Seviyorum seni kaptanım başımın tacıArkadaşlar bu hafta itibarıyla grup içi sefer / telli listemize de bir düzen getirelim
O liste takım listedesinden çok ayrı zaten. Hem listedekilerin motive olması
hem liste dışı olanların takımdan kopmaması vs..için .
Diyete başlamaya adapte olamayan arkadaşlar , eğer uzunca bir süre daha diyet sokamayacaklarsa hayatlarına çıkarayım tabii ki isimlerini . Ama haftalık + lar yıldırmasın kimseyi.
kuzularinannesi canım ... hızla kilo artışındasın hastaneden sonra . Gruptan çıkarırsam daha da alırsın diye düşünüyorum ama tabii ki karar senin canım öyle istediğin için şimdilik çıkarırım tabi ki
Devam etmeyen arkadaşlar da var , onları da çıkarıyorum her iki gruptan da . Onun dışında bize bir selam vermeye dahi giren , diyete devam eden ...cuma bildirimde bulunabilecek herkes ikili grup yarışında kalsın bence .
Sağol canım geçen haftanın regli şişkinliğide azalınca böyle fazla gitti sanırımtebriklernarin_nazenin canım.
Ne yanı seferogllarında en fazla veren ben miyim. Vay Arkadaş . Ben utandım şimdi . @aeben ablamı @kuzularinannesi ni insafa çağırak.TELLİOĞULLARI
1.Ausencia 500gr. %0.70
2.saydin78 600gr. %0.90
3.ervahafsa 200gr. %0.27
4.Nare83 700gr. %0.94
5.Betulina
6.roxen2303 400gr. %0.63
7.Ahu060812 900gr. %1.00
8. @Sherrysherrylady +1200gr %-1.40
9.Yenihayat2016 300gr. %0.45
10.Ka-raca
11.kelebekolacam 600gr. %0.75
12._AYNURA_ +100gr. %-0.15
13._AYNURA_ sabit
Toplam :
SEFEROĞULLARI
1.vorones 700gr %1.04
2.Davina +100gr. %-0.11
3. T tuba52
4. @nananais sabit
5.ErSeSi
6.DelyDoly 400gr %0.44
7. @Dersaadet_
8.cydnz_1 600gr. %0.69
9.aeben +1500gr %-2.14
10.narin_nazenin
11.@fatmanurkaya
12.yasom7272
13.kuzularinannesi +2100 %-2.98
Toplam:
Yokk kuzuucun eti pufcummNe yanı seferogllarında en fazla veren ben miyim. Vay Arkadaş . Ben utandım şimdi .aeben ablamı kuzularinannesi ni insafa çağırak. haftaya ben artı yazcem banàne . Siz de eksi yazın olur mü canlar
He balım o daha yazmadiydi ben yazarken.
hAHAHHAHA Aynenn bebekimm patladımm gitti haftayaaa uçuştayımm
ay inşallah ausum , bend eçok isterim inanki bazen kilo veremiyorum mahçup oluyorum hani insanlar şunu düşünebilir ne yiyorda veremiyor diye ama gerçekten yazdıkalrımın dışında brişey yemiyorum , kaçakta olsa yazıyorum zaten ...
ama bugün lazanya yolu göründü bana , çorba iptal tatlı konmuş yerinee
Tamm kaptnm
bende kendimi tellioğullarına feda ediyorum.seferoğulları dely nin tellioğullarındaki dengesi olucam o regl mi oldu bende olucam o 4 günlük mü yaptı bende yapıcam.o patladımı ben gümliycem
Kilo bildirimim geçen hafta 88.600 düm sanırım
Bu hafta 86.800
Giden kilo 1800 gr
Seviyorum seni kaptanım başımın tacı
Ayyyy yaaa bir renkiii tutturamadımm yaaaheyy allamm yaa kiminde renk kiminde etiket olmiyyy
98 le diyete başladımm 2010 yılında
64 kiloya kadar düşştüm
sonra 78 oldumm sonra birisürü diyet denyemim oldu ver-al ver al
bünyem kafayı yedi
kalp çarpıntılarım var
eskidende zor kilo veriridm şimdi daha zor veriyorumm
Ne yanı seferogllarında en fazla veren ben miyim. Vay Arkadaş . Ben utandım şimdi . @aeben ablamı @kuzularinannesi ni insafa çağırak.haftaya ben artı yazcem banàne . Siz de eksi yazın olur mü canlar
Kızlar bu arada listeye alınınca kaptanımın analizi ile farkettim ki nerdeyse bir yılı aşgın bi süredir diyet yapmıyormuşum bir yıl da +10 olmuşum yine iyi dayanmış bünye şimdi de 15 günü sıkı olmak la birlikte 1 aydır diyetteyim ve 5 kilo verdim aslında kendimize ve bünyemize haksızlık etmeyelim dengeli beslenme ve spor a cvp vermeyen bünye sayılıdır aslında sihirli değnek sizsiniz ve inanılmaz beynimiz.Güç bizde..
