç hissetmiyorumda aslında ama belkide yogunluktan hissetmiyorum. bir yol bulmam lazım gitmeyecek bu böyle.
BencedeNiye moralin bozuk canım ? Artı ya da sabit değilsin diye mi
Sen böyle veriyorsun canım , kendini tanı , kendi kilo vermenle barışık ol .
Sevin işte kilon 74 le başlıyordu ...şimdi 73 le...hadiiii gül bakayım . Haftaya söz sana en az 600gr . verdireceğim
annaaaaa annaaaa yasmin 70lere mi terfi ettiiiii , önce beni 80 lerde bırakıp gittiği için
Ben de seni tebrik ediyorum canım benimmm12 kilooo belli olmaz mı gülümbenden de aslında giden o kadar ..buraya 3-4 kilo veriip gelmiştim bende .
Ama sana bir şey diyeyim saydın ...cidden çok istikrarlısın . Bakıyorum tüm menülere ...en dolu dolu olan senin menün . Kaçamak yok ama her şey var .
Tek eksiğin sabah/ öğle birleştirmen ...demek onu da yapmasan
Bende kilo bildirimi yapayım hele
Geçen Hafta :71.7
Bu Hafta :71.2
Fark: 0.5
% : 0.70
aslında işin özü o.diyetisyende bi liste verince aa ben bunların hepsini yesem kilo alırım diyoruz ya.ve almayıp veriyoruz orda küçük gördüğümüz kaçamaklar olmuyor çünkü.12 kilooo belli olmaz mı gülümbenden de aslında giden o kadar ..buraya 3-4 kilo veriip gelmiştim bende .
Ama sana bir şey diyeyim saydın ...cidden çok istikrarlısın . Bakıyorum tüm menülere ...en dolu dolu olan senin menün . Kaçamak yok ama her şey var .
Tek eksiğin sabah/ öğle birleştirmen ...demek onu da yapmasan
Günaydın güzellik , hayırlı Cumalar
Senden 100, 200 azar azar gidecek gülüm ...zaten ne kaldı ki
betülll arayı açmayalım safları sıklaştır.sen beni en son gördüğünde ben 75dimannaaaaa annaaaa yasmin 70lere mi terfi ettiiiii , önce beni 80 lerde bırakıp gittiği içinsonra fit hatun olma yolunda ilerilediği içinnn
nerdeeeeeee
Dün artım var derken bugun 68 habelkide allah söyletti diycem
Malesef bacılar özelikle seferogulları dan özür dilerek yazıyorım 1.5 kilo artım var. Pazartesiden beri 3 tane günüm vardı şok diyetden sonra bu yemeyle gene iyi .
Ausa yazdım aslında diyet yapmıyorum seferogulların listesini boşa artı çıkarıyorum lakin kilo verince listeye girip alınca çıkmak OLMAZ
Şu sınavlar bi geçsin inş başlarım yine
Tekrar sory
Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar çıtır kıtır fıstık hatunlar
Biraz geçmişi okudum, fit olma yolunda ilerleyen dostları kutluyorum
Dün akşam bir arkadaşta kaldım, sabah kahvaltı hazırlamış, diyet kahvaltı (yulaflı, salamlı omlet, salatalık, yeşillik), onu kıramadım, kahvaltı yapıp geldim. Tok tok tartılacağım saat 10 gibiinşallah gelenek bozulmazda yine - çıkarım
DelyDoly tebrik ederim canım
AffetmiyorumHer hafta veremesekte bu + olmamalıyız canım, lütfen dikkattt
Kesinlikle davinin menüler süperdi ve çok istikrarlıydı maşallah. Nazar mı ettik sanaDavina
ara öğün dediğimiz en güzelinden bir bardak ayran, bir küçük meyve yada içi badem veya ceviz dolu bir incir veya bir kuru kayısı canım. Onu ihmal etme vücut kaliteli şeylerle çalışsın yemek aralarında. Sen ki bunların hepsini daha iyi bilirsin, profim benimm
Bencedeervahafsa , ben de böyleyim canım ama hep eksi hep eksi elhamdulillah
annaaaaa annaaaa yasmin 70lere mi terfi ettiiiii , önce beni 80 lerde bırakıp gittiği içinsonra fit hatun olma yolunda ilerilediği içinnn
maaşallah kaptanım 60 lara az kalmışşşş
aslında işin özü o.diyetisyende bi liste verince aa ben bunların hepsini yesem kilo alırım diyoruz ya.ve almayıp veriyoruz orda küçük gördüğümüz kaçamaklar olmuyor çünkü.
sıfır kaçamak düzenli beslenmek sonuc illaki alınıyor.
Yarın sınav ve ben derse kaçar
Bu arada küçük cadı hastalandı . Ateş yok fakat karın agrısı migde bulantısı var
Salgınmı sizin benelerdedemi böyle olmuştu ?
günaydın kızlar ,
tartıya çıktım sabah 74,1 geldim
sonra bir daha çktım 74,3 geldim hangisi dogru acaba ?
Bende kilo bildirimi yapayım hele
Geçen Hafta :71.7
Bu Hafta :71.2
Fark: 0.5
% : 0.70
darısı başıma.9 yıldır enaz 72.9 oldum.
ben 68 kilo gittiğimde bana 6 dilim verdi ama uygulamadım yinede, boğazıma tıksan günde 6 dilimi yiyemem ,diyette nasıl yiyim kiBana da öyle geliyordu anlıyorum o ruh halini aslında . 100 kilo gittim diyetisyene ...bana bir liste verdi 8 dlm ekmekdedim ben 8 dlm yemiyorum ki günde , nasıl veririm böyle .
Satır atlamadan uyguladım .Sonuç elveda 38 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?