hepimiz geçiyoruz o dönemlerden hatta tekrar tekrar.bugün cuma yeniden gel sen yeniden başla.Off ama ya bilmiyorum ki napçam.Ne gidebiliyorum be kalabiliyorum. Diyet yapabildiğim ve kilo verdiğim zamanlarda daha canla başla çabalayasım geliyor, takımda daha çok vakit geçiriyorum, daha mutlu oluyorum. Ama şuanki gibi olduğumda kısır döngüye giriyorum; yiyorum kilo veremiyorum, kilo veremedim nasılolsa deyip yiyorum, 'şunu da yiyeyim sonra başlarım nasıl olsa' diye devam eden kısır bir döngüden çıkamıyorum. Öyle olunca takıma gelip yazasım da, takip edesim de gelmiyor. Ki ben listede olmasam bile hergün geçmişi okuyan bir üyeydim şimdi koptum gittim.
Napıyım sen söyle kaptanım
Kıyamam yaaaahaftaya 73 le başlayan kilo sözü veriyorsan benden tamam ...
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 84.9 | ? | |
| 35 | 1.65 | 75 | 89 | 88.6 | ? |
| 44 | 1.65 | 88 | 114 | 112.6 | ? |
| 37 | 1.65 | 69 | 82.9 | 80.4 | ? |
| 44 | 1.58 | 60 | 69 | 67.4 | ? |
| 26 | 1.60 | 70 | 105 | 104.5 | ? |
Tamm kaptnmNiye moralin bozuk canım ? Artı ya da sabit değilsin diye mi
Sen böyle veriyorsun canım , kendini tanı , kendi kilo vermenle barışık ol .
Sevin işte kilon 74 le başlıyordu ...şimdi 73 le...hadiiii gül bakayım . Haftaya söz sana en az 600gr . verdireceğim
Hafta başıaeben kuzum senin 4 günlük şoku yapacagımm gramlandım ben gene tam 4 gün ve benden full eksii inşallahhhh şimdi malum sebep balon gibiyimm yüzüklerim bile dönmüyor ödemim var herhal
Anaaaaaaaaam hem ödem gidecek hem 4 gün diyetiiiii ...haftaya seferoğlu şenliği var
bende kendimi tellioğullarına feda ediyorum.seferoğulları dely nin tellioğullarındaki dengesi olucam o regl mi oldu bende olucam o 4 günlük mü yaptı bende yapıcam.o patladımı ben gümliycemhAHAHHAHA Aynenn bebekimm patladımm gitti haftayaaa uçuştayımm
bende kendimi tellioğullarına feda ediyorum.seferoğulları dely nin tellioğullarındaki dengesi olucam o regl mi oldu bende olucam o 4 günlük mü yaptı bende yapıcam.o patladımı ben gümliycem
Hahhahhaa ömürsün dohturummm çılgınımmmbende kendimi tellioğullarına feda ediyorum.seferoğulları dely nin tellioğullarındaki dengesi olucam o regl mi oldu bende olucam o 4 günlük mü yaptı bende yapıcam.o patladımı ben gümliycem
sende walla.seni gördüm ya ilk gelince tmm dedim burda huni mi takabilirimHahhahhaa ömürsün dohturummm çılgınımmm
Şükürr canımm sen nasılsınnGünaydın canlar iş yoğunluğu sağlık falan detken dün hiç uğrayamadım herkesin keyfi yerindedir inşallah
Aaaa ayıpsınn tatlımmm yeşil huni seni açarsende walla.seni gördüm ya ilk gelince tmm dedim burda huni mi takabilirim
Çok yoğun geçiyor zamanım ya onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın canım keyfin yerindedir inşallahŞükürr canımm sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?