herkese merhaba oncelikle kilo bildirimimi yapayim
gecen hafta: 72.800
bu hafta: 70.900
fark: 1.900 gr
gecmisi okuyup gelecegim
Sana bombalar yakışır delim benim ...En çılgın seferim oğlummmm...sen bomba patlat 5 kilo veeer ...hepsi başımın üstüne
Yaaaaaaaa olmaz ...olamazzzzz ... Muhteşem bir geri dönüşle ... istemiyorum bana ne bana ne ..yeme o lazanyayı .
Salata + ekmek ye 1 dlm . Yoğurt falan bul oralardan . Bana ne bana ne küserim . Haftaya 73.5 olacan daha
A yarıldım m m kelebek
Tebrik ederim narinimdiyet listenin işe yarayacağı çok belli idi . Aman diyeyim kaçamk yok . Aynen devam ...hele bir 7 li hanelere in ...ilk kaçamağın benden
Offff kuzum , yazsam sayfalar yetmez ...Al ver al ver ... hadi 15 yaşında başlasam diyet alemine ... 23 sene de med cezire döndü vücut . Offf offff.
Bu son olsunnnnnnnnn ya
Canım senin o pragrafta üzerine alınacağın kısım ...kapımızın her zaman açık olduğusen diyetine devam et... az çok ne kadar girebiliyorsan gir ... seferoğullarının medarı iftaharısın bu hafta
TELLİOĞULLARI
1.Ausencia 500gr. %0.70
2.saydin78 600gr. %0.90
3.ervahafsa 200gr. %0.27
4.Nare83 700gr. %0.94
5.Betulina 600gr. %0.73
6.roxen2303 400gr. %0.63
7.Ahu060812 900gr. %1.00
8. @Sherrysherrylady +1200gr %-1.40
9.Yenihayat2016 300gr. %0.45
10.Ka-raca
11.kelebekolacam 600gr. %0.75
12._AYNURA_ +100gr. %-0.15
13._AYNURA_ sabit
Toplam :
SEFEROĞULLARI
1.vorones 700gr %1.04
2.Davina +100gr. %-0.11
3. T tuba52 sabit
4. @nananais sabit
5.ErSeSi
6.DelyDoly 400gr %0.44
7. @Dersaadet_
8.cydnz_1 700gr. %0.81
9.aeben +1500gr %-2.14
10.narin_nazenin 1800gr. % 2.03
11.@fatmanurkaya
12.yasom7272
13.kuzularinannesi +2100 %-2.98
Toplam:
Kız o ton yeşil vadi tonu ....seferoğullarında tutmaz
Eline sağlık güzelim
Ya geçen bir foto buldum pc de . 5 sene önce falan . Yusufun elinden tutmuşum daha 2 yaşında .
Anneciğimmm baksana ne tatlısın dedim ... Anne bu kadın kimmm ? sen misin yoksaaaa ?dedi.
100 kilo aç karnına don atlet çıkıyordum o zamanvar yemiş halimi sen düşün .
Üzerimde palto , düğmeler patladı patlayacak
Yavrum senin diyet gelmiş geçmiş cuma yarışmalarında rekor kırar , bırak seferoğlu rekorunu
Ben sana diyorum aç bi sayfa paylaş yediklerini sonra da cuma eksini ....fanların oluşur yeminle
Ahum ne güzel yazmışsın ...gel öpecemmm
Off ama ya bilmiyorum ki napçam.Ne gidebiliyorum be kalabiliyorum. Diyet yapabildiğim ve kilo verdiğim zamanlarda daha canla başla çabalayasım geliyor, takımda daha çok vakit geçiriyorum, daha mutlu oluyorum. Ama şuanki gibi olduğumda kısır döngüye giriyorum; yiyorum kilo veremiyorum, kilo veremedim nasılolsa deyip yiyorum, 'şunu da yiyeyim sonra başlarım nasıl olsa' diye devam eden kısır bir döngüden çıkamıyorum. Öyle olunca takıma gelip yazasım da, takip edesim de gelmiyor. Ki ben listede olmasam bile hergün geçmişi okuyan bir üyeydim şimdi koptum gittim.
Napıyım sen söyle kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?